HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-25
SZAKÉRTŐK
Terdik Réka
traumatérkép készítés és elemzés
Annyira régen kezdődött, hogy el sem hiszem. Volt sok jó, és rossz és rettenetes mennyiségű értelmezhetetlen. És ez volt a lényeg: az értelmezhetetlen. Mert a jó rendben volt, a rossz pedig nem érdekelt. Viszont minden és mindenki más igen.

Elkezdtem keresni sok-sok segítséggel, biztos talajon járva, hivatalos utakon (így lettem pld.:orientalista előadó), és rejtetteken is, a sajátomon, hogy értést, tudást nyerhessek. Bármilyet.
Mint Te is.
Átszűrődött, összegződött újra, meg újra. Végül megértettem. Magamat és másokat, aztán az egészet. A sokszínű világ elképesztő teljességét, ami annyi nyelven szól hozzánk, hogy mindnyájan megérthessük. Mindenről és bármiről szól bárkihez, aki csak megszólítottnak érzi magát, vagy akit érdekel az őt körülvevő világot átszövő információ-rengeteg.

Amit pedig manapság a legösszetettebb módon kifejezőnek tartok az élet rejtett igazságainak, s benne önmagunknak a megismeréséhez, az a traumatérkép.
(Ami pedig röviden: olyan magyarázó jellegű komplex világnézet, gyakorlati filozófia, amiben egészen biztosan nem leszel kipszichézve, legalábbis az én olvasatomban. Traumatérkép: a Veled történő szellemi, érzelmi és cselekedeti háló, amely átszövi életedet.)

Ha ilyesmit keresel, jó helyen jársz. Kopognod sem kell, nyitva az ajtó.Arra kérlek, ami tetszik, azt add tovább. Ami pedig nem, azt gyorsan dobd el, még gondolkodnod sem érdemes rajta.


Miért tiszteld az életet?

Azaz, mit nem szabad tenni sem magaddal, sem mással ahhoz, hogy valóban élvezhesd az életedet, hiszen hidd el, hogy éppen...


Kiút az útvesztőből

Ahhoz, hogy valóban kikerüljünk az útvesztőből néhány dolog biztosan szükséges: előbb-utóbb kénytelenek leszünk...


Tedd, amit tenned kell

Az egyéni és a közösségi fontossági kör értékei, valódi jelentésük, és helyük a körön belül. Életösztön...


A legmélyebb öröm és a belső átalakulás

A legmélyebb, legtisztább öröm a belső lényeged, a Téged mozgató tapasztalatok átéléséből és megértéséből...


Dimenziókapuk, avagy a küszöb őre

Az egyén, egy komoly és bonyolult módon, ámbár az általános törvényszerűségeknek megfelelően összefüggő rendszert...


A szabad akarat és a belső átalakulás

Vajon miért nem működik az átalakulás folyamata a visszatérő rossz szokásainkkal, életellenes cselekedeteinkkel?...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

 
 

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x