Az igazság a kristálygyermekekről
Címlap / Ezotéria / Az igazság a kristálygyermekekről

Grace

Az igazság a kristálygyermekekről

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A kristálygeneráció az indigóknál később, a ’80-as évektől kezdett el leszületni. Rájuk is igaz, hogy nagyon kevesen vannak, a lakosság mindössze 1 %-a. Ők is kaptak egy különleges feladatot erre az inkarnációjukra, ez pedig az aranykor építése. A személyiségük is ehhez igazodik.  

A kristálygyermekek szelíd, csendes, békés természetű lények. Nem akaratosak, a felnőttekre bízzák a döntéseket. A többi gyermek között nem igazán érzik jól magukat.

Rendszerint introvertáltak. Sokuk vonzódik a kövekhez, kristályokhoz, imádja a növényeket. A természetben jobban érzik magukat, mint városi környezetben. Az állatokkal nagyon belsőséges kapcsolatot tudnak kialakítani, akár kommunikálnak is velük. Rendszerint már gyermekként elutasítják a húst, korán vegetáriánussá válnak.

Előfordulhat, hogy angyalokkal, elementálokkal, szellemekkel, halott rokonokkal kommunikál. Emlékezhetnek előző életeikre, láthatnak aurát vagy egyéb spirituális képességeik lehetnek. Rendszerint tehetségesek valamely művészeti ágban: képzőművészetben, zenében, táncban írásban. A szelíd alkotás teszi őket boldoggá.

 
 

Ők is nagyon érzékenyek, sebezhetőek. Nagyon könnyen felveszik a környezet rezgését, negatív közegben rosszul érezhetik magukat. Mások iránt mély empátiát éreznek. Az indigókhoz hasonlóan rájuk is jellemző lehet a hatalmas szempár, és hogy nem hasonlítanak a családjukra. Étel- és vegyszerallergia őket is érintheti.

Feladatuk nagyon fontos. Egyáltalán nem egyszerű, de az indigókénál talán könnyebb. Míg az indigók lázadva bontják a vaskort, a kristályok szelíden építik az aranykort. Grace
BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret
grace.spiritualis.studio@gmail.com


facebook.com/gracespiritualisstudio


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2289 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x