Miért késik a régen várt siker az életedben?
Címlap / Ezotéria / Miért késik a régen várt siker az életedben?

Nyiri Helga

Miért késik a régen várt siker az életedben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Általános népbetegség Magyarországon, ha találkozunk valakivel, és feltesszük egymásnak a jól bevált " Hogy vagy?" kérdést, akkor a gyors " Köszönöm jól" válasz után elindul egy kisebb-nagyobb panaszáradat. Azt is sokszor halljuk manapság: " Ki van jól ma, ebben az országban?" Akik hozzám fordulnak, vagy közel állnak hozzám, tudják jól, hogy nálam szigorúan tilos panaszkodni, és el is mondom mindig, miért veszélyes ez a játék.  

Mi van a siker hiánya mögött igazán?

Ahogy a thetaban mondjuk, ez egy tömegtudati hitrendszer, amelyre magyarok milliói csatlakoznak, hogy ma Magyarországon senkinek sem könnyű, senki sincs jól. Az is tömegtudat, hogy sokkal jobban esik panaszkodni, mint örülni.

De én tudom, hogy ma Magyarországon minden olyan ember jól van, aki felismeri, hogy amiben van már nem jó, és megvan a szándéka, hogy változtasson. Akik ezt a döntést meghozzák, és leválnak erről a hitről, az önsajnálatról, ők mind jól vannak. Az életük sikeres, harmonikus, és teljes. Egyre többen vagyunk így, mert végre emberek sokasága elégelte meg az önsajnálatot, a szomorúságot, a balsorsot, a történelmi fájdalmakat és vágyik a teljes életre, szeretetben, örömben, egészségben, bőségben.

Nagyon jó hír, hogy ez a szándék megjelent az üzleti világ szereplői között is. Üzletemberek és asszonyok is dolgoznak magukon tudatosan, Magyarországon is, hogy értelmet kapjanak az ismétlődő, esetleg nem túl pozitív eseménynek az életükben.

Eljutottunk már sokan oda, hogy nem másokat hibáztatunk a sikertelenségért, kudarcokért, hanem belül keressük az okokat, és gyógyítjuk meg a régóta cipelt sebeket.

A legfontosabb pont, megvizsgálni magadban, hogy mit gondolsz erről? Hibások, felelősök vannak-e a Te életedben? Vállalsz-e valóban felelősséget magadért, a tetteidért?

Kérlek, állj meg hát, és vegyél egy levegőt! Hallottad már, hogy Te teremted a valóságodat, ugye? Akkor Te vagy az is, aki ezt meg tudja változtatni!

Persze sokan mondják ilyenkor, hogy már annyi mindent kipróbáltam, és még mindig nincs meg az nagy áttörés. Tettél érte már, tudom: kineziológussal, családállítással, önfejlesztő tréningekkel, van saját pszichológusod évek óta, de újra csak futod a köröket…

Mégsem jön a régóta várt siker?

Nem is fog! Megmondom, miért: mert nem a tudatos működéseddel van a baj. Nem azzal van a baj, hogy nem teszel magadért, mert már kikopogtatták, oldották, elengedted, sportolsz, egészségesen eszel, és mégsem vagy ott, ahol szeretnél.

Azért nem vagy ott, mert olyan programok futnak Benned mélyen a tudatod alatt, amikről nem tudsz, nem is gondolnád. A működésünk 90 százalékát a tudatalattiban futó programok alakítják, és csak 10 százalék tudatos! Ez egy olyan aránypár, amin érdemes elgondolkodni.

Mondok egy példát

43 éves vagyok, az Édesanyám 5 éves volt, amikor a II. világháború szétdúlta a világot. Az egyik alkalommal, amikor feljöttek az óvóhelyről, a házuk helyén semmi sem volt, csak a romokba dőlt életük! Mindenük odaveszett a háborúban. Innen indult hát az én életem is, ezzel a programmal. Ma, 77 évesen, minden beszélgetésünk végén megkérdezi Tőlem: ugye kicsim, van tartalékod, gondolsz ugye a nehéz napokra is? Minden alkalommal, amikor ezt meghallottam tőle, dühös lettem, ideges, nem értettem.

