Heti tarot: a kitartás hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: a kitartás hete

Heti tarot: a kitartás hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

A 2019. március 18-ával kezdődő hétre központi lapnak a Kardok Királynőjét kaptuk.  


Az, hogy a Kardok Királynőjét kaptuk, egy kissé nehéz, kedvezőtlen helyzetre utal. Ellenállásokkal teli időszak, korlátokba, falakba ütközhetünk. Dolgainkat szűkös keretek között intézhetjük el. Fontos, hogy az eszünkre hallgassunk, az érzelmeink ne befolyásoljanak.

Segítségképpen húztam még két lapot, hogy megtudjuk, mivel érdemes foglalkoznunk és mit célszerű hanyagolnunk a következő napokban. Az Érmék Királya arra figyelmeztet, hogy érdemes anyagiakkal, pénzügyekkel, föld természetű dolgokkal foglalkoznunk. Ugyancsak azt tanácsolja, hogy legyünk racionálisak. Döntsünk önállóan és határozottan.

A Kelyhek azt jelzi, hogy lelkileg elfáradtunk kimerültünk, így nem látjuk meg a lehetőségeket. Azt üzeni, hogy nem hagyjuk el magunkat, próbáljunk ne belesüllyedni - vagy ha már megtörtént - kijönni a depresszióból, apátiából. Ez sok esetben nem könnyű, de ha megtalálod, hogy neked mi okoz örömöt, mi dob föl, az sokat segíthet. Lehet ez egy baráti beszélgetés, játék a háziállatokkal, egy mély meditáció, mozgás, séta, egy jó könyv, egy vidám film, vagy bármi egyéb, amitől jobb kedvre derülsz.

KaLily – BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret: kalily.webnode.hu
facebook.com/kalilyspiritualisstudio
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x