AQUA BALANCE: A vízprogramozás és önfejlesztés, mint játék...
Címlap / Ezotéria / AQUA BALANCE: A vízprogramozás és önfejlesztés, mint játék

Szabad Mihály

AQUA BALANCE: A vízprogramozás és önfejlesztés, mint játék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

A fagyott vízkristályokról készült képekkel világhírűvé vált Dr. Emoto véleménye szerint a víz programozásának az a magyarázata, hogy amikor a leírt szót közölték a vízzel, nemcsak a szó értelmét, hanem a vele járó rezgést (érzést) is fölvette. S ma már a haladóbb szellemű emberek előtt nem kérdés, minden gondolat és érzés egy meghatározott energia frekvencia, amely erőteljes hatást gyakorol az ember testi állapotára, s különösen az idegrendszerre, s az azzal szorosan összefonódó immunrendszerre.  

Ez magyarázata annak, hogy amikor a gondolkodásmód, s az ahhoz kötődő érzelmi energiák nagyon jelentősen változnak, az miért is gyakorol oly erős hatást a fizikai test egészségére. Csak érdekességként néhány adat: egy 80 kg súlyú felnőtt ember szervezete mintegy 50 liter vizet tartalmaz, mely a teljes test kb. 60 – 70 %-át teszi ki. A szervek arányait tekintve is érdekes információkat ismerhetünk meg: az agy 85 - 90, a vér 80 - 85, az izmok 75, a csontok 22 százaléka víz. Játssz a fantáziáddal, s engedd meg magadnak, hogy elképzeld mekkora hatással lehetsz a saját egészségedre, - testi, lelki és szellemi szinten egyaránt - ha elsajátítod a vízprogramozás és az önfejlesztés művészetét.

Tehát a jólétünk alapvető fontossági eleme, hogy tudatosítjuk azt, hogy milyen gondolatok, milyen érzések vannak jelen bennünk, s milyen minőséget hordoz a beszédünk, hiszen az hatással van a testben lévő vízre. Hiszen ez az „Emoto” kísérletek esszenciája, hogy az anyag (víz, mely a testünk jelentős részét alkotja) szerkezetére hatással vannak a szavak (melyek rögzített gondolatok), szimbólumok, színek.


  
Nem érdemes arra várnunk, hogy a tudományos világ valamely „hiteles és nagy tekintélyű” képviselője mondja ki, hogy a fent említett szemléletmód tudományosan elfogadható – e vagy nem. Akkor csak halogatjuk a saját felelősségünk felvállalását a testi, lelki szellemi jóllétünk kiegyensúlyozása vonatkozásában.

Sokkal célszerűbb, ha minden nap tudatosítjuk, hogy másoknak szánt szavaink és gondolataink miránk is hatnak. Gondolkodjunk el azon, hogy milyen rezgést erősítek a világban, ha a következő minőségeket (információkat) sugárzom a testem vízháztartásának, vagy éppen a világba: kishitűség, elégedetlenség, harag, agresszió, türelmetlenség, elégedetlenség, sértettség. A negatív érzések – ha akarjuk, ha nem - elsőként és legjobban saját energetikai rendszerünket töltik ki, és hatják át, s az programozza a fizikai szinten testünk jelentős részét alkotó vizet. Adott esetben erre a frekvenciára rezonál a világ, és olyan események, helyzetek alakulnak ki, melyek megerősítik az azt kiváltó érzéseket. Ez az önmagát erősítő folyamat azonban megszakítható tudatossággal és éberséggel!

Még akkor is változtatni kell, ha a fent említett negatív energiákra rászokott, vagy akár azoktól függővé vált ego azt sugallja, hogy jogos a harag, a félelem, a sértettség. A személyiség, ha szenvedésre (aggódás, félelem, elégedetlenség) programozódott, akkor igenis mindig fog felelőst találni a külvilágban. Csak néhány általános példa: másik ember (anyós, főnök, munkatárs, szomszéd, stb.), a kormány, politika, vagy a (világ)uralomra törő titkos társaságok (jelenlegi vagy előző, jobbos vagy balos, liberális, vagy nemzeti, hazai vagy külföldi, stb.), egy másik kultúra, vagy vallás képviselői (muszlimok, zsidók, szektások, cigányok, stb.). Ezek csak indokok a saját felelősség elfedésére a lelki egyensúllyal kapcsolódóan. Arra szolgálnak az ilyen jellegű magyarázatok, hogy az elme fenntartsa azt a feszültséget, amelyre könnyű rászokni, de ne nehéz függetlenné válni. Viszont megvalósítható a szabadság a negatív szemléletmódtól (van, aki fájdalomtestnek nevezi), s meg is kell tenni, önmagunk, szeretteink, s a világ érdekében.


  
Ennek eszköze a tudatos odafordulás a világ pozitív eseményei, a szépség, s a szeretetteljes kapcsolatok felé. Hiszen gondoljunk bele a vízprogramozás üzenetébe. Ha az elménkben a hála, a béke, a szeretet, az együttérzés, a kreativitás és hasonló minőségek vannak, akkor azok hatnak a test teljes vízháztartására is. Egy olyan rezgés alakul ki, mely a fókuszpontja lehet a hasonló rezgéseknek. S a „külvilág” ugyanezt fogja tükrözni a változásaiban, az eseményeiben és viszonyaiban.

Az AQUA BALANCE önfejlesztési játék ennek saját megtapasztalására adhat óriási segítséget.
Hiszen minden egyes alkalommal, amikor használjuk az vízprogramozó alátéteket tudatosítjuk az azon lévő megerősítések rezgését, s azt, hogy ez segít célunkhoz, vágyunkhoz, s a lelki egyensúlyhoz közelebb kerülni. Az elménk elkezdi megteremteni az ezeknek megfelelő tapasztalatokat. S beindul egy olyan változási folyamat, melyben állandósulnak, kiegyensúlyozottan lesznek jelen az általunk preferált energiák. Legyen az a hála, a béke, a szeretet, az együttérzés, a kreativitás és bármilyen hasonló minőség, amit szeretnél. Szívből kívánom Neked ennek átélését!

Érdekel a téma, szívesen olvasnál még róla? Látogass el Facebook oldalunkra >>

Kipróbálnád? A vízprogramozásról ITT olvashatsz még többet>>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3382 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x