Maja horoszkóp 13 napra - Fehér Tükör hullám (szeptember...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Maja horoszkóp 13 napra - Fehér Tükör hullám (szeptember 18-30 )

Maja horoszkóp 13 napra - Fehér Tükör hullám (szeptember 18-30 )

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.  

A maja civilizáció kronovízióra épült. A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, négy szín alapul kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló. A maja naptárrendszerről olvashatsz többet (itt egy link a júliusban közölt írásomból, ami a Harmonetre került.)
 
A maja asztrológiai rendszer
A maja rendszer 13 28 napos holdhónap +Időn Kívüli nap és az 260 napos szent naptár a Tzolkin ( 20 13 napos hullám kombinációján alapszik. Ezért csak 52 évente van az évnek ugyanabban az időszakában egy hullám újra.
 

Idén a 10., a Fehér Tükör hullám – a végtelenség ereje- a eleje a 2. maja holdhónapra, ,a kihívás lunáris skorpió  holdjára (2017. augusztus 23. - szeptember 19.) esik. A 2.hónap kérdése: Milyen kihívással állok szemben?
A lunáris tónus ereje a polarizálás, cselekvése a stabilizálás  lényege a kihívás.  
A lunáris a felismerést segítő tónusok  csoportjába tartozik, azzal segít bennünket döntéseket hozni, irányokat kijelölni, hogy az érintett területeken kiélezi az ellentéteket, megmutatja a két ellentétes pólust, néha szélsőségesen is. Emiatt ezek az időszakok feszültségekkel terheltek lehetnek. 
 
A Hullám nagy része, pedig a 3.hónapra - a szolgálat elektromos szarvas holdjára esik- kérdése: Hogyan szolgálhatok a legjobban?
 
A harmadik, az elektromos tónus  ereje a polarizálás,  cselekvése a stabilizálás, lényege: a kihívás .
A felsimerést segítő tónusok  csoportjába tartozik, azzal segít bennünket döntéseket hozni, irányokat kijelölni, sok információt, találkozást, ötleteket, inspirációt hoz, amelyek segítenek abban,mit valósítsunk meg, és hogyan tegyük azt. Fontos , hogy ne vesszünk el a sok információk között , legyen szűrönk, legyen sorvezetőnk, hogy jó tudjunk szelektálni.
 
E hullám a lángolás kék nyugati palotájába - a mágia termébe - tartozik .
A Kék- átalakít, új formákat közvetít két dimenzió között, a tanítás, tanulás színe. 
 
A maja pecsétek sorában a tükör a 18. pecsét. Ennek a pecsétnek a cselekvése a visszatükrözés, ereje a végtelenség, lényege a rend.
 
A tükör, ha jól használjuk, megmutatja, hogy mi nincsen rendben, mi az, amit el kell engednünk, amin változtatnunk kell. Meg fogja mutatni tökéletlenségeinket.   

Most nézzük meg részletesebben is a tükör energiáinak természetét!
                                    
"Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, ahogyan engem is megismert az Isten."(1Kor.13,12)
 
Pál Apostol Korinthosziakhoz írt első leveléből származik ez a közismert mondat, amit a tükör pecsétről szól írás mottójául választottam.
 
Az idézet arra utal, hogy a világot, itt e földi létünkben – hacsak nem vagyunk nagyon magas tudatossági szinten- az elménk kivetülései által torzítottan látjuk, amelyek általában a valóság. az igazság torzképei, tükröződései.  A torzulás persze lehet apró, de egészen nagy is. Ennek általában egyáltalán nem vagyunk tudatában.
 

A világból csak töredéket ismerünk, s nem látjuk a nagy összefüggéseket, az egészet átható, rendet, azt megalapozó törvényeket. A tükör pecsétje abban segít nekünk, hogy felismerjük ezeket a torzulásokat, és az egész világot, az Univerzumot átható rendet felismerjük.
 
Egónk a változás ellen van. Számára az ismert rossz is jobb, mint a nem teljesen biztos jobb.  S, hogy számunkra még kényelmesebb legyen a változás elkerülése, különböző ideológiákat gyártunk arra, hogy miért jó az, ami van.  A tükör energiája – a maga sajátos módján- előkészíti kimozdulást, a változást azzal, hogy megmutatja, mi az nem illeszkedik a rendbe, nincs harmóniában, nincs egyensúlyban.
 
Umberto Eco megfogalmazása szerint : „ A világ egy tükörszínpad”.
Életünk során folyamatosan tükrei vagyunk egymásnak minden kapcsolatunkban, még a pillanatokig tartó futó találkozásban is, függetlenül attól, hogy mennyire vagyunk ennek tudatában. 
 
A tükör törvényei
 
Több helyen is találkoztam vele, nem tudom, kitől származik az eredeti. Ez az én átdolgozásom szerinti változat.
 
1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, amit másképp csinálnék, amit megváltoztatnék stb., az bennem van, én nem fogadom el magamban. Lehet ez valamely tulajdonságom, valamely körülmény, illetve olyan korábbi esemény, történés, amelyet még nem dolgoztam fel.   
 
2. Mindaz, amit más kritizál, amit meg akar változtatni bennem, a körülményeimben, és ez engem sért, bánt, erősen érint, azt nem dolgoztam még fel, nem oldottam meg. 
 
3. Minden, amit más kritizál, amit meg akarnak változtatni bennem, a körülményeimben, de ez engem nem zavar, azt ők nem dolgozták fel, ők nem fogadták el magukban. A bennük lévő diszharmónia, melyet kivetítenek rám, mert nem tudják feloldani, nem mernek szembenézni vele.
 
4. Minden, amit én a másikban szeretek, elfogadok, az magamban is megvan, magamban szeretem, elfogadom. Felismerem magam a másikban, amivel az egylényegűségünk mutatkozik meg.
 
Szeptember 19-e a  kék lunáris vihar napja feszültséget hozhat, megmutatja nekünk a szélsőséget azzal kapcsolatban, ami számunkra e hullám fő témája lesz, főként emberi kapcsolataink, játszmáink témakörében.
 
Szeptember 21-én, a vörös önálló sárkány napján, körvonalazódik miben kellene újjászületnünk, minek kellene megszületnie az életünkben , hogy tükör által mutatott területeket harmóniába hozzuk az univerzális törvényekkel.  
                                      
Szeptember 26.- a  fehér szoláris vörös világáthidaló napjának energiája segít abban, hogy kijavítsunk, megváltoztassunk mindent, amit kell, elengedjünk dolgokat,embereket, viselkedési mintákat, érzelmeket stb, ami már nem szolgál bennünket, régen elakadt dolgokat újra mozgásba hozzunk.  
 
In  Lak’ech – Én egy másik te vagyok 
 
[ 3753 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x