A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül...
Címlap / Ezotéria / A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül 3

A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül 3

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

Ezek a csillagjegyek a leghisztisebbek: RÁK - SKORPIÓ - HALAK. A víz jegyek tényleg csöpögnek, már ami a lelki világuk állapotát illeti. Mélyek, szenvedélyesek, érzelmileg könnyen felkavarodnak, befelé fordulók és hiperérzékenyek. Ám pontosan ezért, ha szeretnél érzelmileg közelebb kerülni magadhoz vagy másokhoz, ha szeretnél az élet mélyebb kérdéseivel foglalkozni szükséged lesz egy víz-jegyű barátra. A víz emlékezet, de nem csak a szép emlékekre vagy a hagyományokra emlékszik, hanem arra is, hogy mi tettél vele szemben 15 évvel ezelőtt június 2-án.  

MÉLYEK - SZENVEDÉLYESEK - HIPERÉRZÉKENYEK


RÁK: A Rák érzelmi hullámain egészen biztosan szörfölni lehetne. Érzékeny, labilis, ragaszkodó és mély. Legtöbbször a saját köreit futja magának és látszólag nincs kapcsolatban ez a külvilág ingereivel. Ha meg akarod ismerni a hiszti fogalmát, tőle kell korrepetálást kérned. Ugyanakkor nincs még egy olyan jegy, aki ennyire odaadó, családcentrikus és gondoskodó lenne, mint a Rák, ő egészen biztosan képes összetartania családot, a munkahelyi vagy baráti közösséget és mindenki igényeire figyel. Minden közösségbe kell egy ilyen Teréz Anya.

SKORPIÓ: Ha van jegy a zodiákus körén, aki méltatlanul sok negatív sztereotípiának lett már kitéve, az a Skorpió. Na, nem egészen alaptalanul, de mindenképpen igazságtalan módon. Ő azz, hogy ha kell, elintéz, hogy a végső csatában biztosan ő nyer feletted, és hogyha el kellene feledni sérelmét, inkább kivárja, amíg meghalsz - nos, ez mind igaz rá. Ragaszkodó, néha fojtogatóan kapaszkodó, és végtelenül bizalmatlan. Aztán ha bekerülsz a belső körébe, akkor találtál egy igazi, örök társat, akire bármikor bármiben számítsz, míg a halál el nem választ. Legyen szó az élet hétköznapi vagy éppen a metafizikai magasságairól.


HALAK: Ha a dekoncentráltságot öt betűbe kellene foglalni, úgy hívnák Halak. Néha egészen sokkoló módon képes elveszíteni kapcsolatát a külvilággal. Általában harmonikus, boldog, de érzelmi hullámaival is medret lehet takarítani, különösen, amikor mártíromsága olyan fokra hág, hogy önként mászik fel a keresztre. Ennek ellenére a Halak a legjobb barát, aki nem csak okoskodik, át is érzi problémáid súlyát. Egy olyan szív ember, aki érzelmileg is képes támasszá válni gyermekei, párja vagy akár idegen emberek számára is, ez a segítő hivatásúak valódi arca.


Tetszett ez a szokványosnál sokkal őszintébb hangvételű horoszkóp?

Szívesen megismernéd az asztrológia, a 7. szabad művészet hétköznapi tudáskincsét?

Gyere velünk Bracra, Horvátországba június 16-án a MoonSpirit Ájurvéda & Asztrológia táborba!

Napfény, tenger, a TÁBORBAN isteni, tiszta vegetáriánus ételek, pihenés, kirándulás, érdekes előadások, ájurvédikus konyha és főzés, személyes elemzések.

Kukkants bele  a táborvezető oldalába, az Égbolt Caféba!

Az előző első és második részt itt tudod elolvasni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x