Mágia, hit és bizalom a Kecske hónapjában - Kínai horoszkóp...
Címlap / Ezotéria / Mágia, hit és bizalom a Kecske hónapjában - Kínai horoszkóp előrejelzés

Sásdi Bernadett

Mágia, hit és bizalom a Kecske hónapjában - Kínai horoszkóp előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

A forróság ismét tetőfokára hág a Kecske hónapjában, amely a tűz évek lezáró szakasza lesz. Ha megnézzük a hónap kezdésének horoszkópját, láthatjuk, hogy igencsak sok tűz elem dominál benne, de lényegesen másabb színezettel, mint az előző Ló hónapban.  

 Az elkövetkezendő napokat is uralja némileg a szenvedély, de ez már inkább egyfajta szellemi átlényegüléssel jár. Ez a tűz a lelkesedésünket táplálja a hitünkön és elkötleződésünkön keresztül. Ha eddig kételkedtünk, akkor most bizakodóba tudunk fordulni és ezáltal egy képzeletbeli “hétmérföldes csizmát” felvéve képesek leszünk hatalmasakat lépni előre. Ugyanakkor a Kecske föld elem, így a szenvedély mellett a nyugalom, a kikapcsolódás is jelen lesz, ideje van a nyaralásnak is! Lesz akinél a sok tűz már-már egy sivatagi forróságot okoz és ez belassulást eredményez. Nekik inkább az javasolt, hogy tekintsenek vissza az előző időszakaikra, gondolkodjanak el rajta és a belőle levont tanulságok által élhetik meg a fejlődést. Azoknak, akiknek a júliusi tűz energia felpezsdülést jelent (például a fa és víz jegy szülöttjei), ők fizikai és mentális szempontból is nagyobb előrelépést tapasztalnak meg. Amiben előre szeretnének haladni, abban megkapják az erőt és a hitet is, ez pedig olyan muníció, ami a csillagos égig tud emelni.
 

Lélekfejlődést segítő hónap 


Ezért a hónap kedvez mindenféle spirituális és lelki fejlődésnek, ilyenkor érdemes elvonulni, jóga vagy egészségmegörző táborokba menni. Érdemes lesz többet relaxálni és meditálni, mert ezek hatása is duplázódni fog. Ha betegek vagyunk, akkor mindenféle szellemi támogatást, eszközt felhasználni gyógyulásunk érdekében, mely lehet saját belső vagy külső segítők ereje is. Egyébként is a megszokottnál több segítő energia vesz körül minket a Kecske hónapjában, ne féljünk hát megnyílni, támogatást kérni és adni is. Ahogy a cím is utal rá, a mágia, ami jelen esetben a tántoríthatatlan hitünket, reményünket és az egymás iránti szeretetünket jelenti, óriási erőkkel bír a következő napokban!!!
 
 

Pénz,de másként! 


Júliusban is szempont lesz a pénz, bár most már kevésbé dominánsan, a fizetőeszközön túl, inkább az elszántság és a tudatosság szintjét növeli. Ugyanakkor, annak aki híján van a pénznek, jó ha most megmozdul érte, legyen ez akár szellemi, akár fizikai síkon, mert akkor lesz nagyobb esélye jobb anyagiakra, ha új ötletekkel rukkol elő vagy hajlandó kilépni a komfortzónájából. Ez némileg fordítva is igaz, hogy minden kimozdulásunk (nyaralás, kirándulás, stb.) és minden új befektetésünk pénzügyi ráfordítással fog járni – minő véletlen -, de még így is nagyobb lehetőségünk lesz pozitívba fordulni, mintha csak stagnálnánk. Ebből a szempontból a hónap leginkább érdekelt személyei a YANG TŰZ és YANG FÖLD napon született emberek. Nekik kell a legnagyobb rugalmasságot gyakorolniuk, élni a kínálkozó alkalmakkal és lemondani vágyaikról, ha láthatóan csak falakba ütköznek.

 
Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:
 
Július: 13., 14., 18., 25., 26., 30.,
Augusztus 6.
 
A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai: 
Július: 9., 15., 17., 21., 27., 29., (15. és 27. dátumok a Kakas jegy szülöttjeinek nem feltétlenül jók!)
Augusztus 2.
 
Erre figyelj a 2017. július 6. – augusztus 7. közötti kínai asztrológia szerinti Kecske hónapjában:
 
 

TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.
 
