HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-25
SZAKÉRTŐK
Terdik Réka
traumatérkép készítés és elemzés
Annyira régen kezdődött, hogy el sem hiszem. Volt sok jó, és rossz és rettenetes mennyiségű értelmezhetetlen. És ez volt a lényeg: az értelmezhetetlen. Mert a jó rendben volt, a rossz pedig nem érdekelt. Viszont minden és mindenki más igen.

Elkezdtem keresni sok-sok segítséggel, biztos talajon járva, hivatalos utakon (így lettem pld.:orientalista előadó), és rejtetteken is, a sajátomon, hogy értést, tudást nyerhessek. Bármilyet.
Mint Te is.
Átszűrődött, összegződött újra, meg újra. Végül megértettem. Magamat és másokat, aztán az egészet. A sokszínű világ elképesztő teljességét, ami annyi nyelven szól hozzánk, hogy mindnyájan megérthessük. Mindenről és bármiről szól bárkihez, aki csak megszólítottnak érzi magát, vagy akit érdekel az őt körülvevő világot átszövő információ-rengeteg.

Amit pedig manapság a legösszetettebb módon kifejezőnek tartok az élet rejtett igazságainak, s benne önmagunknak a megismeréséhez, az a traumatérkép.
(Ami pedig röviden: olyan magyarázó jellegű komplex világnézet, gyakorlati filozófia, amiben egészen biztosan nem leszel kipszichézve, legalábbis az én olvasatomban. Traumatérkép: a Veled történő szellemi, érzelmi és cselekedeti háló, amely átszövi életedet.)

Ha ilyesmit keresel, jó helyen jársz. Kopognod sem kell, nyitva az ajtó.Arra kérlek, ami tetszik, azt add tovább. Ami pedig nem, azt gyorsan dobd el, még gondolkodnod sem érdemes rajta.


Az én feladatom és a más feladata

Először is húzzuk vissza ezt az egészet az egyes ember szintjére, hogy a nagyobb rendszer fényében jobban láthassuk...


Enyém, Tiéd

Ismét muszáj tisztáznunk egy olyan témát, amivel sokszor és sokan megkínlódtak már, ezért itt az ideje, hogy alaposan...


Ésszel és akarattal

Ami pedig a traumatérkép értelmezésében azt jelenti, hogy amikor figyelmünknek hála, a test (és az általa hordott...


Szívvel-lélekkel

Mivel a traumatérkép szerint életünk során folyamatosan megéljük felmenőink ránk jellemző sorsát és saját szerzett...


Kiút az útvesztőből

Ahhoz, hogy valóban kikerüljünk az útvesztőből dolog biztosan szükséges: előbb-utóbb kénytelenek leszünk odafigyelni...


Sikertelen utak, valóban?

Mivel mindenki életében vannak nem túlzottan sikeres és dicsőséges időszakok, és mivel ezeket kivétel nélkül mindenki...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689

 
 


/img/hirdetes/everness-INY-300x250.gif
 A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x