Mi vár a Majomra 2017-ben?
Címlap / Ezotéria / Mi vár a Majomra 2017-ben?

Mi vár a Majomra 2017-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

2016 a te éved volt, itt történhettek veled jelentőségteljes események, melyek fenekestül forgathatták fel az életed. Hogy többségében voltak-e a jó avagy a kellemetlen események, főként az inkarnációs feladataid és korábbi döntéseid függvénye volt. A Kakas éve nem hoz ekkora változásokat, legalábbis azokon a területeken, melyet érint. Leginkább arra alkalmas ez az esztendő, hogy a jelenlegi állapotokat tovább fejleszd. 

Majom év szülöttje 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Hozhat új utakat is a Kakas éve, de ezek inkább a bizonytalan kategóriába tartoznak. Minden ismeretlen ember és helyzet alapvetően kételkedéseket ébreszthet benned, ezért tudnod kell, hogy nem feltétlenül baj van azzal az érkező dologgal, hanem te vagy bizonytalan. Ez főként szakmai szempontból jelenthet problémát, mert az önnön bizonytalanságod konfliktusokat generálhat. Tehát minél inkább törekszel az adott helyzet pontos megismerésére, minél inkább nyitottan kommunikálsz, azzal egyenesen arányosan csökkented az esélyét a problémáknak. Főként a hivatalos és jogi érintettségű ügyekben tudsz ezzel problémákat elkerülni.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>

 

Majom hónap szülöttje – Augusztus 7. – Szeptember 6.

Ne most kezdj új szakmába, tökéletesítsd a meglévőt inkább! Ha mindenáron Munka szempontjából – főként, ha az üzleti életben tevékenykedsz – akkor nézhetsz nagyobb kihívások elé, ha YANG TŰZ VAGY YANG FÉM napon születtél. Itt számíthatsz arra, hogy a történések nem mindig az elképzeléseid szerint alakulnak, több energiát és gondolkodást kell befektetned azért, hogy sikert érj el. Főként jogi problémák nehezíthetik, ezért jobb, ha a jelenlegi munkádra, üzletedre koncentrálsz, ahelyett, hogy ismeretlen terepekre kalandoznál. Máskülönban ez az év lehet anyagi szempontból az egyik legsikeresebb is, de ehhez kell az is, hogy élj az adódó lehetőségekkel és ne erőltesd a nem működő dolgokat.

Majom nap szülöttje

Ha tavaly jöttél össze életed szerelmével, úgy az idén a pozitív tendencia tovább folytatódik, kapcsolatotok még inkább elmélyül. De akkor sincs gond, ha tavaly lett vége a kapcsolatodnak, mert így tiszta a terep az új szerelem számára. A Kakas a Románc virágok csillagok közé tartozik, mely a szerelmet és kapcsolatépítést segíti, mindenkit a maga módján késztet az ismerkedésre.
Az emberi kapcsolataidat illetően lehetnek problémák, melyek főként belőled indulnak ki, mert hamar türelmetlenné válsz. Ügyelj az önkontrollra, válogasd meg a szavaid és ezzel fenn tudod tartani a harmóniát szerelmi, baráti és üzleti életedben is.

Amire érdemes figyelned, hogy ugyan a Majom jegy szülöttjének igencsak nagy a teherbírása, de azért ő is ki tud fáradni, a Kakas évében fokozottan kell figyelned az egészségedre. Szép és jó dolog a munkakedv és aktív élet, de ügyelj arra, hogy megtartsd testi és lelki egyensúlyod is!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15163 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x