Az én feladatom és a más feladata
Címlap / Ezotéria / Az én feladatom és a más feladata

Terdik Réka

Az én feladatom és a más feladata

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Először is húzzuk vissza ezt az egészet az egyes ember szintjére, hogy a nagyobb rendszer fényében jobban láthassuk mik is az egyéni feladataink és mikor vállaljuk be a másét. Mik a jelei, kell-e vállalni, és hogyan tudhatjuk vége van-e, vagy eleget tettünk-e már, stb.  

Egyértelműen nem arról fogok beszélni, hogy ki vigye le a szemetet vagy éppen sétálni a kutyát, vagy hogy a hétköznapi életben kinek mi a dolga. Ezek részint automatán működnek, részint pedig kortól és nemtől függetlenül mindannyiunk feladatai és nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy igyekezzünk benne jól érezni magunkat, hogy legalább ezen a szinten NE akadjunk meg.

Tehát a helyzet az, hogy ennek a kérdésnek olyankor van jelentősége, amikor:

1. hajszál pontosan érezzük, hogy válaszúthoz érkeztünk,
2. azt érezzük, hogy manipulálnak, vagy kihasználni próbálnak.

Az ezt jelző érzések, érzetek, belső hangok néha erősek, néha pedig, amikor egyébként is agyon vagyunk nyomva rendkívül vékonykák, de érdemes rá odafigyelnünk, hogy legalább ne TELJESEN felkészületlenül érjen bennünket az igazság mindig elérkező és felettébb kellemetlen pillanata.

Mert ez a pillanat tutira be fog ütni,és akkor bár jogosak lesznek az általa kiváltott érzések, de igencsak megkésettek, és maximum hozzácsaphatjuk őket a többi szintén későn felismert igazsághalmazhoz. De persze itt is érvényes a "jobb későn mint soha", ha másként nem hát vigaszként.


Az egyéni feladatainknak normál állapotban egyébként, a nap 24 órájában tudatában vagyunk, méghozzá azért mert egészen egyszerűen belénk van kódolva, hogy hacsak nem vagyunk végkimerülésben vagy mozgásképtelen betegek (amikor is elsődlegesen a test rendbehozatala az egyetlen feladatunk), tegyünk valamit. Akármit.

Ilyenkor szoktuk azt bevállalni, jelentős energiatöbblet meglétekor, hogy más feladatait is elvégezzük. (Tegyem hozzá, hogy előfordult már olyan, hogy a mi feladatainkat is elvégezték helyettünk, ezért ez ilyenkor természetes, és nem igényel egyik fél részéről sem hálálkodást, magyarázkodást vagy bármi ilyesmit.)

Szóval a más feladatainak a bevállalása lehet természetes folyamat, mintegy viszonzásképpen vagy éppen megelőlegezése valaminek, egy traumaújrajátszás próbatétele, amikor éppen olyasmi üt be, amire nem számítottunk.

Amikor van energiánk, az ilyen feladatokat akkor is elvégezzük, ha amúgy nem érezzük helyénvalónak, ám ha NINCS, mert komolyan túl vagyunk terhelve, akkor KÖ-TE-LE-ZŐ ELUTASÍTANI. Vagy majd a testünk bemondja az unalmast.

Azt pedig, hogy vége van, vagy éppen eleget tettünk már érte, abból a mélységes felszabadultság és nyugalom érzésből fogjuk megtudni, ami a jól végzett feladatok elvégzésekor ránk tör és eláraszt.

 
 
Meg kell még említenem azt a cseppet sem elhanyagolható esetet, amikor valakit kora gyerekkorától a mások feladatainak elvégzésére szoktatnak. Ez egy igen káros folyamat ( a belőle való felálláshoz nagyon komoly szellemi, érzelmi, fizikai vállalások kellenek!), mert a világ egyáltalán nem vak, pontosan látja, és elutasítja, vagy szánalommal nézi, esetleg megpróbálja kirántani az egyént ebből a gödörből. Amikor egy ilyen teherrel élő embernek traumaismétlése van, és minél többször kihasználták, annál többször van, és annál gyakrabban találja meg újra a "gazdáját", aki helyett robotolhat szellemi, lelki és fizikai értelemben is, amíg csak bír vagy amíg a gondolati , érzelmi vagy testi impulzusok hatására tudatosan, vagy öntudatlanul, de magához tér. Legalábbis egy időre biztosan, annak viszont elégnek kell legyen egy komoly ellenálló mag kialakulásához, aminek hatására a következő ilyen jellegű traumaismétlésbe majd valamivel több ésszel megy bele. (Vagy éppen "gazdaszemélyiségbe" vált. És ennek a két "végletnek" viszont igazán variációdús permutációi vannak, szóval vigyázzunk!

Ha netán bárki itt- ott magára ismert volna, akkor kérem, hogy sürgősen tekintsen bele alaposabban az Élete Könyvébe, a családi legendáriumba, kezdjen megoldásokat keresni, a bajt megelőzendő, vagy akárcsak tompítandó!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6618 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x