Horoszkóp előrejelzés a MÉRLEG jegyűeknek 2017-re
Címlap / Ezotéria / Horoszkóp előrejelzés a MÉRLEG jegyűeknek 2017-re

Havasi Patrícia

Horoszkóp előrejelzés a MÉRLEG jegyűeknek 2017-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Tapasztalt asztrológusaink megfejtették, hogy az egyes jegyeknek mit hoz a 2017-es év. Az biztos, hogy állatövi jegyünktől függetlenül ebben az évben beteljesülhet majd minden álmunk a magánéletben és a karrierünkben is. Nézzük a Mérleg jegyűeknek szóló asztrológiai előrejelzést 2017-re! 

„Mindig egy másik ember szemébe nézz, ha önmagadra vagy kíváncsi.”
Jókai Anna


Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Idén is előfordulhat, hogy lesznek alkalmak, amikor nehezen döntenek majd főként magánjellegű kérdésekben, így a döntés tudományát tudatosan fejleszteniük kell magukban. 2017 nyarától végre beköszönt a boldog időszak a mérlegek számára is, mind a karrier, mint a magánélet terén. A csillagok előnyös állása segíti a mérlegeket abban, hogy mámorosan, önfeledten élvezhessék a nyári hónapokat.

Az egyedülállókat a csillagjósok arra biztatják, hogy bátran ismerkedjenek, mert idén minden esélyük adott rátalálni az igazira. A karrierjükben egy újabb kihívás várhatja őket, de addigra vélhetően elsajátítják majd a „döntés tudományát” is, és nem mérlegelnek túl sokat, mert a mérlegeket ismerve mindent fontolóra vesznek. 2017-ben ha tehetik vállaljanak nagyobb kockázatot és bátran ugorjanak fejest egy üzleti lehetőségbe is akár, aggodalomra semmi okuk, hiszen a tranzit Jupiter is a Mérlegben tartózkodik. Szeptember végén és egész októberben gyökeres átalakulások történhetnek az életükben. Sokuk esetében ez, várandósságot fog jelenteni, de jelentheti új kapcsolat vagy bármilyen jelentőségteljes dolog elrendeződését.

Bővebben a Mérleg szülöttekről ide kattintva >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 32150 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x