B Nagy Magdolna
hirdetés -->
hirdetés


SZAKÉRTŐK
B Nagy Magdolna
Pénz, Párkapcsolat
 Jólétre hangoló energiákkal tudok azok számára segítséget nyújtani, akik tenni akarnak a pozitív változásért! És mivel most ezeket a sorokat olvasod, biztos vagyok abban, hogy szíved mélyen te is vágysz arra a változásra, amitől érzed, hogy jobb lehet az életed.

 Az életedben bármilyen problémával küzdesz, legyen az akár párkapcsolati gond, magány, pénz hiány, vagy a sok stressz miatt egészségi probléma… minegyik hátterében ott van a fájdalom… mely mutatja, hogy valami miatt a Tested, Lelked, Szellemed hármas egysége nem teljes.

Van egy csodálatos kifejezés, ami így hangzik:
Tested, Lelked temploma! – ez azt jelenti, hogy a tested egy olyan hely ahol a lelkeddel csodálatos összhangban lehetsz. Azonban amikor valamilyen stresszes helyzetben vagy, valamilyen taruma ér, akkor ez a csodás kapcsolat megszakad. Ez lehet rövidebb idő, néhány másodperc, vagy perc, azonban a tapasztalat az, hogy sajnos a traumákat az emberek évekig, évtizedekig cipelik magukkal, ami miatt fájdalmat, feszültséget, magányt, hiányt… és súlyosabb esetekben a test megbetegedését élik nap mint nap. Melynek oka az, hogy a stresszt nem tudták kezelni.
A klienseim egy-egy tisztítás, oldás során gyakran ezt így emlegetik: „Túl sok volt nekem, nagyon fájdalmas, kellemetlen élmény…stb.”
A jó hír azonban az, hogy ezekkel a múltbeli traumákkal nem kell együtt élni. Ma már lehetőség van kilépni ezekből a múltbéli traumákból, fájdalmakból.
Gyakran megkérdezik tőlem:
  1. Tudok-e segíteni, ha a párkapcsolat nagyon rossz. Válás miatti elakadt élethelyzetek, vagy a kihasználtság, és a csalódások miatti fájdalmak feloldásában. Nos a választ IGEN!
  2. Tudok segíteni a Lélektárs bevonzásában, vagy ha az a személy ismert már, azonban a kapcsolat nem tudott kiteljesedni, akkor a kapcsolat jobbá tételében? IGEN! – ezekben az esetekben is lehet például Angyali útmutatást kérni.
  3. Tudok segíteni akkor, ha már régóta nincs társ, és nagyon magányos valaki? IGEN! Megtudjuk keresni ilyenkor is azokat a blokkoló energiákat, traumákat, melyek nem engedik a boldogság megélését.
  4. Tudok segíteni a szexuális gondokkal kapcsolatosan? IGEN! – ilyenkor a test energia rendszerét vizsgálom meg, mert sokszor a nemi szervek problémáinak a forrása valamelyik csakra blokkja. (álltalában a 2. Napfonat csakra) A blokkolt csakrák tisztítására is van lehetőség azok számára akik szeretnék az életenergiájukat felszabadítani a traumák alól.
  5. Tudok segíteni a pénz gondoknál? IGEN – ezek álltalában családi minták miatt vannak, vagy előző életes energiák miatt vannak blokkok a pénz energiáján, ami miatt nem tud kellő képpen áramlani. Ezekben az esetekben is kilehet tisztítani a negatív élethelyzeteket, és a negatív energiákat melyek a pénz áramlását megakasztják, el lehet távolítani.

Fontos kérdés szokott ez is lenni: Magdi milyen módszerrel dolgozol?
Nos, mivel többféle terápiás, energia kezelést ismerek, tanultam, melyet a tisztánlátó képességeimmel együtt tudok használni, ezáltal mindig kitudom választani az egyes embereknél, hogy melyik lehet a leghatékonyabb módszer, az adott probléma feloldásához.
Van amikor SVT (Spirituális Válasz Terápia), Theta Healing, Mátrix energiák, Kvantum energiák, vagy az Angyali energiákat használok...stb. És mivel arra is van igény, hogy a fizikai test csakra rendszerét nézzem át, elemezzem ki egy-egy blokkolt élethelyzet feloldásához, így aki ezt a módszert szeretné jobbulása érdekében kipróbálni, használni, azoknak lehetőségük van, csakra tisztítást is kérni.
Mások inkább Angyali útmutatáson keresztül szeretnének kilépni egy-egy negatív karmikus energiából. Ilyenkor Angyalkártyát használok, mely megmutatja a megoldás felé vezető utat. Aki pedig kéri, annak személyes meditációt állítok össze, az adott probléma feloldásához, amiről hangfelvételt készítek, így mp3 hangfelvételen az egyedi, személyes meditáció mindig meghallgatható.

Mivel fontosnak tartom a bizalmat, ezért ha szeretnél egyéni konzultációt (utazni nem kell hozzá, mert Skypeon, vagy Messengeren keresztül is megtudjuk csinálni az oldásokat) vagy valamelyik online tanfolyamomon szeretnél részt venni, nos a youtube csatornámon több száz ingyenes videóból válogathatsz, amelyek jólét teremtést segítő gyakorlati útmutatókat tartalmaznak. Ezek által jobban megismerhetsz, és megtudhatsz többet a jólét teremtő energiákról is.
További elérhetőségeim:
B.Nagy Madolna
06-30-573-9197
http://ezoterikustanacsok.hu
https://www.facebook.com/ezoterikustanacsok/
email: ezoterikustanacsok@gmail.com


Ezek segítenek az önbizalmad növelésedben, hogy magabiztosabb legyél

B.Nagy Magdi most is hasznos útmutatókat ad át nekünk, az első tippje az önbizalom megerősítéshez a videóban találod,...


Szabadulj meg a súlyproblémáidtól, még a nyár előtt!

Átadok most neked 3 nyílt titkot, amit többnyire elhallgatnak, pedig segítség a súlyproblémák megszüntetésénél!...


Miért veszélyes a pozitív mantra?

B.Nagy Magdi mai videójában egy olyan hasznos információt oszt meg velünk, amely óriási segítség a pozitív mantrák...


Kulcsok a valódi életutadhoz - angyali segítséggel

Vajon milyen lehetőségek várnak személyes életutadon? Mi akadályozza vajon, hogy ezek a zárt ajtók feltáruljanak,...


Két dolog, amit az angyalok mindig megtesznek Neked!

Vannak pillanatok (időszakok) az életben, amikor nagy szükségét érezheted az angyali segítségnek. B.Nagy Magdi gyermekkora...


4 tipp, hogy boldogabb kapcsolatban élhess!

Hogyan aktiválhatod otthonod energiáit, ha szerelmet szeretnél bevonzani az életedbe? Feng Shui tanácsadónk megmondja! Ha...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!

 
 

x