A karmáról és a reinkarnációról
Címlap / Ezotéria / A karmáról és a reinkarnációról

Terdik Réka

A karmáról és a reinkarnációról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-31

Úgy gondoltam itt az ideje, hogy tisztába tegyünk néhány közkedvelt fogalmat az ezoterikus-spirituális vonalon, hogy láthassuk, hogyan születnek és kapnak értelmet általunk. Azt szeretném, ha minél többen megértenénk és megélhetnénk a saját életünket a "Csak ránk jellemző módon" fogalmi eltévelyedések nélkül.  

Tehát tisztázzuk: egy fogalom akkor születik meg számunkra, amikor a Benned vagy Bennem élő felfogás képes elkülöníteni a hasonlóságai vagy a különbözőségei alapján a többi már ismert fogalomtól.

Ezt tanulási, tapasztalási, vagy megértési folyamatnak nevezzük.

Rendkívüli mennyiségű ilyen fogalom/információ létezik. És bár van általános értelmezésük, ami könnyebbé teszi számunkra a bennünk és körülöttünk létező világ, önmagunk és mások) megértését, ezért 100%-ban készségként kezeljük őket a mindennapjainkban pontosan az alap értelmezési tartományuk miatt.

Viszont, azt el szoktuk felejteni, hogy minden egyes ember és a benne,körülötte mozgatott információhalmazok egyéniek, mert minden ilyen elem saját életet kap az őt élettel feltöltő egyén által. Ugyanis a létező rendszereknek (amiknek minden egyén része különböző intenzitással a saját időszakaiban), az egyes egyének megadják a "működésükhöz", létezésükhöz szükséges energiát, azaz, más szóval életben tartják őket (=újrajátszás).


KARMA
Ily módon a karma, ami egyébként annyit jelent, hogy a szellemi, lelki, és anyagi síkon megcselekedett események (gondolatok, érzelmek, tettek) ok-okozati vonzattal rendelkeznek, (azaz azt aratod, amit vetettél) igazából egy mozgó, élő eseménytár (más szóval egyenlő Veled és Velem) tehát állandóan változik, módosul általunk. Ergo folyton jobbá és rosszabbá tehetjük. Szóval nincsen kőbe vésve. Csak a sejtjeinkbe.

REINKARNÁCIÓ

Ami pedig azt jelenti, hogy a fel nem dolgozott mentálgenetikai traumák sejtszintűvé, pszichogenetikussá válnak és folyamatosan újrajátszódnak saját életünkben és utódainkéban. = REINKARNÁCIÓ.

Mert ahogyan azt már tárgyaltuk, az egyes egyén a családi territórium védelmében (amely szellemi, lelki és fizikai közegből származik) folyton előállítja azokat a körülményeket (esemény, érzelem, hangulat, környezeti tényezők, fizikai és lelki állapot), amelyek őt teremtették és fenntartották különböző időszakaiban.

 
 
Mert, ami megteremtődött az eleve JÓ.

Értelem és szeretet híján viszont katasztrófát gyártunk belőle. Életet nem támogató eseményeket életet nem támogató módon.

És a minket hordozó ősanyag (test) támogatás híján elfárad, kimerül, sajnos komoly életveszélynek tesszük ki magunkat.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10341 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x