 

NYÚL

Könnyedebbnek fogod érezni ezt a hónapot az erőteljes hatásokat és érzéseket generáló Ló hónapjához képest, ezáltal nyugalmat és megkönnyebbülést is fogsz érezni. Ugyanakkor nem áll meg az élet, hiszen lépésről lépésre haladsz a dolgaidban, a változás nem szembetűnő, de mégis ott van. A júliusi napok elhozzák az ötleteket, felébresztik benned a megújulásra való késztetést. Alkotóvágyban sem lesz hiány, hiszen a fa energia erőteljesen átjár és inspirálja gondolkodásod. Ne légy meglepődve, ha számtalan új irány ébredezik benned, lehet, a feléből semmi nem valósul meg, de a másik felében ott lapul az a idea, amivel a későbbiekben “megváltod” a világot!
 
Nyúl hónapjában születve számíthatsz kiteljesedésre és új megbizatásokra a munkádban. A legszürkébb feladatok mellett is felfedezhetsz most egy kis érdekességet, ami jöhet belőled, mint friss ötlet, de esélyes, hogy feletteseid válnak nyitottabbá a kreativitásra. Ha szeretnél fejlődést munkád területén, érdemes tenni is érte, mutasd meg mi rejtőzik benned, még akkor is, ha egyébként elsőre nehézkesnek vagy kivitelezhetetlennek tűnik, amit szeretnél. Főként anyagiakban érezhetsz nagyobb biztonságot és fejlődést, ezért bízz magadban és azt tapasztalod majd, hogy a környezeted is megad minden támogatást!
Párkapcsolatod erősödni képes, ha Nyúl napján születtél, amennyiben pedig egyedülálló vagy, nagy eséllyel bukkannak fel körülötted olyan személyek, akik nyitottak lesznek rád. Önmagad fejlődését és erősödését is megéled ezekben a napokban, itt is szükséges azonban, hogy ne add fel a látszólagos avagy kezdeti nehézségek láttán az előre lépegetést. Erősítsd magad menálisan, és a hónap végére már látható jelei lesznek erőfeszítéseidnek.

 

SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.
 
 

KÍGYÓ

Az érzelmek időszaka ez, ami olykor nagyon jól jön, hiszen elementáris erővel és akarattal kezdesz bele dolgokba, de sajnos pont ezek azok, melyek megzavarhatják józan ítélőképességedet is és egy-egy helyzetben, nem objektív tények alapján, hanem a pillanatnyi érzelmek által vezérelve hozol meg döntéseket. Igazán nagy kezdeményező erő jelenik meg benned, lesznek új ötleteid, menni és cselekedni akarsz. Nagy eséllyel ebben a hónapban útnak is indulsz a világ valamely szegletébe, de nem az elvonulós, naphosszat heverős típusú pihenésre vágysz majd, hanem sokkal inkább az aktív kikapcsolódásnak hódolsz. Jöhetnek a túrák, az intenzív sport, a városlátogatások, ha ilyet tervezel be, biztosan jól fogod érezni magad. Ha rákényszerülsz a tespedésre, akkor azt fogod tapasztalni, hogy folyamatosan nő benned a feszültség, melyet muszáj lesz valamilyen módon levezetned. Ha ezt elmúlasztod, akkor előbb-utóbb a környezeted látja kárát, hiszen a folyamatosan gyűlő feszültség könnyen ingerültséghez is vezethet.
 
Amennyiben Kígyó hónapjában születtél, úgy a családodra, barátaidra és/vagy a munkádra fókuszálódnak az események. Munka szempontjából új kihívások és feladatok találnak meg, ideje lesz valamilyen szintű fejlődésnek és változásoknak is. Emberek szempontjból viszont inkább a közösségi életen, az együvvé tartozáson lesz hangsúly. A közösen megélt kalandok növelik benned a lelkesedést és örömszintet. Minél több minőségi időt töltesz velük, (melyeket érdemes úgy megtervezni, hogy rád is motíválóan hasson), annál jobban összekovácsolódsz velük és leszel képes igazán mély szeretet megélni. Mivel a tűz energia mindig hozhat némi feszültséget, ne aggasszon, ha néha parázs vitába torkollik egy-egy beszélgetés, hamar túl lesztek rajta és mehet minden tovább. Persze, ehhez az is szükséges, hogy tedd félre aggodalmaskodásod és sértődékenységed, légy nagyvonalú mind magaddal, mind másokkal szemben és természtesen hagyd, hogy olykor mások elképzelése is érvényesülhessen.
 

