Itt hagyott minket Louise L. Hay spirituális tanító, halálhíre...
Címlap / Ezotéria / Itt hagyott minket Louise L. Hay spirituális tanító, halálhíre sokkolta a világot

Itt hagyott minket Louise L. Hay spirituális tanító, halálhíre sokkolta a világot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az önfejlesztéssel foglalkozó személyeknek bizonyára szükségtelen bemutatni Louise L. Hay munkásságát, most néhány mondatban mégis emlékezzünk meg róla, hiszen milliónyi embernek változtatta meg az életét.  

Louise 1926-ban látta meg a napvilágot Helen Vera Lunney néven, igen szegény család gyermekeként. Életét kicsit sem nevezhetjük egyszerűnek, ugyanis gyermekkora állandó testi és lelki bántalmazásokkal telt. Mostohaapja nem kedvelte őt és mindenért testi fenyítésben részesült, valamint már öt évesen is át kellett élnie a nemi erőszak borzalmait. 16 évesen egy kislánynak adott életet, akit viszont mivel képtelen lett volna felnevelni, állami gondozásba adott. 

Karrierje az 50-es évek elején kezdődött divatmodellként és ebben az időszakban ismerte meg férjét is, aki 14 év házasság után elhagyta őt egy másik nő miatt. A gyermekkorától elszenvedett sérelmek és a válása is arra ösztönözték Louise-t, hogy megfejtse a történések okait. Ekkor talált rá egy egyházra, ahol folyamatosan a pozitív gondolkásról szóltak a tanítások.


Megtanulta, hogy a pozitív gondolkodás gyökeresen képes megváltoztatni egy ember anyagi helyzetét és még a betegségek is gyógyíthatóak pusztán az elme erejével. A tanítások annyira magával ragadták, hogy mivel élete valóban gyökeresen megváltozott, így ezt a tudást - ami mindannyiunkban ott szunnyad - szerette volna továbbadni  és felszínre hozni minden ember számára. 

Ez a hetvenes évek végén volt, amikor gyógyíthatatlan méhnyakrákot diagnosztizáltak nála az orvosok. Tökéletesen tudatában volt annak, hogy a gyermekori bántalmazások sérelmeit nem tudta se feldolgozni, se megbocsájtani az érintett szereplőknek és az elfojtás, a harag és a düh rákosodott el a szervezetében. A felismerése a saját módszerével és pozitív hozzáállásával kezdődött, majd egészséges táplálkozás mellett, az elme erejével leküzdötte a rákot, ami aztán teljesen eltűnt a szervezetéből. 




Ezután írta meg legelső könyvét, amely részletesen tartalmazta a kialakult betegségek lelki okait, felismerésüket és lehetséges megoldási javaslatait a gyógyítására, természetesen gyógyszeres kezelések nélkül.

Mindezek után a HIV fertőzött betegeket kezdte el támogatni és 1988-ra a könyve az aktivitásának köszönhetően egyre nagyobb népszerűséget ért el és több, mint 50 millió példányban kelt el szerte a világon, amit 30 különböző nyelvre fordítottak le.

Ma már úgy ismeri a világ Louise L. Hay könyveit, mint az ezoterikus segítő, akinek előadásain megfagynak az emberek gondolatai az egyszerű igazságok hallatán. Mondani sem kell, hogy Louis élete valóban nem volt egyszerű, de önsajnálat és kétségbeesés helyett képes volt az életet választani. Annyira határozottan akarta a pozitív változást, hogy minden elképzelése a lehető legpozitívabban valósult meg. írásai és tapasztalatai által ennek köszönhetően több millió ember élete is megváltozott.

 

Végül saját kiadót is alapított az idő múlásával és a népszerű angyalokkal kommunikáló Doreen Virtue is ennél a kiadónál lett ismert.

Köszönjük neked a sok csodát Louis! Legyen könnyű a hazatérésed, tanításaidat pedig megőrizzük az utókor számára is, hiszen hatalmas tudást hagytál itt nekünk. Isten veled!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 30160 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x