Befolyásoltság vagy természetes folyamat?
Címlap / Ezotéria / Befolyásoltság vagy természetes folyamat?

Terdik Réka

Befolyásoltság vagy természetes folyamat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A helyzet az, hogy mivel mindannyiunk életében akadnak nehéz időszakok, amiket természetesen senki más nem okoz, hanem egyszerűen egy megoldatlan, sejtszintű mentál (szerzett)- vagy pszichogenetikai (őseinktől hozott, öröklött) problémahalmazt játszunk újra éppen, valószínűleg zéró helyzetfelismerő képesség mellett.  

Tulajdonképpen az, hogy ki mennyire igényel, vagy tűr el, alkalmasint megpróbál alkalmazni egy ilyen típusú beavatkozást (mentális, pszichés vagy fizikai), az az egyén vagy a csoport dolga.

Ezért, ha nem vállaljuk ezekért az időszakokért a felelősséget (magyarul, nem tekintünk rá egészen egyszerűen megoldásra váró feladatként!), akkor könnyen választjuk azt a megoldást, hogy mágiára és rontásra, tehát BEFOLYÁSOLTSÁGRA gyanakszunk.

Ami pedig nagyjából annyit tesz, hogy sem szellemi, sem érzelmi téren NEM TEKINTJÜK magunkat önálló szuverén lénynek, aki képes "jó" és "rossz" döntéseket hozni, és ennek learatni a gyümölcsét, ne adj Isten akár még változtatni is rajta...

Sokszor tárgyaltuk már, de jelen fejezetben különösen aktuális, hogy minden ÉLŐ szervezet FOLYTONOS IMPULZUS ALAPÚ KÖLCSÖNHATÁSBAN létezik. Ezért, elviekben (és nagyjából a gyakorlatban is) bármire tudunk hatást gyakorolni, azaz BEFOLYÁSSAL tudunk rá lenni, amiként az a dolog is ránk.

(Csak ajánlatképpen, a legjobban, mindegyikünk akkor jár, ha önmagára kíván a legértelmesebb hatást gyakorolni, mielőtt, ahogyan egyébként azt mindannyian tesszük, másokon gyakorol!!)


És most vegyünk egy nagyon, nagyon egyszerű példát, anyagi természetűt, hogy jól követhető legyen: Adott a konyhaasztal és én. A konyhaasztal egyetlen helyen fér el a konyhában és a sarka nincsen lekerekítve. Én pedig mindig nekimegyek, mert.......(kevés a hely, sietek, nem figyelek, stb...) Na ilyenkor, mágikus, rontó hatást fejtünk ki egymásra?

Én kék-zöld leszek állandóan, ám az asztalnak semmi baja. Ugye értjük egymást?!! (Aztán persze fogom a fűrészt, dörzsit, a festéket és a lakkot, avagy, heuréka (!), veszek rá élvédőt...)
Nos tehát, a nem életet támogató gondolatok, érzelmek és cselekedetek, úgymond mind rontó hatásúak, amik pedig kötőerővel bírnak, azok mind mágikusak. Nézőpont, és életszakasz kérdése...

 
 
Az asztal és az én esetemben a kérdés csak annyi (és, mint tudjuk ez választja el a mentálgenetikai problémát a pszichogenetikaitól, tehát, hogy lesz-e még az ükonokámnak is újrajátszása!), hogy MENNYI IDEIG TART rájönnöm, mit is kezdjek az asztal éle PROBLÉMÁVAL. Azzal az egyébként hatalmas eszemmel...

Nos, az biztos, hogy ha ismered a családi történeteket, és a személyes traumatérképed, akkor hamar és hatékonyan bánsz majd el az előírt gondjaiddal, legyenek azok hétköznapi, triviális gondok vagy ténylegesen komoly problémák.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5390 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x