Mi vár a Kecskére 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Kecskére 2017-ben?

Mi vár a Kecskére 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A Kakas év számodra kevésbé hoz intenzív eseményeket, inkább sok kisebb történés fűszerezi a mindennapjaidat. Negatív hatás főként akkor érhet, ha vannak olyanok, akik nem különösebben kedvelnek, mert ők kiváltképp elemükben lehetnek. Vond meg nyugodtan a vállad, ha lehúzó visszajelzéseket kapsz számodra értéktelen embertől akár közvetlenül, akár pletyka szintjén, te csak hallgass a szívedre és haladj az utadon. 

Kecske év szülöttje 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Ha bármilyen ok miatt szükséged van a nyilvánosság erejére, úgy a Kakas év segíteni fog ebben, mert fel tudod magadra ismeretlen emberek figyelmét hívni, ezáltal növelve hírnevedet, avagy megismertetni a világgal kiváló képességeid, üzleted, stb. Az üzleti életben ez még inkább pozitívum, támogatásával új piacokra tudsz lépni, avagy felfigyelnek rád a befektetni kívánók. Ugyanakkor anyagi problémákkal is szembesülhetsz, ha felületes vagy és gondatlan a részleteket illetően.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


Kecske hónap szülöttje – Július 7. – Augusztus 6.

Alapvetően az év egyik legkedvezőbb hozadéka számodra, hogy magadra tudod terelni a figyelmet, de csak elkötelezett munka és kitartás által, amely főként akkor jön jól, ha olyan szakmában tevékenykedsz, ahol erre szükség van. Erre egyébként nem biztos, hogy belülről annyira fogsz vágyni, mert többségében jól elleszel a gondolataidban, szívesen vonulsz egy kicsit a háttérbe, szükséged lesz az ún. alkotói magányra, de mint eszközt, használni tudod. Látszólag úgy tűnhet, hogy fürdesz a rivaldafényben, de valójában lehet mélységesen magányosnak érzed magad avagy teljes harmóniában vagy belső világodban és nem igényled a nagy társaságot.

Kecske nap szülöttje

Amennyiben Kecske napján születtél és párkapcsolatban élsz, akkor a társad figyelmét igényled majd, melyet meg is kapsz. Ellenben, ha épp nincs párkapcsolatod, de esetleg van kiszemelted, úgy az a jó hír, hogy észre fog venni és ha az esete vagy, meg is tudod hódítani, de ehhez kell majd türelem is. Most nem az első látásra szerelem esélyes, inkább a gondoskodás, közösen eltöltött minőségi idő által szökken szárba a szerelem.

A családodban lehet olyan ember, aki egészségügyi problémája által több gondoskodásra szorul és ez aggodalmat vált ki belőled.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7419 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x