Trump elemzése! Grafológia, arcdiagnosztika, karakterológia-...
Címlap / Ezotéria / Trump elemzése! Grafológia, arcdiagnosztika, karakterológia- minden kiderül

Trump elemzése! Grafológia, arcdiagnosztika, karakterológia- minden kiderül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Sokan kérdezték - hiszen egy ilyen EKG-görbére hajadzó aláírás tényleg nem mindennapos látvány - hogy mire utal Trump elnök aláírása. Megnéztem, megmondom!  

Grafológusként a közéleti szereplők aláírásait gyakran mutatja meg nekem a magyar sajtó, hiszen ezek árulkodnak arról, hogy milyen ember is a tisztségre választott személy. Annak, aki szerint ellenszenves ez az aláírás, valószínűleg igaza van. Engedd, hogy hasson rád, majd görgess tovább az elemzésre. 

 
Donald Trump aláírása

Érdekes aláírás, de nem a kuklux klán éves haveri találkozóját örökíti meg, ahogy az Indexen írják - bár analógiában nem áll messze ettől!  Inkábbaz energiáit pazarló, impulzív, hirtelen, görcsösen merev, rigid és érzelmileg alultáplált, ugyanakkor intellektusban felsőbbrendűséget érző ember aláírása.

De nézzünk egy kicsit a sorok mögé, és bővítsük ki az elemzési eszköztárat.

1. Arcelemzéssel és alkat elemzéssel

Trump arca kerekded, pufi, afféle gumiarc, mint amilyen például Jim Carreynek is van. A füle oldalról nézve szinte egészen lent van, mintha a nyakán ülne, a fejének tengelyéhez képest kicsit hátul. Ő aztán nehezen fogadja el a "fülbe súgást", (pontosabban, csak a szerinte megbízható személyekét fogadja el, akik gyakran tapnyalók) leginkább a szemének hisz, annak amit tényleg lát. Ezért van az, hogy a tanácsadóitól mindig látványos eredményeket vár - aki olyat tud, az jöhet! 

Analitikus, aprócska malacszemei vannak, amivel hajlamos a másik veséjébe látni, tekintetével gombostűre tűzni és addig faggatni, míg az illető zavarában el nem mondja még azt is amit nem akart.
Hajviseletével szeretne egy kicsit cro magnoni ősembernek tűnni, de ha megnézzük, akkor homloka inkább széles, nagy, sőt az intellektusra utaló dudorral is büszkélkedhet, kifejezetten okos ember, kombinatorikus gondolkodással.
Csókos kis cseresznye szájacskája van, mint egy kaucsuk babának, alsó ajka lazán előre fittyed, ezzel mindig egy flegma attitűdöt kommunikál a vele szemben álló felé. Szúrós tekintete és flegma szája miatt azt sugallja az alap arckifejezése: értelek, de tojok a fejedre! Ez a kekk arckifejezés sokak számára ellenszenvessé teszi, mások viszont épp ezt a stílust tartják menőnek, lazának, erőteljesnek, ezért nagy energiával követik őt. Megosztó ember. Mivel imád szerepelni, eléggé élvezi is.
Makacs álla van, de hol van mondjuk Anthony Robbins állához képest az övé! Egy darabig feszül, de ha elfogy az ereje, bizony más irányba fordul, megkeresi a legkisebb ellenállást és ott szivárog be, ő akkor szeret konfrontálódni, ha az ellenfele kicsi és gyenge, mert akkor meg tudja élni a fölényt. (Nem megy szembe nekifutva a gyorsvonattal, biztos győzelme tudatában, mint például a mi Orbán Viktorunk, bár van köztük hasonlóság!) 
Donald Trump

 
Alkata totyakos, ezt némileg indolkolja a kora, bár korábban sem volt az a szép szál legényke. Aképeken gyakran vesz fel tudatosan uralmi pózt. A videókon előszeretettel mutogatják őt, mint modortalan, lekezelő fickót - ez nem is nehéz, mert neki valójában nem fontos a többi ember, és nem gondolja, hogy ezen változtatnia kellene. Egocentrikus - ezt az írása és arca is alátámasztja. 

2. Enneagram karakter meghatározással 

(Enneagram - egy kilenc ágú csillaggal relrajzolt, ősi szúfi karakterrendszer, melynek ismeretében mindig tudhatjuk, kivel állunk szemben) 
Hetes, erős nyolcas szárnnyal, viszont kifelé azt akarja elhitetni, hogy erős, akár egy nyolcas. De épp attól válik pojácává, mert látszik, hogy az a fitogtatott erő itt bizony hangemberkedésben van csak jelen.Bizonyítani akar a papának, hogy milyen kemény fiú, de a papa nem ismeri el. Élete végéig fájdalom, lelki seb, ami nehezen gyógyul.

Hetesként imád a figyelem középpontjában lenni, keresi a mókát, a feltűnést, gyakran felszínes. Ha jó állapotban van, akkor átmegy ötösbe, és ott intellektuálisan és érzelemmentesen oldja meg a helyzetet. Ám ha zavarodott, akkor átmegy egyesbe és öntörvényűen túlszabályoz.

A hetes imádja a mókát, a szereplést, és szereti, ha szeretik. Odavan a felszínes örömökért, és a testi kényeztetésért, ezért gyakran pufók, hiszen szeret és tud is enni. Alacsony nívón hedonista, rossz állapotban akár szexmániás is lehet, jó állapotban az ellenkezője, aszketikus, túlzottan erkölcsös személy is. Emiatt a kettősség miatt nem arra törekszik, hogy mindenkinek szimpatikus ember legyen, hanem keresi, hogyan tudja megosztani az embereket és kiválasztani a követőit, akik aztán majd segítenek neki az élre törni. 

Olvass az enneagramról bővebben, IDE KATTINTVA >>

3. Grafológiával

Ezek után pedig zárjunk a kézírásból egy kis szelettel, a meglehetősen maníros aláírás analízisével. Az aláírás ugyanis önállóan KEVÉS (!!!) a teljes személyiségkép elemzéséhez, de jó támpontot ad a fenitek mellett ahhoz, hogymegismerjük a világ első emberét, az USA új elnökét. 
Erős apai nyomásra utal ez az aláírás, nagyon meg kellett - sőt még most is meg kell - felelnie az apa felé, aki ugyan már nem él, de az elvárásait a millióival együtt itt hagyta.
Az aláírásra jellemző még az érzelmek elnyomása, sőt feláldozása a józannak vélt, valójában rideg értelem oltárán. Elbillent, torz személyiség.
Az erejét roppant rosszul osztja be - kinyom magából mindent majd összezuhan. Szívproblémákra is utal ez az aláírás. Modorosságot, manírokat is takar, természetellenes, mesterként. Törtetés jellemzi, mások figyelembevételére képtelen, erőszakos személyiség. 

Összefoglalva a fentieket: Az USA új elnöke világméretű egójából él, de igen intelligens is - vagyis ha az egójáról leesne az IQ-jára, nem törné nagyon össze magát. Hedonista élménykereső alkat, nem nagyon törődik mások véleményével. Szívtelensége szívproblémákban mutatkozik meg, hideg, gyorsan és hatékonyan dönt, igényli a pihenést, a saját környezetében szórakoztató, humoros világfit alakít, aki azonban könnyedén viccelődik mások rovására - és még észre sem veszi magát! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 25498 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x