Minden fejben dől el
Címlap / Ezotéria / Minden fejben dől el

Nyiri Helga

Minden fejben dől el

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Minden fejben dől el, vagy a gondolatoknak teremtő erejük van, vagy amit gondolsz, az vagy… Minden egyes gondolat, ami átsuhan az elmén, lenyomatot hagy és működésbe lép. Tehát légy erre figyelmes még akkor is, amikor ezt már százezerszer olvastad vagy hallottad! Amikor tudatos vagy erre, akkor képes vagy ezen változtatni és akkor változhat az életed is. 

Hosszú évtizedeket élünk le úgy, hogy észre sem vesszük, mi minden fut egy nap alatt a fejünkben. Sokszor még a tudatos ember, a spirituális ember is képes azon elcsodálkozni, ha valami nem túl jó dolog történik az életében.

Pedig a külső világban csak az jelenik meg, ami a bent zajlik, játszódik. Ami bent, az kint.
Amikor a változásra és változtatásra elszánjuk magunkat, akkor kell hozzá egy fajta tudatosság, mert olyan rég óta hozott programokat akarunk cserélni, ami nem biztos, hogy egyből megy. Hiszen mindeközben rátanultunk olyan működésre is, ami ezzel együtt biztonságos nekünk.

Lehet, hogy nem jó, de biztonságos.

Ráadásul a változáshoz sokszor tapadnak negatív érzések, gondolatok, energiák. Sokszor hisszük azt, hogy a változás csak rossz lehet. Egy biztos, megváltozhatnak szerepelők, helyzetek, szituációk, hiszen erről szól a változás.

Amikor valaki gyerekkorában azt hallja folyton, hogy „Nekünk semmi sem sikerül, sosincs szerencsénk”, akkor erre tanul rá a rendszere. Ami éppen annyit jelent, hogy bármikor, amikor a megjelenik vagy jelenne egy álom, egy vágy, egy cél, akkor ez a program, ami szépen rögzült a tudattalanban, működni kezd. Semmi mást nem tesz, csak éppen már a gondolat szintjén megállítja a teremtés folyamatát. Mivel a hasonló hasonlót vonz, ezért pont ilyen gondolkodású embereket húz magához, ezzel mintegy visszaigazolva a programot.


Én nehezen tanultam, és ebben meg is erősített a családom. Mindig azt hallottam, hogy Helga nehezen tanul, de szorgalmas. És ez végig kísért z úton. Sokáig nem hittem el, hogy tanulhatok könnyen is. Rendkívül sok energia kellett nekem ahhoz, ha valamit meg akartam tanulni, hogy abban jó legyek. Rengeteg munkám volt abban, hogy könnyen tanulhassak, hogy higgyek abban, hogy nekem megy ez másként is. A theta kellett hozzá, mert rátaláltam erre a hitrendszerre a tudattalanban és lecseréltem.

Anyukám mindig elmondta, hogy mi sosem voltunk és leszünk gazdagok. Sőt mindig a mai napig van tartalék megoldása arra, ha valami éppen nem jól alakulna. Az ő hitrendszere szerint, mindig készülni kell a rossz időkre is. Érthető is, hiszen kicsi gyermek volt a háborúban, amikor mindenük odaveszett.

De a DNS-en keresztül futott nálam is ez a minta.

Ha azt hiszed, hogy nem tudsz lefogyni, mert a családban mindenki küzd ezzel a problémával, akkor az úgy is lesz.

Ha azt mondod, Neked semmi sem sikerül, akkor az is úgy lesz.
Ha azt hiszed, hogy bármi, amire vágysz, az itt van, akkor az is úgy lesz.
A teremtés pozitív és negatív irányban is működik. Ezt bár tudjuk, de mégsem figyelünk erre eléggé. Illetve van, amikor figyelnénk már, de a sok évtizedes programsorozat ezt nem teszi lehetővé. Ilyenkor a konzultációk során a tudatalattiban dolgozunk, feltérképezzük az ott futó negatív hitrendszereket, programokat és lecseréljük pozitívra.

Minden gondolat dolgozik bennünk, ezért erre tudatosan figyelni kell. Minden gondolat teremt, de nem mindegy mit teremt.

Egy átlagos napon legalább 90 000 gondolat szaladgál a fejünkben. Ami valljuk meg nem kevés, ezért legyünk figyelmesek mindenre.

Bármennyire banális vagy unalmas, és már sok csapon kifolyt üzenet, de a pozitív gondolatok sok csodát hozhatnak az életünkben.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x