 Az egyik legfontosabb és legnagyobb előrelépési lehetőséget tartogató hónapnak nézel elébe. Azon a területen, amelyet a Ló ural a horoszkópodban, a változás szembetűnő lehet, legalább annyira, mintha egy tízes lépcsőfokon egyszerre 8-at lépnél feljebb. Az elképzeléseidet, hitrendszeredet ezúttal a gyakorlati élet, az akarat és a tenni vágyás érzete erősíti. Nem csak megérzéseid lesznek, nem csak elméleti ember leszel, hanem amit kigondolsz, amit szeretnél, azt meg is tudod valósítani. A megérzéseidet a külvilág is megerősíti. Ha fejlődésre vágysz, akkor nem csak egy vágyakozás lesz, hanem tudni fogod, mit kell tenned azért, hogy meg is valósuljon. A Ló havában születve ez az energia nagyot tud lendíteni a karriereden, hozzásegít új munkához, vagy ha már unod a jelenlegit, olyan feladatokkal lát el, amiket ismét élvezni fogsz. Egy hosszan tartó folyamat eredményeként azt tapsztalhatod, hogy megugortad a megugorhatatlannak tűnőt. A holtponton lévő dolgok végre elmozdulnak és elindulnak a cselekvés és aktivitás irányába. Erő, frissesség, energia jár át mindent, melyet magadban és környezetedben is érezni fogsz, de ezek a sok tűz ellenére mégsem égető energiák lesznek, hanem éltető és megújítást szorgalmazók.
 
Ha Ló napján születtél, még inkább szembetűnő lesz a fejlődés, itt önmagad haladod meg, képes leszel a képtelenre, ismerni és érteni fogod önmagad. Spirituális szempontból is nagy változáson mész keresztül, bár lehet tudattalanul. Ha viszont tudatosan figyelsz erre, ha meglátod a fejlődés lehetőségét, még erőteljesebbé tudod tenni. Természetesen a fejlődés a hétköznapi dolgaidban is megjelenik, többek között, a társaddal a kapcsolat erősödésére számíthatsz, ha pedig nincs, most kifejezetten nagy az esélye, hogy lelki párod megjelenjen, ezért érdemes lesz a következő napokban nyitottnak lenni az ismerkedésre. Szintúgy számíthatsz az otthonoddal kapcsolatban is előremutató változásokra, lehet ez új lakás, felújítás, valamilyen bővítítés, mely élhetőbbé és szerethetőbbé teszi környezeted. Amire azonban felhívnám a figyelmed, hogy bárhol is van a horoszkópodban a Ló szimbólum, azon a területen, melyet képvisel, a tűz, mint erőteljes elem megjelenik, így nem csak magával a tűzzel érdemes vigyázni, hanem mint fokozott temperamentummal és akarattal, melyet hajlamos lehetsz túlzásba vinni.
 

KECSKE

A Kecske hónap kegyeltje a Kecske jegy szülöttje. Ilyenkor minden egy kicsit érted és neked történik, még a negatív események mögött is olyan segítő szándék húzódik, hogy hosszú távon jól jár. Amennyiben Kecske hónapjában születtél és régóta döcög a munka területe, vagy mert nincs, vagy mert nem olyan, amit szeretnél, úgy állj optimistán a dolgokhoz és bízz benne, hogy sikerülni fognak terveid. Most pályázz meg úgy pozíciót vagy hintsd el ismerőseid körében, hogy szívesen váltanál, illetve bármilyen extra kérés könnyebben átcsúszik és talál pozitív fogadtatásra főnöködnél. Kivételt ez alól az a helyzet képez, ha már régóta elhúzódóan problémás a helyzet, mert így “kívülről” dönthetnek helyetted és hoznak megoldást az általad nem tisztázott dolgokra. Ekkor azt fogod megélni, hogy minden figyelem és esemény erre a területre koncentrálódik, mintha minden probléma most jönne egyszerre a felszínre. Ha ilyet tapasztalsz, biztos lehetsz benne, hogy már régóta nem tettél semmit vagy nem olyan mértékben, mint kellett volna és az Égiek szeretnének kisegíteni a méltatlan helyzetből. Problémamentes helyzetben is megélheted, hogy intenzívebb események történnek a munkádban, ugyanakkor itt inkább azon van a hangsúly, hogy rád felfigyeljenek, ezáltal megadva neked a lehetőséget a kiemelkedésre és fejlődésre.
 
