Kulcsok a valódi életutadhoz - angyali segítséggel
Címlap / Ezotéria / Kulcsok a valódi életutadhoz - angyali segítséggel

B Nagy Magdolna

Kulcsok a valódi életutadhoz - angyali segítséggel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Vajon milyen lehetőségek várnak személyes életutadon? Mi akadályozza vajon, hogy ezek a zárt ajtók feltáruljanak, és vajon mi az a kulcs, ami nyitja a jóléted ajtaját? Tudd meg most!  

 Amikor a zárt ajtók kinyílnak, sok új lehetőség tud beáramolni az életedbe, melyek mind segítenek, az önbizalom, az anyagi jólét és a személyes teljességed megélésében.
 
A személyes életút megélése azt jelenti, hogy épp úgy, mint ahogy a télikabátot tavasszal lecseréljük a sokkal hasznosabb tavaszi kabátokra, ugyan úgy azokat az élethelyzeteket, amelyek már nem szolgálják az életünket, lecseréljük olyan élethelyzetekre, életmódra, amelyek a jólétünket szolgálják.
 
Igen, persze tudom, hogy sokan most azt mondják, hogy „De én ezt nem tehetem meg...”
 
Nos, ha nálad is ott ez a kifogás, akkor jó hír, hogy ez csak egy most még zárt ajtó miatt van. És, ha a jólétedet segítő kulccsal kinyitod ezt a zárt ajtót, akkor az pozitív változást fog hozni életedbe.   

 Kulcsok személyes életutadhoz:
  • elengedések, hálaadás
  • energetikai tisztítások 
  • pozitív energiák betöltése
  • negatív energiák megértése 
Van még, de ezek a fontosak - ezek mind segítenek, hogy a változások, melyekre szíved mélyén vágysz, megtörténhessenek.
 
Vagyis arról van szó, hogy azokat a dolgokat, amelyek már nagyon nem tetszenek, elkezdjük kitenni az éltünkből. Kezdjük el azzal, amit a legkönnyebb elengedni.
 
Mert a tévhitekkel ellentétben, nem kell romba dönteni mindent, otthagyni azonnal az utálatos munkát, kellemetlen társat, hanem szép fokozatosan el lehet engedni ezeket a zavaró körülményeket, mert csak utána lesz helye a kellemesebb dolgoknak, amelyekre – gondolom te is vágysz. Menet közben még az is kiderülhet, hogy az utálatos dolgok kedvessé lesznek, vagy a társad másként viszonyul majd. 
 

Miért van szükség az elengedésre, és az energiák kitisztítására, a hozzájuk tartozó régi hitek feltárására, oldására, és cseréjére?

Ismered azt a mondást, hogy „A fától nem látni az erdőt?”
Amikor személyes életutad megtalálása a feladat, ezt tűzöd ki célul, akkor bizony tapasztalhatod azt, hogy nehéz az elindulás. Sok az akadály, mintha egy kusza dzsungelben lennél. Nos ezért van szükség a nem kívánatos energiák elengedésére, tisztítására, hogy legyen hova megérkezniük a pozitív energiáknak, élethelyzeteknek, amire régóta vágysz. Ez a finom, energetikiai szint elképesztően sokat segít a gyakorlati tettek megvalósításában. 

 

Jó hír:

Személyes életutadról a negatív energiák letisztíthatóak, hogy kibontakozhassanak azok a csodás lehetőségek, és megoldások, melyek támogató energiával jelenhetnek meg az életedbe. Itt nincs kivétel, nincsenek kiskapuk, csak lehetőségek a pozitív változásra. És bizony, minden egyes elengedéssel, egy-egy zárt ajtót nyithatsz ki, melyek most még valami múltbéli trauma miatt zárva van.
 
  • A Te életedben vajon milyen pozitív dolgok történhetnének, ha a régmúlt visszahúzó energiái el lennének engedve?
  • Mi változna pozitív irányban, ha ki lennének tisztítva azok a régi családi minták, - akár előző életes energiák, - amelyek a mostani helyzetet okozták? 
  • Vajon milyen lenne az életed, ha múltbéli kapcsolataid nem húznának vissza?
  • Ki az, aki vissza tart attól, hogy a személyes életutadon járhass?
Ha nem húznának vissza ezek a karmikus energiák, akkor bizony sokkal boldogabb életet élhetnél! 
 
Korábban, az Öngyógyítás Angyali segítséggel, angyalos tanfolyamon, végig vettük, az Elengedést, lépésről lépésre. Akkor hangfelvétel készült a gyakorlati útmutatókról, melyek neked is nagy segítségedre lehetnek. Ide kattintva meg is tudod hallgatni >> 
 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6443 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x