5 dolog, ami a Kakas évében mindenkinek fontos lesz!
Címlap / Ezotéria / 5 dolog, ami a Kakas évében mindenkinek fontos lesz!

5 dolog, ami a Kakas évében mindenkinek fontos lesz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Kínai Holdújév van, nézzük, hogy mit hoz nekünk a Kakas éve! Összefoglaló! 

2017-ben beköszöntött a JIN TŰZ KAKAS éve  
Ha tudni szeretnéd, mi jellemző általában a Kakas évére, akkor kattints ide >> 

Nézzük, mi az az 5 dolog, amire idén mindenkinek figyelnie kell.


 1. Személyiség 
  Ebben az évben meg kell tanulnunk ápoltnak, elegánsabbnak lenni. A Kakas ugyanis a külsőségeket kedveli, és meg is valósítja. Fontos lehet, hogy a belbecs látszódjék a külcsínyen is - ezért, ha eddig csak lelki természetű előadásokat látogattunk, ideje elmenni néhány divatbemutatóra, a stílusról, a sminkről, vagy hasonló dolgokról szóló előadásra, tanfolyamra is. Ne feledjük a mondást: tartalomhoz a forma! 
   
 2. Szerelem, párkapcsolat
  Bizony, ez nem a hűség éve! Ha szeretnénk újítani a kapcsolatunkban, akkor most módunk lehet arra, hogy  -akár nagyobb merítésben is - körbenézzünk. Ha a hűségre törünk, akkor a titkos randik, a szerelmes összebújások,  fűszeres éjszakák szükségesek ahhoz, hogy a tűz lángja ébren maradjon! Aki a Nagy Ő-t keresi, lehet, hogy nem idén lel rá, de hogy a keresgélés élvezetes lehet, az elég valószínű! 
   
 3. Munka 
  A Kakas évében imponálóan sokat kereshetünk. Azonban nem szabad sietni! Gondolj a tyúkjait óvó, kimért, peckesen járó kakasra, aki teljes önbizalma tudatában termékenyíti meg az egész háremét! Bizony, a bőség nem a kapkodásban, hanem a nyugodt, megfontolt, tudatos munkában rejlik! Járj el így, és bőséges lesz az eredmény! 
   
 4. Egészség
  A Kakas éve nem kifejezetten egészségügyi problémákra fókuszál, ám idén különösen fontos lehet, hogy a szűrővizsgálatokon részt tudjunk venni. A prosztata, a méhnyak viszgálata legyen idén kiemelt feladat - ez analóg a nemzésben olyan aktív kakassal! 
   
 5. Spirituális ösvény 
  A Kakas évében esszenciális üzenet az év folyamán - az úgynevezett tükör konstelláció okán -, hogy nézzünk bátran szembe lelkünk ismeretlen mélységeivel! Fontos, hogy a lehető legőszintébben vizsgáljuk meg az életünket, keressük a válaszokat sorsunkkal kapcsolatban. Ahogyan a Hófehérke és a hét törpe meséjében a gonosz mostoha kérdésére a tükör csak őszintén tudott válaszolni, most mi sem tehetünk mást. Az előttünk álló hónapok során megmérettetik saját magunkkal szembeni hitelességünk, ahogyan az is, mennyire nyugszik igaz alapokon életünk, kapcsolataink, mennyire ismerjük fel a másik emberben az Isteni minőséget. Ha eddig nem tettük volna, idén okvetlenül fordítsunk időt, energiát az önismeretre, önfejlesztésre!
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 54186 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x