Kik is az indigók valójában?
Címlap / Ezotéria / Kik is az indigók valójában?

Grace

Kik is az indigók valójában?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Az utóbbi évek népszerű témája volt az indigó generáció. A legtöbben valami különleges, angyalian békés teremtéseknek tartják őket. Ennek ellenére kevesen tudják, kik is ők valójában.  

Olyan gyermekek, sőt, most már sokan felnőttek, akik a saját karmájukon kívül egy plusz feladatot is kaptak. Ez általában világkorszakváltásnál jellemző. Jelen esetben ez a vaskor bontása.

A ’40-es évektől kezdtek el érkezni. Nem gyakori jelenség, az adott generáció mindössze 1 %-át teszik ki. (Tévedés lenne tehát azt hinni, hogy az iskolák hemzsegnek az indigóktól.) Külső ismertető jelük nincs, bár gyakori, hogy nem hasonlítanak a szüleikre és sokuknak hatalmas, éles szemeik vannak.Ami igazán árulkodó, az a viselkedésük. A feladatuk rendkívül nehéz, éppen ezért lázadó, akaratos, harcos lények. Igazságérzetük nagyon erős. Gyűlölik az erőszakot és az igazságtalanságot, mégis a végsőkig kiállnak az igazukért, vagy megvédenek másokat. Elvárják, hogy a család teljes jogú tagjaként kezeljék őket. Ha igazságtalanságot vagy ésszerűtlen szabályokat tapasztalnak az iskolában, gondolkodás nélkül szembeszállnak a tekintéllyel. Határozott véleményük van, amit ki is nyilvánítanak. Sok konfliktusuk lehet, de nem szabad őket összekeverni a szimplán viselkedészavarosokkal.

Belülről érzik, mi a feladatuk, ezért nem hagyják magukat betörni. A gyerekek között általában nem találják a helyüket, azok nagyon durván elutasítják, kiközösítik őket, éppen ezért legtöbbjük borzalmasnak éli meg a gyermekkorát. Felnőttekkel jobban érzik magukat. Érzelmi intelligenciájuk jóval meghaladja az átlagot, szociálisan érzékenyebbek, sértődékenyek.

A tanárok sokszor nem kedvelik őket, mert mini felnőttként viselkednek. A kortársaiknál hamarabb tanulnak meg beszélni, olvasni. Okos, nagyon éles eszű, átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek. Vagy nagyon jó tanulók, vagy – lázadó természetük miatt - egyáltalán nem. Akadnak köztük zsenik is. Szeretik az állatokat, sokszor gyermekként már vegetáriánusok. Sokuk allergiás vagy érzékeny gyomrú. Lehetnek ezoterikus képességeik. Ragaszkodhatnak saját öltözködési stílusukhoz.


Felnőttként a hivatásuknak élnek, nagyon maximalisták. Valamilyen módon a világot akarják jobbá tenni, vonzódnak az izmusokhoz. Lehetnek művészek, feltalálók, tudósok, tanítók, politikusok, de akár polihisztorok is. Képesek új dolgot/dolgokat létrehozni, és ez teszi őket boldoggá.

Alapíthatnak családot, de jelentős részük egyedülálló marad. Az is gyakori, hogy idősebb párt választanak maguknak. Hatalmas sikereket és óriási tragédiákat is megélhetnek. Nagyon tehetségesek, de a lázadó természetük sok nehézség forrása lehet. Ha úgy érzik, nem értik meg őket, belefuthatnak alkohol- vagy drogproblémába. 

 
 
A vaskor bontása bizonyos értelemben szép, de rendkívül nehéz feladat. „Különlegesnek” lenni néha áldásnak tűnik, máskor átoknak. Az indigók nem azonosak a jó eszű, tehetséges, szorgalmas gyermekkel.

Ugyanakkor tévedés lenne a viselkedészavaros, hiperaktív, tanulási nehézségekkel küzdő gyermekekkel azonosítani őket. Mindezek ismeretében érdemes elgondolkodni, hogy van-e indigó gyermek vagy felnőtt a környezetedben.

Grace

BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret: 
grace.spiritualis.studio@gmail.com

facebook.com/gracespiritualisstudio
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4143 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x