A vörös fonal a csuklón és 7 titkos csomó, ami véd a rontás...
Címlap / Ezotéria / A vörös fonal a csuklón és 7 titkos csomó, ami véd a rontás ellen

A vörös fonal a csuklón és 7 titkos csomó, ami véd a rontás ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A HÉTSZER CSOMÓZOTT VÖRÖS FONAL VÉD A RONTÁS ELLEN? Itt a válasz! A rontáslevétel szakértője elárulja nem csak azt, hogy védelmet kapunk-e ettől, de azt is, hogy mi az energetikai magyarázata ennek! Neked van már ilyen fonal a csuklódon?  

Biztosan láttál már embereket, akik vörös fonalat viselnek a karjukon. Némelyek egy-egy beavatáson kapták, mások azt mondják, hogy egy szerettük, vagy egy mester kötötte a karjukra.

A kaballisztika és a tibeti buddhizmus és a hinduizmus is egyaránt ismeri a vörös fonalat, mint védő jelképet. Arra szolgál, hogy távol tartsa a rontást, az ártó szemeket a fonal viselőjétől. Több híresség karját díszítette ilyen fonal az elmúlt évtizedekben, Madonna, Michael Jackson, Birtney Spears, Demi Moore is viselte, legutóbb Bíró Ica karján láttunk vörös szalagot.
 

Nézzük, hogyan is kell viselni, milyen fonal a jó!

  • Háromszor sodort (vagy három ágban fonott) fonalat használjunk! Magunk is sodorhatjuk, vagy fonhatjuk.
     
  • A vörös fonalat a bal csuklón viseljük. Ennek oka, hogy az energetikai tanok tudósai felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz a „kapás” fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az ‘adás’ erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák is a test bal oldalán áramlanak be. Ha a Vörös Fonalat a bal csuklónkon viseljük, a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk.
     
  • A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben.
     
  • Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. (Esetleg egy mester, vagy valaki akit nagyra tartunk)
     
  • Mialatt a csomót felköti ránk valaki, mi azt kérhetjük, hogy ez a szeretetteljes erő sugározzon ránk és embertársainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük.
     
  • Gyakran szerelmes párok kötik fel egymás csuklójára, egyfajta jelképeként annak, hogy igazi duálpárok, egymást szeretik.
     
      
  • A vörös fonal egy kedves jelkép – nem fontos hinni benne, inkább az számít, amit szimbolizál!
     
  • A csomózott vörös fonalat addig kell viselni, míg le nem szakad rólunk, nem kell levenni akkor sem, ha fürdünk, vagy ha munkálkodunk. Egyáltalán nem szabad levenni!
     
  • Ha a fonal leszakadt, figyeljük aznap a jeleket, mert aznap valami érdekes, jelentős üzenetet szoktunk kapni!
     
  • Ha úgy érezzük, a fonalat újra fel lehet kötni.
     
  • A fonal felkötése nem veszi le a már rajtunk levő rontást, de segít, hogy ne jöjjön újabb!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 338007 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x