Őszinteség kontra hazugságok. Életmentő vagy életellenes?...
Címlap / Ezotéria / Őszinteség kontra hazugságok. Életmentő vagy életellenes?

Terdik Réka

Őszinteség kontra hazugságok. Életmentő vagy életellenes?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Lássuk akkor, mit is nyersz az önmagaddal szembeni őszinteséggel? Időt és életet. Ezáltal pedig az egészséges, működőképes, tisztelhető önmagad. Mikor vagyok őszinte önmagammal? Ha van bátorságom bevallani, hogy ami életellenes, az rossz, ami pedig életet támogató, az jó. Ám ezt sajnos, helyzete válogatja és még egyénre szabott is. Ám van két alapszabály:  

1.Alapszabály

Figyelni kell.
Mi figyel Benned?

A testedben ÉLŐ információs háló, vagy sejtmemória. Az a hatalmas mennyiségű testi, lelki/érzelmi, szellemi/gondolati információhalmaz, amit az őseid és saját magad halmoztatok föl számodra, hogy boldogulhass az életedben.


Miért nem figyelsz mégsem arra, amit a tested tud?

Mert minden információhalmaz körül ott kering az a fájdalom, ami ezt létrehozta, tapasztalat formájában. A fájdalom a meg nem értésből/értettségből fakad (mert nem figyelsz), amiből aztán fakad a hazugság, az erőszak,stb..., azaz a trauma ismétlése, az újrajátszás.


2. Alapszabály

Át kell tudnod látni a fájdalom falán.
Ebben a szeretet segít.

A szeretetet, ha a gondolataidban tapasztalod és alkalmazod, úgy hívják: MEGÉRTÉS.
Ha az érzelmeidben tapasztalod és alkalmazod, akkor úgy hívják: EGYÜTTÉRZÉS.
Ha a fizikai világban, a testedben tapasztalod és alkalmazod, úgy hívják: GONDOSKODÁS.

Tehát semmilyen titkot/hazugságot nem kell megtudnod, vagy felfejtened. Minden titok gazdája tudja a magáét. Pontosan tudja, hol és miért hazudott és kinek. (Azaz Te is és Én is tudom.) Neked, aki őszinte akarsz lenni Önmagadhoz, elég annyit tudnod a másik emberről, hogy akkor és ott nem tudott jobb megoldást. És amíg a másik ember nem tud őszinte lenni önmagához, addig ő a fájdalmak tapasztalását választja, hogy felszabadíthassa a saját tudását, mert csak ekképpen lesz képes az őszinteségre.

 
 
(Ha fájdalmas, romboló hazugságokat hordozó emberrel kell együtt élned vagy dolgoznod, tudd, hogy Tőle tudhatsz meg legtöbbet az életben maradási technikákról, a figyelemről, hazugságokról és önmagadról.)

A traumatérképed pedig azt fogja megmutatni, hol és milyen gyakorisággal kerülsz ilyen helyzetekbe, és milyen típusú fájdalom takarja el a Benned rejlő tudást.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x