Horoszkóp előrejelzés a BAK jegyűeknek 2017-re
Címlap / Ezotéria / Horoszkóp előrejelzés a BAK jegyűeknek 2017-re

Havasi Patrícia

Horoszkóp előrejelzés a BAK jegyűeknek 2017-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Tapasztalt asztrológusaink megfejtették, hogy az egyes jegyeknek mit hoz a 2017-es év. Az biztos, hogy állatövi jegyünktől függetlenül ebben az évben beteljesülhet majd minden álmunk a magánéletben és a karrierünkben is. Nézzük a Bak jegyűeknek szóló asztrológiai előrejelzést 2017-re! 

"Alattad a Föld,feletted az ég:benned a létra."
Weöres Sándor
 

Bak (december 22. - január 19.)

Bakok mindenképp figyeljenek oda az egészségükre, mert idén munkájuk miatt fokozottabb stressznek lesznek kitéve. Munkahelyükön az átlagosnál több időt töltenek majd, de egy biztos, hogy mindezért bőséges jutalomra számíthatnak, fellendülő egzisztenciális változás éve lesz a 2017. év a bakoknak. Intenzitást hoznak idén is a baráti körükbe, tele lesznek új ötletekkel, hogy mit érdemes tenni és minden esélyük adott hogy ezeket meg is valósítsák. 2017-ben biztos, hogy nem ússzák meg a sok csapatmunkát.

Az év végén hazatérő Szaturnusz megmutatja nekik, kik is az igazi barátok, addig sok jelet fognak kapni, de végérvényesen nem működő kapcsolatokat csak az év végén tudnak majd jó eséllyel elengedni. Sokaknál előfordulhat, hogy néhány barátjukkal való kapcsolatot át kell értékeljenek és el kell távolítaniuk, de csüggedni nem éri, mivel a nem működő kapcsolatokat le kell zárni, ugyanis jön jobb a helyükre, sose felejtsék ezt el! 

Bővebben a Bak szülöttekről ide kattintva >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 19961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x