A bőség befogadását, megteremtését akadályozó blokkok...
Címlap / Ezotéria / A bőség befogadását, megteremtését akadályozó blokkok

A bőség befogadását, megteremtését akadályozó blokkok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Mint minden negatív érzésünkkel kapcsolatban, a bűntudattal is ez a helyzet, egy részének a tudatában vagyunk, a másik része a tudatalattinkban van. A bűntudat keletkezése azon a tévedésen alapszik, hogy az adott hiba és annak következményei egyedül a Te sarad. Holott minden résztvevő beletette a magáét. A bűntudatra való erős hajlamot a gyermekkorban tanuljuk meg, amikor is a szülő hibáztató típus. Amikor a szülő a saját felelősségét nem vállalja fel, tudatosan vagy ösztönösen bűntudat keltéssel manipulál. Ez kiválóan működik, ugyanis akinek bűntudata van, az túlvállalja magát és kompenzálni akar, szimplán kihasználhatóvá válik. Anyagi bőség helyett aztán bőségesen beáramolnak az életébe azok, akik kihasználják.  

1. Bűntudat

Arról, hogy a tudatalattinkban milyen önsorsrontó mintáink vannak, vagyis hogyan szívatjuk magunkat és hagyjuk, hogy mások is ezt tegyék velünk, a tünetekből tudunk következtetni.
 
Tudattalan bűntudat tünetei: vezeklési vágy, túlzott segítési vágy, mások kényszeres megmentési kísérlete, önmagunk kizsarolása, nélkülöztetése. Görcsös félelem, szorongás amikor cselekednünk kell, eltúlzott félelem a hibák elkövetésétől. Megfelelési kényszer. Olyan kisebb-nagyobb balesetek, amikor bevered magad, beütöd magad stb.
 
A bűntudatunk fakadhat előző életekből, magzati korból, gyermekkorból és így tovább, egészen a mai napig.
 
Miért negatív érzés a bűntudat? Persze tudom, azonnal rávághatod, mert FÁJ…
Definiálnom kell hát, spirituálisan mi az ami negatív: minden negatív, ami a LELKI FEJLŐDÉST HÁTRÁLTATJA.
 
Bűnös vagy, vagy elkövettél egy hibát?
A karma törvénye szerint ugyanis megkapod a lehetőséget, a tudást, az energiát arra, hogy megtanulhasd jól csinálni. Ezért vagy itt. Ha a bűnösségedben hiszel, akkor Téged anno becsaptak és elhitették ezt veled.
 
 
Ha abban hiszel, bűnös vagy, legyél ennek tudatában avagy sem, egy szomorú, fájdalmas, bezárt állapotot sugárzol ki az Univerzumba, ahol mindösszesen a vezeklésre vagy nyitott, arra, hogy másoknak jó legyen. Ahelyett hogy befogadnád a támogató, gyógyító energiákat. A tudást, a fejlődésedet elősegítő helyzeteket.
 
Lehetsz nagyon dühös, amikor rájössz, hogy kihasználnak, a düh kirobbanása után még ezért is bűntudatod lesz…
 
Ki teljesít jobban? Az önmagát ostorozó "mártír" vagy a motivált, örömmel szárnyaló lélek? Na ja, még egy ok itt van, most már azért is bánthatod magad, miért is nem tudsz szárnyalni, mert bezzeg mások… Jó hírem van, tudsz csak elfelejtetted vagy a vezeklési vágyadra hallgatva lemondtál arról, hogy neked valaha valamiben is igazán jó legyen.
 
A bűntudat feloldása, a karmikus sebek begyógyítása fontos. Felszabadít!
A gyógyító szín a bűntudat esetén a zöld, a feltétel nélküli szeretet színe. Ez a tökéletlenségemben is szerethető vagyok energiája. Kapcsolódó Atlantiszi Angyal Ambriel, akinek a feladata a tudatod megtisztítása, ebben az esetben attól a tévedéstől, hogy bűnt követtél el. Mivel a tanulás is Ambrielhez tartozik, ha hibáztál, segít, hogy tanulj belőle. Ismétlem, mivel nagyon fontos, elképzelhető hogy egyáltalán nem hibáztál, mégis bűntudatod van. Ilyenkor ezt fontos elengedni és feltöltődni a gyógyító szeretettel.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x