Pénz, pénz és pénz
Címlap / Ezotéria / Pénz, pénz és pénz

Nyiri Helga

Pénz, pénz és pénz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Amikor theta konzultációra jönnek hozzám, akkor a párkapcsolat és egészség mellett a leggyakoribb probléma a pénz. Hogyan élhetnék végre anyagi bőségben? Miért nem sikerül nekem folyamatos bőségben élnem?  

Mi a pénz?

A pénz egy energia. Semmi több. Amikor megértjük ezt, akkor elindul valami egészen más működés a pénz és köztünk. Tapasztalataim szerint, ide is vezet egy út.
Honnan induljunk, hogy megértsük a pénzzel kapcsolatos történéseket az életünkben?
Az egyik legfontosabb dolog itt is, hogy milyen a szülői minta. Apa és anya hogy álltak a pénzhez? Milyen egzisztenciális körülmények közé érkeztél? Nagyon fontos visszanézni innen a gyerekkora és felidézni a család anyagi minőségét. Jól megfigyelhető ugyanis a minták ismétlődése a pénz témakörében is.

Ha a családban be kellett osztani a pénzt, akkor Te is ezt viszed. Ha volt a családban olyan szituáció, amikor elvettek valamit, elveszítettek valamit, akkor ez nagy valószínűséggel, Veled is megtörténik majd. Ilyenkor a tudatalatti feltérképezése közben megtaláljuk azokat a hitrendszereket, programokat, amiket a DNS-en keresztül hozunk magunkkal, és lecseréljük őket.

Nagyon sokszor előfordul az is, hogy amikor ebben tudatosak vagyunk, akkor sem egyből ezen minták lecserélése. Ugyanis ott van még a karma, családi karma, egyéni karma. Minden, ami korábbi életekben erre vonatkozóan még le nem tett karma, azzal itt dolog van. A theta munka során nézzük innen is a pénzhez fűződő kapcsolatokat.


Van olyan is, amikor a gyermek azt éli meg, hogy bőség van. Bőven van pénz és vele csillogás. De megtapasztalja ezzel együtt azt is, hogy a családi harmónia megborul. Ilyenkor sokszor teszünk fogadalmat, megint csak tudat alatt arra vonatkozóan, hogy lemondunk a sok pénzről, ha ez azzal jár, hogy tönkre teszi a családi harmóniát, békét. Ilyenkor futnak olyan hitrendszerek, mint „ a pénz rossz”, „ a sok pénz veszélyes”, „ a pénz akadályoz”, stb…

Nagyon fontos ezeket megtalálni és lecserélni. A működésünk 90%-át a tudatalatti programok, hitrendszerek határozzák meg. Ez pedig elég hangsúlyos százalék.

Vannak olyan életek, amelyekben szegénységi fogadalmakat tettünk. Ne feledjük, keresztény közegben ez igen gyakori. Ha lemondunk a földi örömteliségről, akkor majd megkapjuk a mennyben. Ehhez nem kell vallásosnak lenned. Elég, ha 3 generációval feljebb valamelyik ősöd ezt hitte és így élt. A DNS viszi tovább ezt is.

Aztán ott az anyaméhben elveszített ikertestvér story. Akinek van ilyen, ők mind úgy élik az életüket, hogy nem engedik be a bőséget. Amolyan önbüntető, önszabotáló programsorozatokkal büntetik magukat. Mondván, ha ő nem született meg, akkor én sem lehetek igazán boldog, örömteli. Ebben a témában nagyon fontos a megértése annak, hogy miért voltatok ketten vagy hárman az elején? Ahogyan azt is, hogy miért tűntek el a többiek. Ez az egyik legszorosabb kapcsolódás, ami a Földön megtapasztalható. Az anyaméhben kapcsolódni az ikertestvéremmel a legerősebb kötelék. Ezért, ha valaki elveszíti menet közben a testvérét, aminek persze oka van, akkor egész életében, egészen amíg meg nem érti, futtatja az önkorlátozó hitrendszereket, programokat. És ebben a párkapcsolat és az anyagi bőség megengedése a két legfontosabb terület.

Szóval, amikor a pénz nem áramlik az életedben, akkor annak több oka is lehet. Érdemes ránézni és dolgozni vele, hogy aztán ez is helyére kerüljön.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4620 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x