Mi vár a Kígyóra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Kígyóra 2017-ben?

Mi vár a Kígyóra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

A Kígyó jegy szülöttjeként nem annyira nagy eseményekben fogod érezni a Kakas év energiát, hanem sok kisebb hatás összességeként.  

Kígyó év szülöttje 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Aktív évnek nézel elébe, a lehetőségek főként az új ismeretségekben rejlenek. Légy nyitott rájuk, ismerkedj, építs kapcsolatokat, de törekedj a nyílt kommunikációra, mert ezzel el tudod kerülni a félreértéseket. Ha mégis úgy tűnne, hogy vannak, akikkel sehogy nem tudsz szót érteni, akkor se keseredj és ne is add fel, mert ha megteszed a tőled telhetőt, akkor ezek a problémák el fognak simulni.

Az utazások rejtenek idén némi kockázatot is – amúgy a tavalyi Majom év is, remélem sikerült elkerülnöd -, ezért jobb, ha kerülöd a rizikós utakat, helyzeteket.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


Kígyó hónap szülöttje – Május 5. – Június 4.

Szakmai lehetőségek állnak előtted, használd az év pozitív energiáját! Amennyiben alkalmazottként dolgozol, úgy számíthatsz fejlődésre, lehet ez a munkádban, de akár pozíciódban. Minél inkább ápolod kapcsolataid a karrieredre hatással lévő feletteseiddel, minél inkább jelentőségteljes cégnél dolgozol, ahol amúgy is van lehetőség előrébb lépni a ranglétrán, annál inkább támogatja az idei év, hogy ez valóban meg is történjen. Azonban van egy feltétele! Mégpedig az, hogy magad is tegyél érte, azaz, ha nem érzed jól magad a jelenlegi helyzetedben, akkor cselekedj, keress új állást, pályázz meg új pozíciót a cégednél, stb.

Olykor előfodulhatnak félreértésed a feletteseiddel, avagy többször szembesülhetsz akadályokkal az év folyamán, tervezel valamit és kis apróságokon bukik vagy lassul be a dolog. Most nagyobb figyelmet érdemes fordítanod a részletekre, mielőtt késznek nyilvánítasz valamit, jól teszed, ha vetsz rá egy utolsó pillantást. Az idén érvényesülni fog nálad a mondás, miszerint a “részletekben rejlik az ördög”!

Kígyó nap szülöttje
A Kakas energiája befolyással lesz a kommunikációdra, ha előbb szólsz, mint gondolkodnál, kellemetlen helyzetekbe sodorhatod magad. Javaslom, hogy fontold meg szavaidat, ha pedig nem tudod eldönteni, mi lenne az adott helyzetben a helyes válasz, inkább kérj tanácsot olyan személyektől, akiknek adsz a véleményére. Ezzel megóvhatod párkapcsolatod nyugalmát.
A Kakas segít párra találni, amennyiben jelenleg egyedül vagy, ha pedig már elköteleződtél, úgy elmélyíti a jelenlegi kapcsolatod.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15884 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x