Szabadulj meg a súlyproblémáidtól, még a nyár előtt!
Címlap / Ezotéria / Szabadulj meg a súlyproblémáidtól, még a nyár előtt!

B Nagy Magdolna

Szabadulj meg a súlyproblémáidtól, még a nyár előtt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-05

Átadok most neked 3 nyílt titkot, amit többnyire elhallgatnak, pedig segítség a súlyproblémák megszüntetésénél!  

1. Kritikák

Gyermekkorod óta, talán többször is megkritizáltak már a külalakod miatt, és ez bizony nagyon fájó emlék lehet. Az ilyen traumák, lelki sérülések többnyire a „Nem nézel így ki jól, ahogy vagy…” – kritikákból állnak. Ami tulajdon képpen azt jelenti, hogy a kritikus szülő, iskolatárs, rokon, barát, vagy házastárs, a nemtetszését fejezi ki, mert nem úgy nézel ki, amilyen látványtól ő jól érzi magát.

A kritikák következménye gyakran önbizalomhiány  

lesz, vagy a magabiztosság, önértékelés, önbecsülés sérül. Ebből következik a félelem, szorongás…stb. Mert emberi, alapvető tulajdonságunk, hogy jól akarjuk csinálni a dolgokat.
2. Családi szokások 

Lehetnek olyan családi mintáid, amelyeket ismersz – mint például: Nálunk mindenkinek nagy feneke van, vagy mindenki ilyen fiús alkat. Gyakran ezt még a rokonság meg is erősíti, és bizonygatják, hogy: Úgy nézel ki, mint Rozi néni, neki is vaskos volt a combja…

Nos, ezek az összehasonlítások sem segítik, hogy olyan legyen az alakod, amilyenre szíved mélyén vágysz. Ráadásul az egyik legveszélyesebb energetikai „bilincs” az összehasonlítás, amely bizony sok lelki traumát okoz.

A jó hír azonban az, hogy a súlyproblémákat okozó lelki terheket el lehet engedni.
Sajnos a negatív energiájú kritikák nagyon kellemetlenek lehetnek, sok sérelmet és fájdalmat okoznak azoknak, akik erre érzékenyek. Emiatt sokan például túlevésbe, nassolásba menekülnek. Előfordul azonban az is, hogy ételallergia alakul ki a stressz miatt.

Gyakran jelentkeznek azzal a problémával is, hogy: „Elegem van, hogy olyan vagyok, mint a családom… Nem akarom ezt, más akarok lenni, mégis úgy érzem, tehetetlen vagyok… stb.” ezek a kétségbeesett felkiáltások mind a családi minták miatt vannak, mert sokan érzik, hogy ezek az összehasonlítások bizony nem igazak… csak nem tudják, hogy szabaduljanak meg ezektől az energiáktól, és a miattuk kialakult negatív élethelyzetektől. A "Súlyproblémák megoldása lelki terhek elengedésével" online kurzus épp az ilyen problémák feloldásában tud segíteni.3. Transzgenerációs mintázatok 


 
A harmadik nyomós ok, ami a súlyproblémákat okozza, bizony szintén a családi mintákhoz kapcsolódik, mert generációkra visszamenően hatnak az energiák ránk. Ez azt jelenti, hogy lehet a múltban, 5 -10 vagy akár 20 generáció mélységben is olyan trauma valamelyik ősödnél, amely az öröklött minták miatt súlyproblémát okozhat. (Mindannyian örököltünk őseinktől különféle mintákat. Ezek közül van, amelyik tetszik, azonban nagyon sok olyan negatív minta van, amitől szeretnénk megszabadulni.)
Ismerd fel milyen energiák hatnak rád, amelyek miatt a tested nem olyan, mint amilyenre te vágysz! Talán már régóta szeretnél egy adott problémát megváltoztatni…Talán érzed is ezeknek a problémáknak a súlyát… Talán…

Itt az ideje, hogy letedd azokat a lelki terheket, amelyek miatt súlyproblémáid vannak!
Hidd el, hogy nem kell tovább várnod, mert elkezdheted most a negatív karmikus mintáidat letenni! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 14198 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x