06.06. Angyalkapu nap
Címlap / Ezotéria / 06.06. Angyalkapu nap

06.06. Angyalkapu nap

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Dimenziókapu nyílik ma a Föld és az égi tartományok között, ezért érdemes mától mágikus rituálét folytatnod. Parapszichológusunk, Lénárt Évi megmutatja, hogyan csináld!  

 Kik is azok az Angyalok? Lénárt Évi Parapszichológus válaszol!
Az angyalok testesítik meg a Mindenség fényét, sugarai körülvesznek minket. Az Univerzum törvényeinek őrzői és hírvivői.
Az angyaloknak nincs nemük, se alakjuk mert ők energialények, fénylények.
 
Ha szükséges  alakot tudnak formálni illetve emberitestet is 24 órára, de létezik olyan amikor emberi testbe leszületik egy angyal, hogy átélje és tapasztalatokat szerezzen a földi emberek létéről illetve segítse őket a tudás fejlődésében. Ezek az emberek avagy "angyalok" teljesen mások, a szemük ragyog, arcuk csillog, fehér, arany vagy ezüst színű az aurájuk.
 


Mit jelent az, hogy Angyalkapu?


Az Angyalkapu egy dimenziókapu, ha két számjegy megegyezik, hónap és nap akkor közelebb kerülünk az Angyalokhoz és megnyílik a kapu az Angyalok és az emberek között, ilyenkor elég egy hangosan kimondott szó és kívánságunk hamarabb megvalósul, mint a többi napon. 
Tudtad? Minden nap 11.11 perckor angyalkapu nyílik a Föld és az Ég között - ha kívánságot szeretnél közölni, ez a legjobb pillanat rá! 
 

Nézzük meg Számmisztika szempontjából, milyen napokon nyílik meg az Angyalkapu!

 
 • 3-as az Angyalok száma,a segítés és a jótékonyság illetve a szeretet száma.
 • 333 az Angyalok hívó száma, de most térjünk vissza az Angyalkapuhoz, ha  03.03 azaz hónap és nap megegyezik, akkor megnyílik az Angyalkapu.
 • Most 06.06-a van a 6-os szám szintén Angyalszám, a párkapcsolat, a  szeretet, a szexualítás és a segítség száma. A 666-ot a Fenevad számának, valamint Sátánista számnak tekintik, de ez nagyon helytelen, erre a Mágia tudományában kapunk helyes választ, ugyanis a 333 az univerzum és az Angyalok száma, ennek az ellentéte a 666 a Földi dolgok és az emberek száma, semmi negatív nincs a 666-ban, ez a földi életet jelképezi, valamint tudni illik, a 333 és a 666 nem létezik egymás nélkül, mert ez a két szám a HARMÓNIA számát jelképezi. Az egyensúlyt, a leszületést, újjászületést, közteslétet és a spirituális tudást. A Jing-Jang is ezen az elven alapul.
 • 9-es is Angyal szám és a teremtés és a végkiteljesedés száma, a 999 a siker,szerencse, áldás, a magasabb rezgés száma.
 • 11-mester szám, aki ezen a napon születik annak mindig meg kell küzdenie a sikerért.
 • 111-a tehetség és a siker száma.
 • 22-szintén mester szám, aki ezen a napon születik, mindig a boldog párkapcsolatot keresi és az egyensúlyt.
 • 222- a házasság száma.


Angyali üzenetek Angyalkapu napon?


Igen, az Angyalok mindennap üzennek nekünk, de ezen a napon jobbban felfigyelhetünk rájuk!
Az Angyalok üzennek írásban, szóban, álomban, tettekben, cselekedetekben, sőt meg is jelenhetnek bármilyen alakot felvéve, akár egy halott testét is felvehetik, ha éppen azzal tudnak segíteni! 
 

 
 


Válassz angyalkártyát!


Az Angyalkártyák, amik Angyali üzeneteket tartalmaznak, ezekből a kártyákból,húzzunk ki reggelente egy kártyalapot és olvassuk el figyelmesen az üzenetet,nagyon fontos,hogy mielőtt kihúzzuk a kártyalapot, hangolodjunk rá az Angyalokra egy fehér gyertyával és egy konkrét kérdésre,amit az Angyaloktól szeretnénk kérdezni. Angyalkapu napon 3 db Angyalkártyát is lehet húzni, egyet reggel, aztán délután folyamán és végül este.  
 

Mi ezt húztuk Neked ma reggel: 
 


2017.06.09-én Tízmilliószoros nap és Telihold lesz ezért érdemes egy 3 napos Angyalmágia rituálét elvégezni! Lépésről lépésre mutatom! 


 1. Első napon este 20 óra és éjfél között tegyünk 3 db fehér gyertyát piramis alakba, írjunk fel egy fehér papírra,miben kérjük az Angyalok segítségét, ezt a lapot tegyük a gyertyák közé középre és gyújtsuk meg a gyertyákat közben hangolódjunk rá a kívánságunkra, 5 percig égessük a gyertyákat és képzeljük el közben, hogy megvalósul a kívánságunk.
   
 2. Második napon szintén gyújtsuk meg a gyertyákat, de most egy új kívánságot írjunk fel a fehér papírra az első kívánság alá!
   
 3. Harmadik napon, ismét meggyújtsuk a gyertyákat és egy harmadik kívánságot írunk az előző két kívánság alá.
Nagyon fontos, hogy mind a három napon este 20 óra és éjfél között végezzük el a rituálét és pontosan 5 percig égessük! Ha van angyalkártyánk, minden nap imádkozzunk, és húzzunk angyalkártyát, a három kártya üzenete együtt egy fontos megoldókulcsot fog rejteni mostani élethelyzetünkre! 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 18043 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x