Heti Tarot - Botok Kilences
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - Botok Kilences

Heti Tarot - Botok Kilences

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A Botok Kilences a fenyegetettség érzését ölti ránk, de sokkal inkább a régmúlt sebeinek felszakadása miatt roskadhatunk magunkba, mintsem tényleges veszélyről lenne szó. A bezárkózottság megjelenését mutatja e kártya, ami csak akkor jelent jót, ha valami célt szolgálva és tudatosan kívánjuk elvágni egy dolognak az útját, ami nem minket szolgál.  

A héten több alkalommal is ránk törhet az érzés, hogy zárt ajtók fogadnak minket akár merre is megyünk, de jó esélye van annak is, hogy felismerjük: az akadályokat mi magunk építettük. Ennek a felismerésnek hála könnyen felszabadíthatjuk saját magunkat a terhektől, de azért kétszer gondoljunk át egy lépést mielőtt bármit is eszközölnénk!

Ezek a régi emlékek nagyon erősen felszínre törhetnek, főleg abban az esetben, ha párkapcsolatban gondolkodunk. Szinte teljesen biztos, hogy semmi sem fog kialakulni belőle, ugyanis amíg a múltban vagy, addig nem is lehetsz a jelenben, nem tudod átadni magadat az érzésnek. Szinte teljesen biztos, hogy elutasításban lesz részed, így ezen a héten jobban teszed, ha magaddal foglalkozol és rendet raksz magadban. A jövő hét már alkalmasabb lesz a szerelemre is, de ez most nem az az időszak.


  
 
[ 5880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x