Tündérek, sellők, manók, koboldok - létezhetnek?
Címlap / Ezotéria / Tündérek, sellők, manók, koboldok - létezhetnek?

Grace

Tündérek, sellők, manók, koboldok - létezhetnek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Gyermekkorodban talán te is hittél abban, hogy a tengerben vagy a Balatonban sellők élnek. Esetleg tündérekkel beszélgettél, mert úgy gondoltad, hogy attól még, hogy nem látjuk őket, léteznek...  

A legtöbb kicsi rajong az ilyen különleges lényekről szóló történetekért, pedig valójában ezek nem mesebeli lények, hanem mitikus alakok, melyek számos nép mitológiájában szerepelnek. A régi korok emberei nem kitalációnak tartották a mítoszokat, hanem valóságnak. Nézzük meg, lehet-e ennek bármi valóságalapja?

Mint bizonyára kitaláltad, a válasz igen. Egy letűnt korban az emberek még érzékelték ezeket a lényeket, sőt kommunikálni is tudtak velük. Mára az emberek túlnyomó többségénél ez a képesség elveszett. Ennek az oka az, hogy mi már a vaskorban élünk, a vaskori ember aurája pedig sokkal kisebb, képességei jóval fejletlenebben, mint az évezredekkel korábban élt őseinké.

A köztes világokban, a lelki síkon élnek az úgynevezett elementálok. Ez a szellemvilágnál alacsonyabb, de az anyagi univerzumnál jóval magasabb szintű világ. (Nem azonos a hinduk által lelki világnak nevezett legfelsőbb dimenzióval.) Fizikális értelemben téves lenne bárhol is keresni, hiszen ez egy dimenzió.

Ez a szféra a mi világunknál sokkal éteribb, viszont tér idő létezik, de nem annyira kötött, mint az anyagi világban. A tér tágulhat, szűkülhet. Oksági törvény, azaz karma is létezik. Az elementálok készítik a négy elemet.

A levegő elemhez tartoznak a tündérek, a szilfek és a dzsinnek. A víz elementáljai a sellők, vízi emberek és vízi manók. A tűz lényei a szalamandrák és a baziliszkuszok, míg a földé a manók, koboldok és a törpék.

A jelenkor embere az esetek többségében nem érzékeli őket, de vannak, akiknek megadatott. Másoknak gyakorlás által válik lehetővé. Ha a gyermeked különleges, láthatatlan lényekről mesél, előfordulhat, hogy valamely elementállal kommunikál.


Grace

BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret:
grace.spiritualis.studio@gmail.com


facebook.com/GraceSpirituálisStudió

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x