Miért veszélyes a pozitív mantra?
Címlap / Ezotéria / Miért veszélyes a pozitív mantra?

B Nagy Magdolna

Miért veszélyes a pozitív mantra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

B.Nagy Magdi mai videójában egy olyan hasznos információt oszt meg velünk, amely óriási segítség a pozitív mantrák használatához. Lehet, hogy egyszerűbb a megoldás, mint gondolnád? Nézd meg a videót Te is.  

 
 
Extra a pozitív megerősítéseket, mantrákat használók számára:
A legjobb, amit tehetsz, hogy amikor kiválasztasz egy pozitív megerősítést, vagy mantrát, pl:
„Boldog vagyok!”
„Boldogság van az életemben!”
„Szeretem magam!”
 
 
Akkor figyelsz arra, hogy a mantra milyen érzést vált ki benned.
 
Mert a legnagyobb lehetőségeket rejtő mantra, pozitív megerősítés is, csak abban az esetben fog pozitívan hatni rád, ha – akkor, amikor kimondod, az adott pillanatban 1000 %-ig valóban – elhiszed, egyetértesz vele, igaznak tartod, a gondolatot, a mondat generálta energiákat.
 

 
Azonban, ha a „pozitív mantra” hatására, feszültség van benned, szorongást érzékelsz, rosszabbul érzed magad, mint korábban, akkor az a mantra épp az ellenkezőjét fogja elérni nálad, mint ahogy azt szeretnéd, vagyis azt a rossz érzést, szorongást, sikertelenséget, magányt, fájdalmat fogod tovább generálni, amitől szeretnél megszabadulni.
 
Sajnos az iskolában nem tanították meg, hogy hogyan kell egy pozitív mantrát használni, például, ha egy hölgy szeretné magához vonzani a pozitív megerősítések segítségével az igazi lélektársát. A jó hír azonban az, hogy a megfelelően használt szavak, valóban csodás megoldásokat tudnak hozni az életbe.
 
Szabadítsd fel magadat, a pozitív mantrák átkai alól!
Talán, már te is tapasztaltad, hogy amikor várod az eredményt, hogy a tuti pozitív mantra majd elhozza a hercegedet, hogy jobbá válik az élet…
…és ez nem történik meg, akkor bizony a legfinomabb úrinők is cifra szavakat tudnak mondani magukban… hogy miért történik ez velük.
1. Hagyd abba ilyenkor a mantrázást, mert ha rossz a kedved, többet árthat a negatív energia generálása.
2. PONTOSÍTS! – vagyis fogalmazd meg pontosan milyen társat szeretnél. Ki az férfi, akire valóban szíved mélyén vágysz. Ne azt mondogasd, ami valójában nem igaz, hanem vonzd magadhoz Őt. 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x