Vajon kinek az életét éled?
Címlap / Ezotéria / Vajon kinek az életét éled?

Nyiri Helga

Vajon kinek az életét éled?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Vajon kinek az életét éled? Valóban azt az életet éled, amire leszülettél? Olyan sokszor találkozunk a theta munka során azzal a felismeréssel, hogy tudat alatt valaki egészen más életét éljük. A születéskor még minden a helyén volt, de egyszer csak valamikor az úton, bekapcsolt egy rejtett kód talán, és valaki már életére hangoltad magad. Hogy is lehet ez?  

A működésünk 10%-a tudatos csupán, és 90%-ban a tudattalanban futó programok határozzák meg azokat a történéseket, melyeket a fizikai síkon megtapasztalunk.

Ezen kívül adott egy DNS információs anyag, amiben ott futnak a felmenők információi is. Ez az információs halmaz is felelős mindazokért, amiket megélünk a fizikai létezésünkben. Ám ezek a minket befolyásoló információk nem érhetők el a tudatos elmével.

Amikor olyan sok ismétlődés van az életünkben, az sokszor azért is van, mert egyrészt ismétli magát a DNS. Illetve azért is előfordulhat, mert a tudatalatti működésünkben olyan hitrendszerek, programok futnak, amelyeket sok generáción át hozunk magunkkal.
Kifejezetten a női vonalon erős az anyasebnek nevezett energia, amiről sokszor írok. Nagyon fontos megértenünk az anyaseb működését, mert segít oldani és elengedni a traumákat. Mindaz, amit az anyaseb egy adott generációs vonalon jelent, az a tudattalanban található. A theta agyhullám 4-7 herzen lehetővé teszi azt, hogy hozzá férjünk azokhoz az információkhoz, amelyek hátráltatnak minket. Amikor pedig ott keresgélünk, vagy szebben mondva: a tudat alattit térképezzük fel, rálátunk a genetikai mintákra.

Ezek a minták pedig szépen mutatják, hogy kihez tartoznak. Megmutatják, honnan hozzuk, kitől van? Kinek az életét folytatjuk, vállaljuk át stb?


Az én példám tisztán mutatja mindazt a csomagot, amivel dolgoznom kell ebben az életemben.
44 éves vagyok. Biológiai anya nem lettem eddig. Két gyermeket fogadtam örökbe, sosem értettem, hogy fordulhatott ez velem elő. Bár mindig éreztem, szinte tudtam, hogy a biológiai anyaságot nem fogom megélni, mégis amikor ténnyé vált, érthetetlen lett.
Akkor kezdtem a tudatos életet, akkor kezdtem a létezésre helyezni a fókuszt, amikor ez valóssággá vált az életünkbe. Kutatni kezdtem és tudni akartam, miért pont én?!

Közel 10 év munkája van mögöttem és az igazi válaszokat és vele a gyógyulást a theta healing hozta el nekem.

Mi is történt a mi genetikai vonalunkon?

Az apai nagymamám édesanyja meghalt a szüléskor. Életet adott egy kislánynak, ő az én nagymamám és abban a pillanatban elhagyta ezt a síkot. A mamit örökbe fogadták, és felnevelték szeretetben. Egy grófi családba került, ahol szerelembe esett a lovászfiúval, aki később a nagyapám lett. Ezt a házasságot nem támogatták, mert rangon aluli volt. DE a szerelmesek titokban házasodtak… A nagypapa sokat bántotta a nagymamát, amolyan kemény paraszt ember volt. Minden családnak van egy morfogenetikai mezője, ami minden információt rögzít. Amikor én megszülettem, akkor olyan családot választottam, ahol az anyukám nagyon szigorú módon nevelt minket. Ez a minta kellett nekem ahhoz, hogy tudat alatt, ne nagyon akarjak anya lenni. A rendszerem nem ismert más mintát, csak azt a szigorúságot, amiben felnőttem. Nem várt, és nem tervezett gyermek vagyok, ennek minden nehézségét is cipelve magamon.

Majd aztán, hogy biztosan ne történjen meg ugyanaz, ami a dédivel, választottam szintén nem tudatosan egy meddő férjet. És akkor jöttek az örökbefogadások. Hiszen a morfogenetikai mezőben ott volt a kiegyenlítődés igénye. Magyarul a nagymamáért cserébe egyenlítettem én is azzal, hogy két gyermeket örökbe fogadtam.

Egészen 44 éves koromig szolidáltam a dédivel, aki meghalt. Egészen eddig védtem magam tudat alatt attól a lehetőségtől, hogy ez velem is megtörténjen. Mert a női vonalon igen is vállalunk át sorsokat, sorsfeladatokat. Azt hisszük, hogy csak akkor lehetünk a család egyenértékű tagjai, ha vállaljuk a nehézségeket mind.

De ez nem igaz. Ezeket a téves programokat cseréljük le a konzultáció során, adjuk vissza a sorsokat azoknak, akikhez tartoznak, és gyógyítjuk meg közben a sebeket.

És amikor ez kitisztul, akkor jön a béke, és az igazi örömteli élet.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13578 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x