A szenvedés nélküli élet
Címlap / Ezotéria / A szenvedés nélküli élet

Nyiri Helga

A szenvedés nélküli élet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

A szenvedés nélküli élet, nem is olyan könnyű. Arra lettünk kódolva, hogy az emberi létezés feladatokkal teli. Az élet egy küzdelem, és főleg keresztény közegben nem lehet alapműködés. De meg lehet tanulni, mert van élet a halál előtt, és persze utána is.  

Valóban úgy működünk, hogy a teljesség ma felnőttként nem komfortos. Hihetetlen a már szenvedésekre rátanult elmének, hogy lehet szabadon élni, lehet teljességben élni, hogy a VAN terében vagyunk. Hogy minden, amire a szív vágyik ( és nem az egó), az valóban itt van előttünk, körülöttünk, körbe vesz. Csak engedni kell, hogy a szív rezegjen egészségesen, félelmek nélkül.


Minden, amire igazán vágyunk már itt van, már élhetnénk, de sokszor mégsem tesszük.
Az én küldetésem az, hogy ezt megmutassam. Hogy megtaláljuk azokat a programokat, amiket anyától, apától, az ősöktől hozunk és viszünk. Hogy rálássunk mire képes a DNS-ben örökölt sok minden. Hogy elhiggyük, hogy lehet, biztonságos a teljesség, egészséges testben, egészséges lélekkel.

Lehet karmáktól szabaddá válni, alázattal, tisztelettel.

Minden lehetséges valóban!

 

De kell hozzá a szándék, az a tiszta szándék, hogy akarom, vágyom rá, engedem és élem.
Az élet tanulható, és érdemes rátanítani az elmét erre úgy, hogy kitakarítjuk mindazokat, amik eddig gátoltak, akadályoztak minket. Ez pedig nem más, mint az, hogy elhittük, hogy az élet csak küzdelmes lehet, hogy a jó után mindig jön majd rossz és fordítva, hogy mindennek ára van, hogy ez ember eredendően bűnös. Hogy lenne az?? És még sok másik…

Ha van szándékod, akkor ne várj semmire! Tedd meg magadért, és a gyermekeidért!

Ölelés
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13630 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x