A legalkalmasabb napok a hálaadásra
Címlap / Ezotéria / A legalkalmasabb napok a hálaadásra

A legalkalmasabb napok a hálaadásra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A legtöbb kultúrában a hála fontosságát elvben ismerik az emberek, mégis kevés az, aki valóban naponta hálát ad. Talán csak azért, mert még soha senki nem mondta, hogy ez milyen hatékony dolog, és mennyire meg tudja változtatni az ember életét!  

 Itt a Pünkösd. Rejtett erőidet tudod mozgósítani ezen az ünnepen. 

A hagyomány szerint talán úgy lehet legkönnyebben lefordítani az ünnep spirituális üzenetét, hogy elolvassuk a Biblia ide vágó részeit. Jézus lelkének ereje feltöltötte a tanítványok szívét, és ők mindenkihez megtalálták a szavakat. 
 
Ha te is szeretnéd minden ember szívéhez meglelni az ösvényt, aki téged körülvesz, ahhoz az első lépés tudod mi? 
Jóban kell lenned magaddal. Nem! Nem az önigazolás szintjén! Úgy istenigazából! 

 

Amikor elkezdtem életem első hálanaplóját vezetni, azt vettem észre, hogy egyre jobban vagyok velem. Észre tudtam venni azokat az apróságokat, amik akadályként tornyosulna előttem, de azt is, hogy én rakom oda ezeket az akadályokat. Lassan lebontottam amiket csak tudtam, és egyre jobban észrevettem a jó dolgokat az életemben.
 
Ennek az lett a mellékhatása, hogy olyan csodálatos emberek kezdtek körém gyűlni, akikkel néha egészen különleges módon tudjuk segíteni egymást. Nagyon fontosnak tartom a hálanapló vezetését, és hiszem, hogy a Pünküsd üzenetében a hálának, a szív megtisztításának nagyon fontos szerepe van. 
 
Ezért most azt gondoltam, hogy ingyen küldöm el neked a Hálanaplót, ha előre kifizeted a vételárat. Így te megtakarítod a postaköltséget, én pedig megélhetem, hogy milyen sok embernek tudtam segíteni abban, hogy jóban legyen magával, de jobb hellyé tegye ezt az országot. A képen látható hálaangyalkát is ajándékként a csomagba teszem, mindenkinek, aki most rendel. 
 
(Az ajánlatom az ingyenes postaköltségről csak Pünkösd utáni keddig él, és azoknak, akik előre befizetik a napló árát.) 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 3501 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x