A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül...
Címlap / Ezotéria / A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül

A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol - őszinte tényhoroszkóp a KOS, OROSZLÁN és NYILAS szülöttekről, akik a Föld ízét, az élet sóját és a világ temperamentumát adják. Hevesek, lobbanékonyak és elképesztően kreatívak. Igazi harcos szellemiséget képviselnek. E mellett, ha a tűz elem elszabadul, mindent feléget és mindenkivel birokra kel. Ha két végéről égeted a gyertyát, ha egy légypiszkon is felhúzod magad, akkor üdv a klubban!  

A FÖLD ÍZE - AZ ÉLET SÓJA - A VILÁG TEMPERAMENTUMA


KOS: Ha azt gondolod, hogy egy simán okos, békés személlyel állsz szemben még nem kerültél elég közel hozzá. Egészen biztos, hogy mindenből vitás helyzetet tud kreálni. Olyan, mint az atomvillanás, állandóan agyal és képtelen megülni a fenekén. Ha van egy elérhetetlen cél, akkor persze 100%, hogy megkezdi a vár bevételét. Ha azt mondod ne arra, hanem erre, egészen biztosan megszegi az útirányt. Mégis ő az a nagyon okos, kreatív gondolkodású ember, aki képes új utakat kiépíteni, új felfedezéseket tenni vagy új vállalkozásba fogni. Az ösvény kitaposását egészen biztosan rá kell bízni.

OROSZLÁN: Van a szórakoztató, valóban humoros, lojális oldala. A tündér-papa, aki kedvesen elintéz neked dolgokat, gondoskodik rólad és valóban lovagias. Aztán bekapcsol benne a belülről izzó Nap és mindezért annyira elismerést, kizárólagosságot, szeretetet és kontrollt kíván magának, amitől egészen biztosan szálanként téped ki a hajad. Oszd meg és uralkodj, fogjuk meg és vigyétek. Talán az egyetlen dolog, amire nem lusta az az irányítás, esetleg egy jó ebéd vagy a nevetés. Ha igazán élvezni akarod az életet, Oroszlán társat végy magad mellé a csapatba.


NYILAS: Csak a sportpályán nevezhetjük csapatjátékosnak, amikor épp jól érzi magát és nevet. Minden más esetben élen jár vagy kilóg a sorból. Teljesen értelmetlen, de számára nagyon fontos, hogy mindenben kifejezze, ő független, szabad, nem irányítható. Ez a lázadás, ez a szabadságkergetés teljesen kitölti a gondolatait, így ha a Nyilas megígér valamit, az egészen biztos, hogy vagy úgy lesz vagy nem... A Nyilas egy felfedező zseni az élet valós nagy problémáira is képes megoldást adni. Ha folyton felesleges köröket fut és pletykál, akkor nem a saját útját járja, hanem unatkozik.


Tetszett ez a szokványosnál sokkal őszintébb hangvételű horoszkóp?

Szívesen megismernéd az asztrológia, a 7. szabad művészet hétköznapi tudáskincsét?

Gyere velünk Bracra, Horvátországba június 16-án a MoonSpirit Ájurvéda & Asztrológia táborba!

Napfény, tenger, a táborban isteni, tiszta vegetáriánus ételek, pihenés, kirándulás, érdekes előadások, ájurvédikus konyha és főzés, személyes elemzések.

Kukkants bele a táborvezető oldalába az Égbolt Caféba, itt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x