Ha Kecske napján születtél a párodnak sok kellemes napot és órát köszönhetsz, mert akarva, akaratlanul próbál a kedvedben járni. Titkos vágyaid válhatnak valóra, ugyanakkor kell némi tudatosság is, hogy felismerd a számodra kedvező eseményeket. Ha megfogalmazod magadnak, hogy mit szeretnél, mire vágysz, könnyebben észre is fogod venni, hogy mennyivel több minden valósul meg ezekből. Ugyanakkor jó, ha tisztában vagy vele, hogy a kívánságaid nem tartalmazhatnak mások számára negatív kimenetelű elemeket, így ezek megvalósulására hiába is vágyakozol.
 

MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.


KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.


KUTYA
 

Kicsit konfliktusosabb hónapnak nézel elébe, ezért kell majd kellő empátia és önfegyelem a problémás helyzetek kezelésére. Empátiád a megérzéseidre, intuíciódra támaszkodva tud kiteljesedni. Érezni fogod, hogy mi van körülötted, ki mire gondol, mi a problémája, mindezeket úgy, hogy nem is kommunikál, csak egyszerűen ráhangolódsz az rezgésekre. Ez segít ráérezni a problémák gyökerére, felismerni, hogy miben lehet változtatni és mi az amit el kell engedni. Mert bizony el is kell engedni dolgokat, mert ha lejárt az ideje a közös fejlődésnek, akkor lejárt. Lehet tagadni, meg bedugni a fejünket a homokba, de az élet úgysem fog engedni a szorításból és kikényszeríti a megtisztulást.
Ha Kutya hónapjában születtél, fenti folyamatokat a munkádban hatványozottan érezheted, eljöhet a pont, amikor úgy érzed, nem bírod tovább és muszáj valaminek történnie, mert a jelen állapot nem tartható tovább. Ezért jó, ha erre az időpontra tervezed be a nyaralást is, mert ezáltal engeded ki a “fáradt gőzt”, kapsz időt arra, hogy újra gondold mit is akarsz valójában. Ha nehát most történik valami nagyobb változás a munkádban, avagy a családi és baráti életedben, az hidd el, szükségszerű volt, még ha nem is tűnik örömtelinek pillanatnyilag. Ha Kutya napján születtél, lehet a párod szembesít olyan problémákkal, melyek már jóideje ott lapulnak a mélyben, de ideje, hogy megbeszéljétek és minőségi változás álljon be a kapcsolatban. Ennek hiányában csak a konfliktus mélyül el hosszú távon és a feszültség egész év folyamán fennmarad. Ellenben azt se engedd, hogy minden problémának te legyél az alfája és ómegája, vállald fel a saját hibáidat, korrigálj, de ne vállald a lábtörlő szerepét. Ha pedig nem sokat tudsz tenni a konfliktusok oldására, úgy segítsen a tudat, ez csak a most ilyen kiélezett a helyzet, ezért nem érdemes drasztikus döntéseket hozni, elvágni örökre kapcsolatokat, avagy életre-halálra összeveszni.
 
 

DISZNÓ

Termékeny napoknak nézel elébe jövőbeli terveidet illetően, minden napra jut valami érdkesség, valamilyen megújító ötlet és elképzelés. Szerencsés időszak abból a szempontból is, hogy te magad is ismét fejlődésnek indulsz, ha eddig stagnáltál is valamiben, most megint elindulnak a kerekek és lépésről-lépésre közelebb érsz célodhoz. Próbálj meg szelektálni a megvalósítható és az álomvilág ötleteid szempontjából, törekedj arra, hogy ne forgácsold magad szét. Ha Disznó hónapjában születtél fokozottan érdemes lesz figyelned munkád során a jogi ügyletekre, legyen ez bármilyen szerződéskötés vagy egyéb hivatalos intézendő. Problémáid csak abból lehetnek, ha nem vagy kellően elővigyázatos és hagyond, hogy figyelmed szétszóródjon. Ezen felül viszont igazán prosperáló napoknak nézel elébe szakmai szempontból is, az eddigi befektetéseid termőre fordulnak, ha nincs munkád vagy unalmas, akkor ebben is pozitív változásokat tapasztalhatsz meg.
 
Disznó napján születve a fejlődés személyiségedet is érinti, nem csak a külvilág eseményei által érzékeled, hogy elkezdődik valami, hanem magad is lassan felszínre bocsátod a benned lévő, eddig szunnyadó ötleteket. Párkapcsolatodnak is jót tesz ez az időszak, egyrészt szorosabbra fűzi a viszonyt, másrészt új lehetőségek felkínálásával színesíti azt.
 

