Számpárok a számlapon - mit jelent, ha mindig ilyet látsz?...
Címlap / Ezotéria / Számpárok a számlapon - mit jelent, ha mindig ilyet látsz? Ismétlődő számok jelentése

Számpárok a számlapon - mit jelent, ha mindig ilyet látsz? Ismétlődő számok jelentése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Gyakori, hogy valaki mondjuk 11:11-kor pillant az órára, minden nap, vagy éppen mindig akkor néz rá, ha a számok valamilyen formában ismétlődnek. 4:44 - 15:15, stb.. Olyan is van, aki rendszeresen, még éjjel felébred egy ilyen időpontban! Misztikus?  

 A Facebook oldalunkon kaptuk ezt a nagyon érdekes kérdést, és úgy gondoltam, hogy érdemes lehet róla írni, mert nem egyedi dolog. 

"Először nem foglalkoztam ezzel, de kb. 3 hónapja mindig akkor nézek rá az órára, amikor egyforma számokat mutat. pl. 22:22, 4:04... stb,  éjszaka felébredek ránézek, napközben lehetne akár tudatos is, de éjjel?
Van ennek valami üzenete?
Vagy éppen éjszaka sokkal tudatosabb az ember, mindenesetre érdekes. Ja, azt ki ne felejtsem, hogy a férjemmel ugyanez van, és volt olyan, hogy éjszaka pont ugyanakkor nézett rá az órára. Inkább aludjunk, mi? Simán visszaalszom amúgy... " 

Velem is megesett már, úgyhogy utánajártam ennek a jelenségnek. 



 

Ha mindig ugyanaz a szám jön szembe


Olyankor nézd meg, hogy az a szám máskor is jelen van-e az életedben? Keresd meg azokat a pontokat, amikor és ahol ez a szám mutatkozik. (Például a negyediken laksz, a négyes a házszám, negyedik hónapban született valaki a családból, a kedvenc számod gyerekkorod óta, stb...) 
A számmal kapcsolatos összefügések alapján gondold végig, van-e valami, amire ez a szám figyelmeztetni szeretne téged? 

Általában, ha ismétlődő számokra bukkansz, nem csak az óra számlapján - ugyanezt érdemes végiggondolnod. Meglepően sok dolog lesz, amin el tudsz gondolkodni. Figyelmeztet rá, hogy kicsit állj meg, lassulj le. Esetleg a számmisztikai jelentésén is érdemes elgondolkodnod

Ha változó számpárok jelennek meg, mint a kérdezőnél 


Ha csak annyi közös van ebben, hogy mindig valamilyen számpárt látsz, akkor nem a számok a lényegesek, hanem inkább az, hogy az életben szimmetria van, rend van. Nézd meg, hogy hol kéne rendet csinálnod az életedben? Éjjel vagy nappal, esetleg mindkét napszakban megjelennek ezek a számok?

Vajon az éber tudat vagy az intuíció,amire jobban kell figyelned? Nappal az éberség, éjjel az intuitív képességek erejét tudod kihasználni! 




Az óra az idő 


Az időben pedig ciklusok váltják egymást. Ha ebben megfigyelhető ismétlődés, még azon is gondolkodhatsz, hogy vajon annyi éves korodban, amit az óra mutat, mi történt veled, ami a mai pillanatban ismétlődik? Mit tanultál akkor, vagy van-e valami, amit fel kéne dolgoznod, ami abban az időszakban történt. (15:15 - kor például nézd meg, mi volt 15 éve. Nézd meg, mi volt 15 éves korodban - mit üzennél ma, az akkori énednek?) 

Nyitva van az angyalkapu - csak bújjatok rajta





Ezek a számpárok afféle "angyalkapuként" is működnek, angyali energiát "engednek át", vagyis ami ilyenkor eszedbe jut, azokra a dolgokra érdemes lehet kicsit jobban figyelni, azokon a dolgokon meditálni. 

Ha te is szoktál ilyesmit tapasztalni, oszd meg velünk hozzászólásban, vagy ha intimebb a történet, írd meg nekünk privátban a Facebook oldalunkon >> 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 140324 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x