A Földeltség neked is pénzt hoz!
Címlap / Ezotéria / A Földeltség neked is pénzt hoz!

B Nagy Magdolna

A Földeltség neked is pénzt hoz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Anyagi stabilitást szeretnél? Jó lenne több jólétet megélni az életedben? Szakértőnk, B.Nagy Magdi elárulja a mai videójában azt az egyszerű tényt, amit a spirituális útmutatókból is többnyire kifelejtenek, és amit ha ismersz, akkor pozitív változást tudsz létrehozni az életedben.  

A videó alatti részben további gyakorlati megoldásokról van szó, amelyeket Magdi is használ. Ismerd meg te is ezeket a jólét teremtést segítő információkat!

 

3 extra tipp B. Nagy Magditól az anyagi biztonsághoz

  1. Szorult helyzetekben az aggódás nem segíti a pénz vonzást, ráadásul a szívcsakrádat is gyengíti, ezért érdemes olyan zenét hallgatnod, ami a szívcsakrádat gyógyítja.
  2. Békés emberekkel, és környezettel vedd körbe magad. Olyan kapcsolatokat válasz, ahol támogatják a személyes kiteljesedésedet, és a vágyaid megvalósulását. Hiszen, ha téged akadályozó emberek vesznek körbe, akkor folyton harcolnod kell ellenük, és akkor a figyelmed a harcon, a védekezésen van, nem pedig a pénz vonzáson. 
  3. Hallgasd meg ezt a csodás 963 Hz frekvenciájú zenét, ami a szívcsakrát is gyógyítani tudja. Ez a 963 Hz frekvencia olyan rezgéseket áraszt magából, melyek nyugalmat és stabilitást tudnak testi, lelki szinten generálni. És, hogy miért fontos, hogy ha a pénzügyi helyzetedet szeretnéd jobbá tenni, hogy egy kicsit elcsendesedj?
 
A stressz rombolja az egészséged, és bizonytalanságot is okoz, aminek a következménye a Földeletlenség. Ebből következik, hogy ha a Földeltséged helyre áll (megnyugszol, és nem stresszelsz az anyagi problémák miatt) akkor elkezdesz jobb energiákkal működni. Javulni tud az intuíciód, és egyszercsak azt tapasztalod, hogy a megfelelő helyen a megfelelő időben, a megfelelő dolgokat teszed, és közben a pénz is áramlik hozzád! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7074 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x