Ébreszd fel a benned élő Istennőt!
Címlap / Ezotéria / Ébreszd fel a benned élő Istennőt!

Ébreszd fel a benned élő Istennőt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-24

Előfordulhat, hogy nevetni támad kedved a cikk címe kapcsán, mert talán pont most térdeltél bele a szőnyegen hanyag eleganciával ottfelejtett legóba, amint éppen az örök káoszból próbálsz pillanatrendet varázsolni a tündér keresztanya segítsége nélkül, Afrika mintásra böfizett pólóban. Esetleg a 8. meetingről beesve a női mosdóba csekkolod a Facebookot, miközben egy helyes indiai éttermet keresel, ahova este beülhettek, mert főzni megint nem marad idő. Hoppá! Tükör!  

Rögtönzött Bridget Jones style-ban próbálod a reggel félbehagyott sminkedet egy kötéltáncos precizitásának, és egy Tour de France versenyző gyorsaságának kombóját összegyúrva befejezni. Megcsörren a telefon, persze a szempillaspirál a kagylóban landol. Ismerős? 
 
Igen, rohanó életet élünk és egyre kevesebbet érünk rá törődni azzal a magától értetődő, mégis jelentőségét vesztett ténnyel, hogy nők vagyunk. Évtizedek során jelentősen átalakult a nők szerepköre. Akár úgy döntünk, hogy a karrierünkre koncentrálunk, akár úgy, hogy a családunkra, akár szingliként élünk, akár párkapcsolatban, egy valami mégis közös bennünk. Maga a nőiség, amit hagynunk kell(ene) lélegezni. 

 
Bármilyen halom feladat vagy elvárás elefántcsont tornyába vagy bezárva, adj magadnak minden nap legalább 15 percet, amikor elcsendesedsz és meditálsz. Próbálj arra koncentrálni, és megélni mélyen belül, hogy egy csodálatos, gyönyörű, érzéki, örömmel és élettel teli, tiszteletre és szeretetre méltó nő vagy! A legjobb, ha a háttérben kellemes zene szól, miközben egyenes gerinccel ülsz, kezeid pedig a térdeiden pihennek. 
 
Törődj magaddal! A legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha ez egy pakolás vagy masszázs által lehetséges, esetleg egy bőrradíros zuhany közben valósul meg, akkor éld meg örömmel, töltődj, szépülj kívül-belül! Az élmény átölelhet egy pohár bor mellett, gyertyákkal a kád szélén, kezedben a kedvenc könyveddel. Jól hangzik? Mindössze félóra is csodákra lehet képes.
Minden nap szerezz valami apró örömöt magadnak! Legyen az egy szál virág, egy szelet süti, egy finom kávé reggel, egy pillantás a felkelő nap sugaraira. Dicsérd meg magad, légy büszke arra a csodálatos nőre, aki vagy, és ennek tudatát erősítsd meg azzal, hogy ezt a mondatot a tükörbe nézve is hangosan kimondod.
 
Végül, de nem utolsó sorban, mosolyogj! Audrey Hepburn tudott valamit, amikor azt mondta, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Lehet, hogy először furcsán néznek majd rád, hiszen az a szokványos, főleg reggelente, hogy mindenki magába van roskadva. Meglátod milyen erővel hat majd rád, és amit adsz, azt megsokszorozva kapod vissza. Azt hiszem ez egy jó deal. És még egy jó tanács: emelt fővel járj, és csak akkor nézz lefelé, ha megigazítod a koronád!


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2971 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x