Miért betegszik meg a test?
Címlap / Ezotéria / Miért betegszik meg a test?

Nyiri Helga

Miért betegszik meg a test?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Miért betegszik meg a test? Tényleg beteg-e a test? Mit jelent az, hogy beteg a test? És mit jelent számodra, ha elhiszed, hogy beteg a tested? Számomra nincs olyan fogalom egy ideje, hogy beteg lehet a testem. A test tud a normától eltérő lenni és nem tökéletesen működni. Amikor ez történik, akkor minél előbb meg kell találni az okokat és feloldani ahhoz, hogy a test újra normálisan működjön.  

Kényes téma ez tudom. Egyrészt, mert amióta élünk azt tanultuk meg, és úgy tudjuk, hogy vannak betegségek. Mivel minden a gondolati síkról indul, ezért tanácsos ezt a fogalmat például megváltoztatni magunkban. Számomra csak tünetek vannak, amik azért jelennek meg időnként a testünkben, mert a bennünk élő lélek olyan torzulásban van, ami egy idő után testi szinten is jelentkezik.

Megfázás kontra infarktus Ennek lehetnek enyhébb és rázósabb esetei. Nyilván egyszerűbb egy megfázást átvészelni, mint egy szívinfarktust vagy a rák bármely fajtáját. Egy megfázásnál is fontos megállni és nem elhinni azt, hogy éppen járvány van… Ha vírusos tünetekről beszélünk, akkor jó tudni, hogy a vírusoknak is vannak hitrendszereik, és pontosan tudják hova tudnak bekapcsolódni. Vagyis azokra a hitrendszerekre kapcsolódnak, amik bennünk futnak. HPV, AIDS, influenza… ezek mind ragyogóan reagálnak az intuitív gyógyításra, mert amikor megtaláljuk a hitrendszereiket és lecseréljük, akkor hirtelen eltűnnek.

A szívinfarktus például: milyen típusú emberek élnek át szívinfarktust? Az egyszerűbb a stressz alapú… Túl feszített idegállapot tartósan, és ki nem pihent test esetében gyakori. De még gyakoribb, amikor az történik, hogy nem tudjuk a negatív érzelmeket megengedni magunknak. Nem éljük meg igazán a szomorúságot, bánatot, csalódást, gyászt stb… Hanem eljátsszuk a nálunk minden szép és kerek történetet. Igen ám, de duál világban élünk.

Nem lehet kizárni a negatív érzelmi mintákat büntetlenül. És itt nem arról van szó, hogy depresszióban vergődjünk. Egyáltalán nem, hanem amikor jön egy olyan helyzet, amiben ez a negatív energia benne van, akkor megélem, átengedem magamon és kész, de nem fojtom el…

 

A gyengeség ereje 

Sokszor az is feladat, hogy meg tudjam élni az érzelmeimet és érzéseimet. Mert mi van akkor, ha megélem és elgyengülök? Akkor sebezhető leszek, és akkor történhet valami baj… Általában ez a védelmi rendszere a tudattalannak. Persze ennek oka van, és mi azon vagyunk thetában, hogy ezt az első okot megtaláljuk. Mert amikor megtaláljuk, akkor kioldódik a hitrendszerek lecserélésével.

A betegségeknek mindig lelki okai vannak. Tetszik vagy nem az orvostudománynak, de ez van. Amikor testi tünet van, akkor már hosszú ideje van a lélek elnyomva, kirekesztve. Jelzések persze jönnek belülről, de az elme elnyomja, figyelmen kívül hagyja ezeket. Aztán egyszer csak olyan mértéket ölt az energiatorzulás, hogy megjelenik fájdalom vagy „betegség” formájában.

Nem lehet figyelmen kívül hagyni azt, amit a lélek szeretne. Okkal jöttünk ide. Feladatok, fejlődések sorozata az életünk, ami lehet játékos és könnyű akkor, ha figyeled a lelked hangjait. De a titok ... 

 
 
Ez a titok: az isteni vállalásaid útján jársz vagy beálltál a szülői, társadalmi elvárások sorába?
Valóban azt az életet élet, amiről gyermekként álmodoztál? Ha nem, akkor miért nem? Mikor és miért tértél le az útról? Hiszen amikor megszülettél, akkor még tudtad pontosan az irányt, a tervet, a célokat…Vissza kell hát nézni a szívedből, hogy hol a fonal vége? Mikor és hol veszett el? Ha pedig a tested már jelez eltéréseket, tudatosítsd magadban, hogy csak jelek ezek, amikre figyelünk és kiderítjük miért kapcsoltak be.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x