Heti tarot: A siker és önállóság hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: A siker és önállóság hete

Heti tarot: A siker és önállóság hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Hogy megtudjam, mit üzennek számunkra az Égiek az előttünk álló hétre, a háromlapos tarot kártya kirakás egyik változatát használtam.  

Központi lapnak az Uralkodót kaptuk. Ez azt jelzi, hogy most az irányítás kerül középpontba.

Elérkezett az idő, hogy a kezedbe vedd életed irányítását. Már megteremtetted ehhez az alapokat, megszerezted a szükséges tudást, képes vagy rá. (Gondolkozz el azon, ez mit jelent a te esetedben: munkád, karriered, vállalkozásod irányítása? Esetleg új tanulmányokba kezdenél? Vagy a családod számára szeretnéd megteremteni azt az életet, amit jónak látsz? Esetleg van valaki vagy valami, ami korlátoz abban, hogy önálló döntéseket hozz?)

Bizonyos esetekben az Uralkodó példaképet, tekintélyszemélyt, segítőt is jelent. Ha a te életedben van ilyen, érdemes tanácsot kérni tőle, hallgatni rá, követni őt.

A Kardok2-es azt mutatja, mit érdemes tenni. Most nagy eséllyel kerülsz döntési helyzetbe. Lehet, hogy két, egymással teljesen ellentétesnek tűnő dolog közül kell választanod. A lap üzenete, hogy nézz szembe ezzel a helyzettel és az eszedre hallgass. Ebben az esetben ne az érzelmeid vezessenek, hanem az észérvek!

A Botok8-as üzenete, mit kerüljünk el, mit ne tegyünk. Jelenleg ez a hirtelen döntés. Ne kapkodj, ne tégy elhamarkodott lépéseket! Légy megfontolt!

Összegzés: elérkezett az idő, hogy kezedbe vedd életed irányítását. Ugyanakkor gondold át a döntéseidet alaposan! Hallgass a józan eszedre! Sikeres hetet kívánok mindenkinek! Ha van kedved, írd meg kommentben, számodra mit üzennek ezek a lapok!


KaLily: BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, kártyavetés, inga. Egyéni elemzésért kérj időpontot: kalily.tarot@gmail.com
kalily.webnode.hu
Facebook-oldal 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x