Most éljük a lélek forradalmát
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Most éljük a lélek forradalmát

Most éljük a lélek forradalmát

Forrás: everness.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Neale Donald Walsh 33 könyvet írt a kortárs spiritualitásról és annak a mindennapi életben való gyakorlásáról. A Beszélgetések Istennel című sorozat kilenc könyve közül hét bejutott a New York Times bestseller listájára, sőt, az első könyv 134 hétig az első helyen tartotta magát. Az író most exkluzív interjút adott az Everness Fesztivál közönségének, amelyben azt is megosztotta, miért is tartja kiemelkedően fontosnak a hasonló rendezvényeket.  

 

Rendezvénynaptár
E.F.: - A Beszélgetések Istennel című könyvben azt írja, „Az intuíció a lélek érzékelőképessége.”


N.D.W.: Így is van. Az intuícióval kapcsolatban az első és legfontosabb teendőnk, hogy elismerjük a létezését. Elfogadjuk, hogy nagyon sokféle formában kapunk információt arról, ami körülvesz minket, és hogy ez nem a fantáziánk szüleménye. Meg kell tanulnunk figyelni a jelekre. Ilyen lehet akár egy szám, amit éppen játszanak a rádióban, egy újságcím, egy óriásplakát. Egy átsuhanó gondolat, egy érzés. Végül pedig bátornak kell lennünk és a jel érkezésekor cselekednünk. Fiatalabb koromban, 30-40 évesen még akkor is cselekedtem, ha ezzel megbántottam másokat, sok évre volt szükségem, mire óvatosabb lettem és ma már fontos számomra, hogy a gondolataimmal, szavaimmal, tetteimmel ilyen esetekben se tegyek esetleg rosszat a többi embernek. Mivel mindannyian egyek vagyunk, ezzel tulajdonképpen úgyis csak saját magamat bántanám.

E.F.: - Van olyan kérdés, ami megfogalmazódott Önben az első beszélgetések óta, de még nem érkezett rá válasz?

N.D.W.: - Több, mint 3000 oldalt írtam tele kérdésekkel és válaszokkal. Feltettem a kérdéseimet a halál utáni életről, a karrierről, a kapcsolatokról, a szexről, az egészségről. Mindent megtudtam, ami igazán érdekelt. Sokszor kérik tőlem az emberek, hogy helyettük is kérdezzek, de ezt mindig visszautasítom, mert nem szeretnék csatorna lenni. A könyv üzenete éppen az, hogy Isten mindig mindenkivel beszélget, mindig szól hozzánk. A kérdés inkább az, hogy ki hallja meg?

E.F.: - Említene egyet az elmúlt hetek személyes tapasztalásai közül?

N.D.W.: -Az életem teljesen megváltozott mióta megírtam a Beszélgetéseket és a további 33 könyvet. Az elmúlt időszakban jártam Horvátországban, Szerbiában, Kínában. Amennyi időt csak tudok, azzal töltök, hogy az üzenetet elvigyem a világ számos pontjára, találkozzak az ottani emberekkel. Ezek a találkozások számomra folyamatos tapasztalásokkal járnak.

E.F.: - Mi a tapasztalata, mennyire könnyen építik be az emberek az életükbe a könyvében leírt elveket?

N.D.W.: - Én úgy látom, nagyon sokan vannak mostanában igen nagy hatással a közgondolkozásra. Deepak Chopra, Mariann Williamson, Eckhart Tolle, és még sorolhatnám azokat, akik új gondolatokat, látószögeket tárnak elénk. Ha lassan is, de van fejlődés, az emberek elkezdtek nyitni egy újfajta eszmeiség felé. Egyre többeket érdekel, hogy kik ők és mi az élet igazi értelme. Észlelek egyfajta paradigmaváltást, aminek örülök is, hiszen éppen ideje, hogy felszabadítsuk magunkat az elnyomó hiedelmek, az erőszakos, büntető istenkép alól. Én mindezt a lélek forradalmának nevezem. Valószínűleg 30-40 évre lesz szükség a valódi változáshoz, ami talán így soknak tűnhet, de az emberiség történelmét tekintve ez egy igen rövid időszak.

E.F.: - Mi a véleménye az olyan spirituális fesztiválokról, mint amilyen például az Everness is?

N.D.W.:- Szerintem minden spirituális tevékenység csodálatos hatással van az emberiségre. Amikor az emberek összegyűlnek egy spirituális fesztiválon, valójában egy felsőbb igazságot ünnepelnek, ami meg tudja változtatni az egyéni ember és a közösség életét, a világot. Éppen ezért ezek nagyon erős események lehetnek. Lehetőséget teremtenek arra, hogy az emberek újra kapcsolatba léphessenek azzal, amit valójában tudnak és mélységeiben értenek is. Az ilyen fesztiválokon az emberek felfedezik, hogy mások is éppen úgy éreznek, ahogy ők. Egy csomóan, amikor eljönnek, magukban felkiáltanak: nem is tudtam, hogy ennyien gondolkoznak, éreznek úgy, ahogy én! Elkezdik megérteni a közösségtudatot, az erőt, megérezni, hogy nincsenek egyedül. Értékes alkalmak ezek arra, hogy a tudatosság egy magasabb szintjére léphessünk.

Neale Donald Walsch legközelebb a nyári Everness Fesztiválon mesél majd arról, mit is jelent számára a tudatosság.

Everness Fesztivál: 2018. június 20-25., Alsóörs

 
 
[ 1062 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x