PATKÁNY

A Patkány jegy szülöttjeinek nem feltétlenül a legkönnyebb évük van, hiszen tart náluk a nagytakarítás időszak, vagy az ún. felébredés éve, amikor ha akarják, ha nem szembesülni fognak életük azon területeivel, melyek nem jól működnek, s melyekre megoldás szükségeltetik. A következő napok végletesek lesznek. Azoknak, akik alapvetően humánus beállítottságúak, akik többségében támogatólag fordulnak embertársaik felé, könnyebb lesz azáltal, hogy ezt a segítségnyújtást kapják vissza környezetüktől. Bármilyen nehézség esetén ott lesz egy kéz, mely kinyúl, hogy átsegítsen. Felbukkannak korábbi ismerősök, barátok, akik fontos üzenetet hoznak el, aki tanítanak ha kell, dorgálnak, ha szükséges, de mindenképpen szerettetel és megértéssel teszik. Ezekben a napokban azt fogod érezni, hogy nem vagy egyedül az Univerzumban, hogy nem érhet igazán nagy baj, mert ennyi támasszal a hátad mögött minden megoldható. Azonban, ha többségében önzőn éled az életet (akár tudatosan, akár tudatlanul), ez a hónap hozhat olyan eseményeket, melyeknél szembesíteni fognak cselekedeteiddel. Főként az érzelmi életedre ható, csalódást és kilátástalanság érzetét okozó személyes konfliktusok árán tanítják meg neked, hogy mit NE tégy, mert most te is érzed a saját bőrödön, hogy milyen fájdalmas tapasztalás ez.
 
Ha Patkány napján születtél a társadon keresztül vagy általa jönnek a tanítások, de te is lehetsz tanító mestere. Ha nincs párkapcsolatod, akkor nagy eséllyel bukkan fele valaki a múltadból avagy jelenik meg a lelki társad. Összességében ha párkapcsolatban élsz, ha nem, az emberi kapcsolataidban nagyobb nyüzsgést tapasztalsz meg, új embereket ismersz meg, barátságok, új üzleti kapcsolatok kialakításanak napjai jönnek.
 
 

BIVALY

Az irány ismeretlen, de nem bizonytalan! Még akkor sem, ha most úgy érzed, hogy semmi ráhatásod a veled történő dolgokra. A feszültség ott lóg a levegőben, vagy benned, de biztosan érzed a vibrálását. Ha nem érted, mi zajlik, akkor mindez idegesítővé válik, hiszen a bizonytalanság nagyon nehezen viselhető. Két megoldás van, aminek használatával egész jól el tudsz lavírozni ebben a hónapban. Az egyik az, hogy maximálisan felvállalod önmagad, kezdve a hülyeségeiddel, folytatva a hibázásaiddal. Hogy miért? Mert teljesen felesleges hárítani, ha te vagy valamiben hibás, úgyis jön majd valaki, aki szembesíteni fog vele. Persze, ha úgy érzed hamisan vádolnak, állj ki az igazadért, akkor is, ha senki nem áll melléd, ne hagyd magad elnyomni, mert úgyis győztesen fogsz kikerülni a vitából. Azonban, ha érzed, hogy megfogtak, akkor inkább tanulj és változtass, hogy a jövőben elkerüld a tévedést. Amennyiben Bivaly hónapjában születtél, akkor a munkahelyeden úgy érezheted, hogy mindenki összefogott ellened, kiközösítenek, de tulajdonképpen nem is érted, miért történik mindez, hiszen nem ártottál senkinek sem. Meglehet, valóban így van, az egész csak arról szól, hogy állj ki magadért, az elveidért, igazadért még akkor is, ha senki nem áll melléd. Ne aggódj, mert ott fenn, az Univerzumban elismeréssel és támogatással tekintenek majd rád és segítő energiákat küldenek.
 
A másik eszköz a bizonytalanságra vonatkozik. Itt javaslom azt, hogy csukd be lelki szemeid, és hagyd, hogy vezessenek, mert semmi nem történik véletlenül, ki van jelölve az utad, csak most a hitedet akarják növelni azáltal, hogy megtanítanak bízni az Égiek segítő szándékában és önmagadban is. Az önbizalom fejlesztése amúgy is feladatod, így ne csodálkozz, ha időről-időre előjön ez, mint fejlesztendő tananyag.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x