A maja időszámítás szerint beköszöntött az újév
Címlap / Ezotéria / A maja időszámítás szerint beköszöntött az újév

A maja időszámítás szerint beköszöntött az újév

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

A maják az újév kezdetét a természetes ciklusokkal összhangban, egy Szíriusz, Vénusz, Nap együttállás kapcsán határozták meg július 26-ban. December 31. és január 1. semmilyen természetes ciklussal sem esik egybe. Az előző év utolsó napja azonban július 24. A kettő közötti napot, azaz július 25-ét, Időn kívüli napnak, zöld napnak, mátrix napnak tartják.  

Sárga Kristályos Mag év

Idén július 24-én véget ért a Kék spektrális vihar éve és július 26-án elkezdődik a Kristályos Sárga Mag év.
A Föld, csakúgy, mint az emberek, évről évre négy pecsétet jár végig, mind a 13 tónust megtapasztalva. Egy teljes ciklus 52 év, aztán újra kezdődik az egész, remélhetően már egy magasabb minőségű megéléssel. 
 
A Föld a Kapu családba tartozó négy pecsétet - hold, varázsló, vihar, mag - járja végig.
 
 
Bár ezek a július 26-án kezdődő, július 24-én záródó évek a Föld, mint kozmikus élőlény „személyes” évei, de természetesen a Földön élő lényeknek is meghatározóak ezek az energiák, hiszen a Föld aurájában (érzelmi, mentális testében) élünk, azt jelentősen alakítjuk is, jelenleg kollektív szinten leginkább „szennyezzük”.
 
A mag tartalmazza az adott téma teljes evolúciós mintáját, a kicsírázást és az azt követő szárba szökkenést, a kivirágzást és a magérlelést is beleértve. Valamint azt a programot is, hogy a következő mag evolúciós mintázata módosuljon, mutálódjon az "anyanövény" élete tapasztalatainak beépülésével. Ezeket  a magokat akár ebben az életünkben is létrehozhattuk, illetve hozhattunk "kész" magokat is előző éltes tapasztalásaink eredményeként. Ezek mind az akkori aktuális vágyaink, látomásaink magjai.
 
Annak érdekében, hogy az év energiáit jól ki tudd használni, vedd számba, hogy milyen magjaid várnak kicsírázásra, milyen kicsírázott magokat kell felnevelned. Vizsgáld meg őket abból a szempontból, hogy ezek most is kifejezik-e a te igaz vágyaidat és látomásaidat. Dönts arról, hogy melyeket akarod növekedésnek indítani, felnevelni és persze létrehozhatsz újabb magokat is.
 
Ahhoz, hogy a mag kivirágozzon, termést érleljen és arathass, fontos a jó táptalaj és a megfelelő táplálás is. Ebből a szempontból is érdemes magadba nézned, megvizsgálnod a korlátozó mintáidat, hiedelmeidet, azokat a saját, illetve veled szemben támasztott elvárásokat, amelyek akadályozzák, lassítják ezeket a folyamatokat.

 
Ezekre  a vizsgálatokra erős késztetést adó impulzusokat kapunk ebben az évben. Nagyon segítőek az energiák, hogy beindítsuk a csírázást követő növekedést, mely folyamat során lehetnek olyan magok, amelyekből származó termést már idén élvezhetjük, de olyanok is, amelyeknél hosszabb idő alatt juthatunk el az aratásig.
 
A kristályos tónusú időszakokban sok „ Aha” élményünk lehet. Egy fejlődési ciklus befejezésének utólsó előtti szakasza, sok dolog válik hirtelen kristálytisztává, pl. milyen hibákat vétettetünk, hogyan kellett volna valamit tennünk ahhoz, hogy a kívánt eredeményt érjük el. Megérthetjük dolgok hátterét, működését.
 
Az év mantrája segít bennünket abban, hogy jól tudjunk ráhangolódni az év alapenergiájára. Ezt a mantrát (az IKN, az Időn Kívüli Nap mantrájával együtt) érdemes időről-időre elmondani az év során, mert ennek a két napnak az energiája az egész évet meghatározza.
 
Szentelek, hogy célozzak,
egyetemessé téve az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét 
az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.
Galaktikus aktiváló kapu vagyok, lépj be rajtam!

A szépséges maja köszönéssel kívánok mindenkinek áldott újévet:
In  Lak’ech – Én egy másik te vagyok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x