Magány helyett szerelem… Vajon, mi akadályozhatja, hogy...
Címlap / Ezotéria / Magány helyett szerelem… Vajon, mi akadályozhatja, hogy a boldogság megérkezzen?

B Nagy Magdolna

Magány helyett szerelem… Vajon, mi akadályozhatja, hogy a boldogság megérkezzen?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Ha most magányosnak érzed magad… akár van társad, akár kapcsolatban élsz… és érzed, hogy az nem úgy működik, ahogyan te szeretnéd, mert boldogtalan vagy miatta… akkor ez a videó neked szól. Elmondom benne, hogy mi az ami blokkolja a pénzügyi bőséget, a boldog kapcsolat megélését. Emellett akár a szexuális problémák forrása is lehet, az a dolog, amelyet rád tettek teherként, és talán nem is tudod róla, hogy akadályozza az életedet. 

Nézd meg a videót most: 

 
 
A boldog kapcsolatra vágyók számára azért lehet fontos, a videóban elhangzott „blokkoló energiáknak” a tisztítása, oldása, mert az ezotériával foglalkozók tudják, hogy amíg valamilyen negatív energia jelen van (ez igaz azokra a negatív energiákra is, melyeket még talán nem ismertél fel) – nos, míg ezek a negatív energiák jelen vannak, addig vissza húznak, akadályoznak a negatív energiák „láthatatlan szálain keresztül.” 
 
Kép forrása: Pixabay
 
Abban pedig biztos te is egyetértesz velem, hogy minden okos nő számára fontos, hogy a negatív energiák helyett, boldog és harmonikus párkapcsolatban élhessen, egy olyan társ mellett, akivel anyagilag is biztonságban lehet. 
 
A La femme – a szerelem művészete, avagy a Nő, a Pénz és a Szex - egyéni konzultációról ide kattintva tudhatsz meg többet. 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9484 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x