9 jele annak, hogy a sokadik inkarnációdat éled ezen a Földön...
Címlap / Ezotéria / 9 jele annak, hogy a sokadik inkarnációdat éled ezen a Földön

9 jele annak, hogy a sokadik inkarnációdat éled ezen a Földön

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

Előző életeink nagyban befolyásolják a jelenlegi alakulását. Milyen jelekből ismerhetjük fel, hogy ez már nem az első ittlétünk? Vizsgáljuk meg azokat a jeleket, ami által felismerheted, hogy a lelked a sokadik életét tölti ezen a Földön, és nem most születtél ide először!  

1. Furcsa, mégis érdektelen emlékképek jönnek fel benned időnként
Előfordul veled, hogy sokszor álmodsz egy bizonyos helyről vagy egy konkrét történelmi korról? Még ha figyelmen kívül is hagyod a visszatérő dolgokat, be kel látnod, hogy valami közöd nagyon is van hozzá. A legjobban akkor érezheted ennek erősségét, amikor személyesen utazol el arra a helyre, ami álmodban megjelent. Ha ottléted alatt úgy érzed magad, hogy teljesen otthonosan mozogsz abban a világban és mintha haza érkeztél volna, akkor kétségtelen, hogy egyik előző életed meghatározó helyszínén jársz.
 
2. Erős intuitív képességekkel rendelkezel
Ezt úgy értsd, hogy ha már tapasztaltad több alkalommal a deja vu érzését, akkor képes vagy ennek mélységeit is megfogni. Vagyis ha volt már olyan veled, hogy tudtál valamit anélkül, hogy azt megtanították volna neked, akkor egyértelmű, hogy tudásod egy előző életedből hoztad magaddal. Jól figyelj erre, mert akkor bizony dolgod van azzal!
 
 
 
3. Olykor úrrá lesz rajtad egy megmagyarázhatatlan félelem
Valaki retteg a pókoktól, a magasságtól, a víztől, a tűztől, aminek minden esetben egy előző életben átélt trauma az oka. Legtöbbször velük kapcsolatos haláleset, ami sok esetben könnyen fel is oldható ha képes vagy szembe nézni ezekkel a félelmekkel és gondolatban újra átélni őket. Annyi biztos, hogy a megmagyarázhatatlan félelmeket egy előző élet bélyegezte ránk sokk hatásként.
 
4. Előre látsz eseményeket
Megálmodsz előre dolgokat, erős megérzéseid vannak bizonyos dolgok iránt, mintha a jövő misztériuma megfejtése nem is okozna neked gondod bizonyos helyzetekben, mert előre tudod mi fog történni. Ez nem jövőbelátás, pusztán egy már megélt esemény újraélése. Pontosan az fog történni veled, mint egy előző életedben és erre a lelked olyan erősen emlékszik, hogy a tudatalattidból előszivárognak ezek az élmények. Jól figyelj rájuk, mert változtathatsz az életeden ilyen esetekben!
 
5. Nagy fokú empátiával rendelkezel
Mivel már sokszor leszülettél erre a Földre, így lelked már számtalan érzelmet megélt. Ezért tökéletesen tudsz alkalmazkodni a téged körbevevő érzelmi viharokban is. Ha valakinek vigaszra van szüksége, neked két perc alatt sikerült ezt elérni. Ha valaki megbánt téged, hamar túl tudsz lépni rajta és tanításként gondolsz az esetre. Más már önmaga vetett volna véget életének, hiszen még gyenge az érzelmi rendszere. Mivel te már sokadik életedet töltöd itt, ezért érzelmileg stabil egyéniség vagy.
 
 
 
6. Ha idősebbnek érzed magad, mint amennyi valójában vagy
Ez nem a stressztől és az életviteltől van, hanem attól, hogy már rengeteg dolgot megtapasztaltál előző életeidben. A környezeted is bölcsnek gondol téged, hiszen a korodhoz képest sokkal több élettapasztalat és tényleges bölcsesség rejlik benned, mint tárgyi tudás. Ugyanis az más, annak semmi köze a bölcsességhez. Ezek az emberek a legöregebb lelkek, nekik már vagy nem szükséges többször születniük, vagy maximum egyszer teszik még meg.
 
7. Tudatában vagy annak, miért születtél most le
Sok ember számol be arról, hogy konkrétan emlékszik életfeladatára és pontosan tudja, hogy mit kell megtennie ebben az életben. Mivel itt egy összetett és nagyon szép feladat a küldetése része, így teljesen fel is öleli az idejét születésétől egészen haláláig, de dolga végeztével nem tér már vissza. Felemelkedett lélekként fog hazatérni. 
 
8. Konkrétan egy kultúráért rajongsz
Megmagyarázhatatlan módon, de már gyermekkorod óta falod a téged érdeklő kultúrákról szóló könyveket és filmeket. Az egyiptomi piramisok, a maja városok és a szanszkrit ábrák és fotók nyűgöznek le a legjobban. Nincs rá magyarázatod, mégis életcélod, hogy egyszer személyesen is ott lehess és a két szemeddel láthasd. Nos, meghatározó személy lehettél ezen kultúrák valamelyikében és egy rejtett tudás is ott van benned ezáltal. Az önismeret felszínre hozhatja a részleteket is...

9. Erősen vonzódsz a spirituális irányzatokért
Ha szellemiséged iránti fejlődés az, ami a legjobban foglalkoztat, akkor egyértelmű, hogy már régebben is foglalkoztál a misztikus és spirituális dolgokkal. Talán épp azért érdeklődsz annyira a téma iránt, mert felismerted, hogy az anyagi világ nem képes megadni a tökéletes boldogságot, de tudod, hogy magadban, mélyen legbelül megtalálhatod azt.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 16070 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x