Air Force One - Vagy Fapados Járat
Címlap / Ezotéria / Air Force One - Vagy Fapados Járat

Nyiri Helga

Air Force One - Vagy Fapados Járat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Tegnap este egy forró kád vízben pihenve fogalmazódott meg Bennem egy fura hasonlat, amin olyan jól szórakoztam, hogy gondoltam, papírra vetem: A legértékesebb és legkalandosabb utazásod akkor indul, amikor úgy döntesz, megnézed mi újság odabent. A saját belső univerzumod felfedezése a legcsodálatosabb utazás.  

Kapsz hozzá egy külön gépet, ami kívülről tényleg csodásnak tűnik, ráadásul csak a Tiéd, saját gép, saját személyzet, minden Rólad szól. A jegyet mér rég megrendelted magadnak, sok-sok évvel ezelőtt, a születésed pillanatában… Hatalmas elszántsággal szállsz fel a gépre, visszaintegetsz a Téged búcsúztatóknak, mindazoknak, akik szereplői az éltednek, a múltnak és bizsergető reményekkel megkezded az utazást.

Amikor az ajtók bezáródnak és a helyedre ülsz, szorosan bekötöd magad, hiszen erre figyelmeztet a személyzet. Látszólag gyönyörű nők vagy címlaparcú férfiak segítenek és Te hatalmas lelkesedéssel, kiugró szívvel várod a csodát.

Lassan kigurul a gép, felbőgnek a motorok, megérkezik a felszállási engedély és a gép megemelkedik és Te repülsz.

Nem telik el sok idő, és a gép rázkódni kezd, jön az első turbulencia, szorul a torok, remeg a láb, liftezik a gyomor, de nem baj, hiszen utazunk… repülünk…


Aztán telik-múlik az idő és jön a személyzet, de az étel nem olyan finom, ahogy a kávé sem a megszokott minőség. A személyzetről kiderül, hogy arrogáns, türelmetlen mindenható. Az időjárás sem kedvez, meg-megrángatja a gépet, és most kezded kapizsgálni, hogy ez még sem olyan, mint ahogyan megálmodtad. Kezded megérteni, miért hozhattál csak egy kézi poggyászt a fedélzetre. Ez meg nem több, mint egy 55×435x25 centiméteres kis bőrönd, amibe alig fért valami. Az övedet nem kapcsolhatod ki, hiszen viharba került a gép.

Ég és Föld között vagy néhány rémült arc társaságában, de repülsz, majd néha zuhansz.

Ezt senki sem mondta Neked?

Pedig jó lett volna tudni, amikor elszántad magad a belsőd felfedezésére, igazi önmagad megismerésére, hogy a kívülről csodának tűnő extra külön gép, a legkényelmetlenebb fapados járat is lehet tulajdonképpen, kézi poggyásznyi bőrönddel, irányíthatatlan kormánnyal, csak szépnek mondható, de üres statiszta utaskísérőkkel, és a világ legveszedelmesebbnek hitt helyeivel…

De ne feledd: a felhők felett mindig süt a nap. Így van ez a Te gépeddel is, ráadásul ez tényleg az Air Force One :-)!

Amikor átadod ott Ég és Föld között az irányítást Istennek, akkor Ő felemeli a gépedet a felhők fölé, és megérted nincs többre szükséged a kis bőröndön kívül. Kicsatolod az övedet, felállsz, sétálsz egyet, már nem kell a személyzet, bármilyen szép is… veszel egy nagy levegőt és közben már nem is repülsz, szárnyalsz.


Történhet már bármi Veled, mert megérthetted a lényeget, és ilyenkor már semmi sem számít, már semmi sem ugyanaz, mint korábban volt, és ez így van jól.

Ez a rend.

A szívedbe pedig egészen új minőségű hála költözik…





Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x