Karmikus terheid feloldása
Címlap / Ezotéria / Karmikus terheid feloldása

B Nagy Magdolna

Karmikus terheid feloldása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Két karmikus teher, ami mindenkit akadályoz, és amiből mindenkinek lehetősége van kilépni! Élet utadat járva, talán te is tapasztaltad már, hogy a változás, amire annyira vágysz, nehezen történik meg. Emiatt, érezheted azt, hogy egy helyben topogsz…, hogy nem haladsz…, és folyton falakba ütközöl… és bizony, ha ezt tapasztalod, akkor ezektől már biztosan nagyon szeretnél már megszabadulni…  

A spirituális, ezoterikus tanítások közt rengeteg útmutató van, hogy legyél pozitív, szeresd magad…stb. azonban ezeket a dolgokat a mélyen rejlő blokkolt energiák miatt bizony gyakran nehéz megtenni. 
 
Ebben a videóban 2 olyan karmikus energiáról beszélek, melyek gyakran a negatív energiák forrásai, melyek akadályozhatnak téged is. 
 
A jó hír viszont az, hogy amikor ezek a sorsodat akadályozó energiák kitisztulnak, elengedődnek, akkor felszabadulhatsz te is a negatív „karmikus energiák” terhei alól!
 
Nézd meg a videót most!


 
Ezt a videót azért is készítettem, hogy megértsd: Nem csinálod rosszul a dolgokat, nem kell magadat bántani, csak felismerni, hogy hol vannak az elakadások. 
 
A saját életemben is azt tapasztaltam, hogy amikor megértetem, hogy hol vannak az elakadások, akkor sokkal könnyebb volt azokból kilépni. Ráadásul, a videóban hallható két sorsfordító energiának a kitisztításával mindenkinek lehetősége van belépni egy sokkal jobb, szebb, és áldással teli életbe!
 
Most, hogy már tudod, mi az a 2 karmikus energia, ami miatt a sorsodban elakadást érzékelsz, lehetőséged van, azt választani, hogy ezektől a nemkívánatos energiáktól megszabadulj!
 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 14610 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x