Hogy éreznéd magad legszívesebben?
Címlap / Ezotéria / Hogy éreznéd magad legszívesebben?

B Nagy Magdolna

Hogy éreznéd magad legszívesebben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-30

Stressz helyett nyugalom, aggódás helyett béke, félelmek helyett szeretet… a mai videóban ezeket az energiákat érezheted át. Hallgasd akkor, amikor jobban szeretnéd érezni magad ...  

 Vannak élethelyzetek, amikor nagy a zűrzavar, és sok a megoldásra váró élethelyzet. 

 Ilyenkor a zaklatott elméd elcsendesítése szinte kihívás lehet. Sokan ilyenkor az evésbe menekülnek, vagy többet dohányoznak, esetleg nem bírnak enni, vagy épp kórosan sportolni, netezni kezdenek - pótcselekvésekbe bonyolódnak. Azonban választhatsz olyan gondolatokat, amelyek jobb érzést keltenek, és a jólétedet is szolgálják!

Ezekkel a nyugalmat hozó, néhány gondolattal, minden nap lecsendesítheted a zaklatott idegeidet.

 
 
 
Ezeket a gondolatokat érdemes begyakorolni, amit a videóban hallottál. 
 
Neked is alapvető igényed a stabilitás, a bizalom - azonban a nehéz helyzetek nem mindig engedik megélni ezeket a jóléttel teli áramlásokat…
Biztos vagyok abban, hogy te is örömmel mondod ki ezt a gondolatot:
  • Szeretem, amikor érzem, hogy pont jókor vagyok a jóhelyen!
Hiszen ez azt is mutatja, hogy összhangban vagy testi, lelki, szellemi szinten egyaránt, ami igazán fontos dolog a mai rohanó világban. Azonban, ha begyakorlod ezeket a „elme elcsendesítő gondolatokat” – akkor nyílni tud a tér, és a korábbi zavaros dolgok, meglátod, hogy kitisztulnak!


Ha nincs időd egy mélyebb meditációra… 

 

Ha nincs időd egy mélyebb meditációra, csak hallgasd meg a felvételt, hogy legalább egy kicsit eltudjanak csendesülni benned a fókuszod megváltozása miatt a gondolatok, és az érzelmek. Az ilyen elcsendesült állapotban jönnek aztán a jó gondolatok, és ezekben a szentséggel teli, békés pillanatokban a tisztán látás képessége is megmutatkozik, ráadásul az intuíciódat is ilyenkor engeded igazán, hogy neked dolgozzon!
 
Szeretem ezeket az Abraham Hicks felvételeket, mert segítenek, hogy a reggel jól induljon, a Reggeli köszöntőszavakkal. A Pénz szótáradat használva, pedig a pénz energiákat is belehet indítani. 
 

Az eddig elkészült, Jólét teremtést segítő felvételeket itt tudod megnézni 

 
 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2543 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x