Szerelmi kalkulátor Május hónapra
Címlap / Ezotéria / Szerelmi kalkulátor Május hónapra

Havasi Patrícia

Szerelmi kalkulátor Május hónapra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A tavasz utolsó hónapjának beköszöntével a hormonok is máshogy tombolnak, hamarabb lángra lobbanunk akár egy új személy, akár meglévő társunk iránt. 

Ahogy korábban írtunk róla, a szerelemre egyfajta romantikus, rózsaszín ködfelhőn keresztül szokás tekinteni, mely képes új színt és ragyogást kölcsönözni az életünknek. A hormonok különös játékának köszönhetően valóban varázslatosnak és meseszerűnek tűnhet a legprózaibb momentum is, amennyiben azt a szeretett személlyel közösen élhetjük meg, a szerelem azonban míg tart, számos apró csalódás, vagy komoly fájdalom forrása is lehet, melyeknek egy része kellő odafigyelés mellett csökkenthető.


Fotó forrása: Pixabay

A csillagok segítségével megmondom, hogy mely napokon van nagyobb esélyed szerelembe esni, ha szingli vagy, új párt találni, ha pedig párkapcsolatban élsz, mikor érdemes romantikus napokat eltölteni pároddal kettesben:
 
Május: 1, 4, 7,14, 23, 30.
 
A férfi és a nő két tipikus ellentét, akik vonzák egymást. Amikor a nőket a macskákhoz hasonlítják, akkor tulajdonképpen ez az összehasonlítás nem is olyan csacsiság: a nők tényleg jobban látnak a sötétben, mint a férfiak, de a vörös színnek többfajtáját képesek érzékelni. A vizuális memóriájuk is jobb. A férfiaknak szűkebb a látómezejük, viszont a mélységélesség érzékelésük jobb, és - ezt mindenki tudja, aki már látott egy nőt meg egy férfit betolatni autójával egy szűk parkolóhelyre - a perspektívát jobban érzékelik. Ha érdekel, miben különbözik még a férfiak és a nők agya, kattints ide!
 
Szerelmes idézet: 
 
 
„Meg lehet tanulni, hogy a megfelelő férfit szeressük? Persze. Inkább azzal van gond, hogy elfelejtsük a nem megfelelő férfit, aki csak úgy belépett az életünkbe, kopogtatás nélkül, mert arra járt, és látta, hogy nyitva az ajtó.”
Paulo Coelho




 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9208 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x