2019: Változásokat és kihívásokat hoz életedbe a Disznó...
Címlap / Ezotéria / 2019: Változásokat és kihívásokat hoz életedbe a Disznó éve

Sásdi Bernadett

2019: Változásokat és kihívásokat hoz életedbe a Disznó éve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

Kreativitás és közösségek - két kulcsszó a Disznó évéhez. A kínai asztrológia szerinti YIN FÖLD 己 DISZNÓ 亥 év hazánkban február 4-én hajnalban kezdődik. A fokozatos átmenetet már érzékelhetjük, melynek hatására személyes életünkben is beindulnak a változások.  

A 2019-es év a kreatív embereknek kiváltképp kedvez, ők nagyon fogják élvezni, hogy szárnyakat kaptak. Hatványozottan igaz ez azokra, akik fa napon vagy sok fa elemmel a horoszkópjukban születtek. Ez nem csak a művészeti területre érvényes, hanem úgy nagyjából mindenkire, aki kész arra, hogy megújítsa önmagát, a körülményeit, üzletét, stb.

Azok lesznek a legsikeresebbek 2019-ben, akik a rugalmasabbak, hiszen a sok víz elem minden napra valami újdonsággal szolgál. A víz elemhez tartozik bármilyen mozgásforma, utazás, kommunikáció, érzelmi és lelki dolog, így ezen üzletterületek is prosperáló évnek néznek elébe. Ráadásul, sokan lesznek olyanok, akik valamilyen extra dologgal fognak előállni. Vigyázni kell azonban, hogy ne ragadjunk le az álmodozás és tervezés szintjén és az se szegje kedvünk, ha a változások - főként az év eleljén - csak lassabban indulnak be, azaz meg kell várni a "gyümölcs beérését". A kedvező energiák viszont csak a valóban tevékeny, proaktív embereknél aktivizálódnak!

Ugyanígy a kereskedelemnek (főként az online formának) és informatikának is pozitívak a kilátások, illetve azok, akik nagyobb hangsúlyt fektetnek idén a kommunikációra, jobb pénzügyi eredményeket is érnek el. Ugyanakkor abban is biztosak lehetünk, hogy lesz bőven verseny, mert ahogy bennünk, úgy a többiekben is dolgozni fog a fejlődési vágy.

Személyes szinten is érezni fogjuk, hogy itt az idő a változásra, sokak indulnak ismét útnak, ahogy a 2013-as év egy nagy vándorlási év volt, úgy nagy eséllyel a 2019-es is az lesz. A változások sokszor az elégedetlenségből fakadnak majd. Ne legyünk meglepődve, ha egyszer csak megérik bennünk a döntés, hogy költözni szeretnénk, vagy megújítani az otthonunkat, ha elegünk lesz a jelenlegi munkánkból és hipp-hopp keresünk másikat. Erős szabadságvágy kerekedik felül nagyon sok emberen. Azoknak, akik már most érzik, hogy valamiben itt az idő megújulni, azt javaslom, ne nyomják el magukban ezt a vágyat, mert ebben az esetben a külső körülmények fogják eszkalálni a történéseket, melyek már nem jól felépített tervek mentén zajlanak, hanem csak simán változtatás jelleggel…ha jó az nekünk, ha nem.

Idén nagyobb az esélye a figyelmetlenségnek, kiszámíthatatlan, hirtelen döntéseknek, ezzel egyenesen arányosan, a baleseteknek, ezért sokkal tudatosabban kell figyelnünk mindennapi tevékenységeink, munka és főként a közlekedés során.

Egészségügyi szempontból az vírusos és gyulladásos megbetegedések nagyobb számban fordulnak elő, illetve, a balesetekből adódó kisebb-nagyobb sérülések is.


A pénzügyek területén is sok változás lehet, erőteljesen a kiszámíthatatlanság uralkodik ezen a téren, gyorsan változó körülményekkel, döntésekkel. Hasznos lesz megfontoltabb döntéseket hozni ebből a szempontból, főként a hiteleket, tőzsdei ügyleteket illetően, illetve ingatlanokkal kapcsolatos munkákban, ügyletekben. Elég nagy az esélye a kisebb-nagyobb pénzügyi és gazdasági válságnak is a Disznó évében. Ugyanakkor az sem jó, ha túlagyaljuk mindent, ha nem akarunk lecsúszni a jó lehetőségekről, akkor muszáj lesz megragadni őket, amíg lehet. Tehát irány az arany középút!

Érzelmeket tekintve a rengeteg víz elem okán, nagy erő van a közösségekben. Hihetetlen módon tudunk most hatni egymásra jó és rossz értelemben is. A legjobb bulik, közösségi élmények ideje jött el, összefogással - amire most nagyobb késztetésünk lesz - erőt és pozitív egységtudatot fogunk érezni. Ugyanakkor pont személyes kapcsolatainkban is jellemző lehet a több konfliktus, hirtelen, meggondoltaltan reagálások. Egyik pillanatban nagy szeretet kitöréseket élünk meg, aztán elég, ha valaki ellentmond valamiben vagy túl lassú, és már forr is az indulat bennünk.

Összességében a 2019-es Disznó éve a nagy változások és kihívások éve. Sokunk életében teljesen új irányok indulnak meg, mások pedig sok problémát küzdenek le és még több feladatot teljesítenek. A lényeg, hogy senki nem fog unatkozni, felbolydul a világ a személyes és tágabb környezetünkben is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2466 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x