Aztán egy „ásás” kapcsán (theta munka a probléma feltárására) sikerült rátalálni erre a programra, mert a DNS-ben ott futott. És mi történt három éve az életemben? Mindenemet elveszítettem 24 óra alatt. Munka, otthon, párkapcsolat egyetlen nap alatt megsemmisült! Nem értettem, csak akkor értettem meg igazán, hogy miért történt, amikor egy theta munka közben megtaláltuk és meggyógyítottuk.

 

A DNS-ben hozzuk az összes mintát az őseinktől, a szüleinktől

Nincs az a csodakurzus, pszichológus, aki ráakadna benne azokra a hitrendszerekre, programokra, amik megakadályozzák, hogy kiteljesedj. Érted ezt?Ezek után csak nézd meg a családod olyan kulcsszavakkal, mint kulák, zsidó, cigány, munkatábor, államosítás, 1956. Számos kulcsszó ahhoz, hogy értelmet kapjon ilyen aspektusból az, hogy miért nem haladsz vagy miért nem vagy ott, ahol szeretnél?!

Ebben a térségben, de vehetjük kifejezetten ezt az országot, hiszen itt élünk, nagyon sok olyan program fut DNS szinten, ami korlátoz, fogva tart minket. A magyarságban futó családi sorsok, családi és nemzeti karmák, megélt veszteségek, árulások, leigázások okozzák mindazt a sok félelmet, ami bennünk is jelen van. Okozzák a félelmet, ami rabságban tart és okozzák a "gátlástalanul átgázolok mindenkin" működést is. Két véglet, de abban közös mindkettő, hogy a teljesség megélésében megakadályoz. A félelem mellé társul a rejtőzködés, sok szenvedés, amikor azt hisszük, hogy csak a szenvedésen keresztül tapasztalhatjuk meg a fejlődést. A mindenen átgázolok működésben nincs igazi kapcsolódás az érzelmekkel, birtoklás van, kontroll minden és mindenki felett, és egyre nagyobb hatalomvágy.

 

Lehetetlenség anélkül csodát élni és tapasztalni, hogy ezeket ne cserélnénk le a tudatalattidban. Lehetetlenség, hidd el! A theta konzultáció során feltérképezzük ezeket, és lecseréljük a programokat, hitrendszereket pozitívra.

Amikor genetikai kódokról beszélünk, messzire sem kell menni. Elég csak szimplán a szülői hitrendszerekkel dolgozni. És ezek indulnak onnan, hogy Kisfiam, Kislányom vegyél papucsot, mert megfázol, vigyázz, mert a leves forró! És végződnek ott, hogy egyszer csak állsz, és mindenedet elveszítetted. Félelmetes, de ez az igazság.

Ami viszont a jó hír, hogy van rá megoldás. Amikor készen állsz arra, hogy szembenézz magaddal, a DNS programokkal, a történelmi kódokkal és még az előző életekből hozott történeteiddel, a félelmeiddel, akkor tudd, van megoldás!

Csak akarnod kell, és elhinned ott bent a szívedben, hogy ez Neked is sikerül, és akkor megtörténik Veled is. Odébbáll a balsors, és jön a jó sors, és ami régen tépett Téged, az soha többet nem fog beléd akaszkodni, mert képes vagy arra, hogy elengedd ezeket, és végre kiteljesedj.

Érted már? A Te sikeredet nem a kormány döntése határozza meg, nem az új adótörvény, a vasárnapi zárva tartás, sem a menekültügy, mert ez mind nem számít akkor, ha a kitakarítottuk azokat a mintáidat, programjaidat, amik a siker elérésében gátoltak Téged.

És ami fontos, hogy ma már egyre több ember hozza meg a döntést magáért, és így könnyebben, gyorsabban tud egy nemzet is fordulni. Te magadért tedd meg az első lépést, de érezd át, hogy ez túlmutat az egyéni fejlődéseden. Érezd át, milyen nagyszerű dolog ez!

 

 

 

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x